Ahmet Demir

Ahmet Demir

Son dakika Ahmet Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.217 ahmet demir haberi bulunmuştur. Tüm ahmet demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor Çankırı kent merkezine, yerli otomobil Togg'un kendi kuruluşu olan Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu açıldı.
13.07.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Gözlemlerimiz Kahramanmaraş merkezli ikinci büyük depremin Çardak Fayı ve Doğanşehir Fayının kırılmasıyla oluşan iki segmentli bir deprem olduğunu göstermektedir" dedi. Depremin yer kabuğunu metrelerce öteye taşıdığını belirten Prof. Dr. Sözbilir, "İkinci büyük depremde 60 saniyede, 6,6 metre ötelenmenin gerçekleştiğini anlıyoruz. Özellikle Malatya'nın Doğanşehir ilçesi, depremin sismik kaynağı olan Doğanşehir Fayı boyunca konumlandığından, yeni yapılanmanın bu fay zonunun dışına çekilmesi hayati derecede önem taşımaktadır" dedi.
18.02.2023 Gündem
Kavgayı ayırırken taksisi çalındı
Kavgayı ayırırken taksisi çalındı Adana'da Erhan Z.’nin (27) kavga ettiği Necmican K.’nin elinden kurtulup üzerinde anahtarı bulunan taksiye binerek kaçarken kaza yaptığı olaya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Erhan Z.’nin (27), Buket K.'yi (23) takip edip laf attığı, genç kadının yardım istediği eşi Necmican K.'nin de kendisini darbettiği, kavgayı ayırmaya çalışan taksicinin de aracını çaldığı belirtildi.
21.05.2022 Yaşam
Sivasspor-Başakşehir: 0-2
Sivasspor-Başakşehir: 0-2 Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Karşılaşmayı Başakşehir 2-0 kazandı.
10.04.2022 Başakşehir
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü!
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in, Eskişehir'de vefat eden ağabeyi Ahmet Demir (73) son yolculuğuna uğurlandı.
28.02.2022 Gündem
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü?
Muharrem Sarıkaya kimdir, tokat olayı ne? Tokat olayı sonrası görevden alınan Muharrem Sarıkaya döndü mü? Canlı yayın sırasında gazeteciye tokat attığı için büyük tepki çeken Muharrem Sarıkaya, iki ay aradan sonra yeniden Habertürk'te yazmaya başladı. Peki, Muharrem Sarıkaya kimdi, nereli, kaç yaşında?
14.02.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Taktırmayanlar trafiğe çıkamıyor. Pek çok kişi önemsemiyor ama kazaların yüzde 92’si bundan kaynaklanıyor. İstanbul’da kar yağışı bu akşam başlıyor, uzmanlardan kış lastiği uyarısı geldi. Kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar, “Kışlık lastiği alırken ise 3 zirveli dağımızın sembol olarak olması gerekiyor, lastik üzerinde M+S yazısı bulunmalı. Lastiğin diş yapısına bakıldığı zaman çok derinmiş diye bakılmamalı, çünkü hamur yapısı kışlık lastik olma özelliğini taşıyor" dedi.
21.01.2022 Otomobil
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu’nun hakkında disiplin soruşturması açıp Onur Kurulu’na sevk ettiği Muharrem Sarıkaya istifa etti.
27.12.2021 Gündem
Yılın en iyi röportaj haberi DHA'nın! İletişim Başkanı Altun'dan 'basın' mesajı
Yılın en iyi röportaj haberi DHA'nın! İletişim Başkanı Altun'dan 'basın' mesajı Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin (THKD) düzenlediği, '25'inci Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) Diyarbakır muhabiri Burak Emek, ödül gecesinde 'Röportaj Haber' kategorisinde 'Yılın en iyi röportaj haberi' ödülünü aldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Öyle inanıyorum ki haber kameramanlarının, yetkinlikle, gayret ve fedakarlıkla çektikleri başarılı görüntülerin ödüllendirildiği böylesi bir etkinlik, Türkiye medya alanının daha nitelikli hale gelmesine hizmet edecektir. Ödül almaya hak kazanan isimleri canı gönülden tebrik ediyorum. " ifadelerini kullandı
22.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Ahmet Demir'e destek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Ahmet Demir'e destek Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayında tokat attığı İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir'i telefonla arayarak, saldırıya tepki gösterdi.
