Gazete Vatan Logo

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına önce indirim sonra zam geldi. Benzin ve motorin fiyatları bir kez daha günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Tüm ülkemizdeki milyonlarca vatandaşımızı merakla araştırdığı konuya ilişkin önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı ve benzin fiyatlarına bu kez zam geldi. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ağustos tarihi itibariyle başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yeni benzin ve motorin fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG...

Son günlerde petrol piyasasında gözlemlenen yükselişin ardından akaryakıt zammı haberi gündeme geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre benzin fiyatlarına 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece 1 lira 10 kuruş zam yapıldı.

AKARYAKIT ZAMMI SONRASI BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Benzin fiyatlarına zam gelmesi halinde İstanbul Anadolu yakasında benzinin litre fiyatı 20,04 TL'den 21,14 TL'ye, Ankara'da 20,15 TL'den 21,25 TL'ye ve İzmir'de 20,16 TL'den 21,26 TL'ye yükseldi.

AKARYAKIT FİYATLARINA ÇİFTE İNDİRİM GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde son 6 ayın en dip seviyesini test eden brent petrol fiyatları akaryakıta çifte indirimi beraberinde getirmişti.

BENZİNE 2,23 TL, MAZOTA 1,15 TL İNDİRİM YAPILMIŞTI

6 Ağustos günü itibariyle geçerli olmak üzere motorin fiyatına 1 lira 15 kuruş, benzin fiyatına ise 2 lira 23 kuruş indirim yapıldı.

MOTORİN FİYATLARINA 1 TL İNDİRİM YAPILDI!

Küresel piyasalardaki durgunluk ve brent petrol piyasasında gözlemlenen aşağı yönlü hareketlilik beraberinde akaryakıt indirimi haberlerini getirmeye devam ediyor. 10 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla motorin fiyatına 1,00 TL indirim yapıldı.

Haberin Devamı

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM SONRASI ZAM GELDİ!

Küresel piyasalardaki aşağı yönlü harekete paralel olarak indirim yapılan akaryakıt fiyatlarına zam geleceği iddia edildi. Geçtiğimiz cumartesi günü günü benzin ve motorine uygulanan indirimin ardından 10 Ağustos'ta motorin fiyatlarına 1 TL daha indirim yapılmıştı. Ancak sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarına 81 kuruş zam yapıldı. Benzin fiyatlarında ise bir gelişme yaşanmadı.

MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Motorin fiyatlarına 81 kuruş zam uygulanırken, İstanbul'da motorinin litre fiyatı ortalama olarak 23,18 liraya, Ankara'da 23,27 liraya ve İzmir'de 23,28 liraya yükseldi.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 14 AĞUSTOS 2022

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21.14 TL/LT

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23.18 TL/LT

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,1 TL

Haberin Devamı

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21.13 TL/LT

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23.15 TL/LT

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,35 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 21.25 TL/LT

Ankara'da motorin litre fiyatı 23.27 TL/LT

Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 21.26 TL/LT

İzmir'de motorin litre fiyatı 23.28 TL/LT

İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04 TL