Gazete Vatan Logo

Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!

Akaryakıta yeni zam geliyor! Benzin ve motorin grubuna zam beklendiği duyuruldu. Bugün yapılan benzin ve motorin indiriminin ardından yeni bir zam haberi daha geldi. Peki, Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? Akaryakıt zammı ne kadar? Benzine ve motorine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!

Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen indirimin ardından yeni bir zam haberi daha geldi. 3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olan indirim pompaya yansıdı ancak çok geçmeden benzin ve motorine yeni bir zam daha geleceği bildirildi. Peki, Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? Akaryakıt zammı ne kadar? Benzine ve motorine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM GELDİ Mİ?

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi geldi. İndirim pompa fiyatlarına yansıdı.

BENZİNE VE MOTORİNE YENİ ZAM GELİYOR!

Akaryakıt ürünlerine gelen indirimin ardından yeni bir zam geleceği bilgisi paylaşıldı. 6 Eylül Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde 69 kuruş zam beklendiği bildirildi.

İŞTE GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,52 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 18,66 liradan satılıyor.

Haberin Devamı