20.12.2021 Gündem
Muharrem Sarıkaya istifa etti
Muharrem Sarıkaya istifa etti Son dakika haberi... İHA muhabiri Ahmet Demir'i canlı yayında darp eden gazeteci Muharrem Sarıkaya, istifa etti.
20.12.2021 Gündem
Muharrem Sarıkaya'dan muhabire tokatlı saldırı
Muharrem Sarıkaya'dan muhabire tokatlı saldırı Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açtı.
20.12.2021 Vatan TV
Muhabire tokat atmıştı! Muharrem Sarıkaya özür diledi
Muhabire tokat atmıştı! Muharrem Sarıkaya özür diledi Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın bu çirkin saldırısı tepkilere yol açtı. Olayın ardından Muharrem Sarıkaya, sosyal medya hesabından özür açıklaması yaparken, Fatma Şahin ise Sarıkaya'nın tepkisinin çok yanlış olduğunu ve kendisine düşüncelerini ilettiğini belirtti.
20.12.2021 Gündem
Ekmek ve simit fiyatlarına gizli zam! Hem fiyatı hem gramajı değişti
Ekmek ve simit fiyatlarına gizli zam! Hem fiyatı hem gramajı değişti Ekmek ve simit fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul, (DHA) - İSTANBUL Ticaret Odası'nın (İTO) 10 Kasım'da aldığı karar ile 230 gram ekmek 2,5 TL'den satılmaya başladı. Aradan kısa süre geçmesine rağmen bazı ilçelerde fırınlar ekmeğin fiyatını 3 liraya çıkardı. 3 liraya ekmek satan fırınlardan birçoğu gramajı da 210'a düşürdü. Ekmeğin 3 liradan satıldığı ilçelerden biri de Ümraniye. Fırıncılar zammı maliyetlere bağlarken vatandaşlar ise tepki gösterdi.
5.12.2021 Ekonomi
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 3'ü ağır, 6 yaralı
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı! 3'ü ağır, 6 yaralı Şanlıurfa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, 3’ü ağır, 6 kişi yaralandı.
27.08.2021 Gündem
Hakkari şehidi 2 asker, törenle memleketlerine uğurlandı
Hakkari şehidi 2 asker, törenle memleketlerine uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım (26) ve Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı.
21.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan, şehit askerler için başsağlığı mesajı
Bakan Albayrak'tan, şehit askerler için başsağlığı mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakkari Çukurca'da üs bölgesine teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı sonucunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım ile Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Ahmet Demir için başsağlığı mesajı yayımladı.
20.07.2020 Gündem
Konya'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Konya'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Konya'nın Güneysınır ilçesinde otomobille, hafif ticari aracın çarpıştığı kazada her iki aracın sürücüleri ve eşleri hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
29.03.2020 Yaşam
Ayağınızdaki yarayı küçümsemeyin tehlikenin habercisi olabilir!
Ayağınızdaki yarayı küçümsemeyin tehlikenin habercisi olabilir! Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demir, "Ayaktaki yara basite alınmamalı, parmak kaybı, ayak kaybı, uzuv kaybı hatta ölümle sonuçlanabilecek ciddi sonuçların ortaya çıkabileceği bir sorun olarak değerlendirilmeli" dedi.
4.01.2020 Sağlık
Sürücülerin korkulu rüyası oldular
Sürücülerin korkulu rüyası oldular İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu saatlerde uçucu madde içerek sürücülerden para isteyen kişiler dehşet saçıyor.
25.11.2019 Yaşam
Bayram tatilindeki trafik kazalarında acı bilanço
Bayram tatilindeki trafik kazalarında acı bilanço Bayram tatilinin başladığı 9 Ağustos mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda ölü sayısı 40'a, yaralı sayısı 349'a yükseldi.
13.08.2019 Yaşam
Yaylaya gidenler mahsur kaldı! Kurtarma operasyonu sürüyor...
Yaylaya gidenler mahsur kaldı! Kurtarma operasyonu sürüyor... Türkiye'nin dört bir yanından etkili kar yağışı nedeniyle ihbar yağdı. Düzce'de yaylaya giden 11 kişi, Karabük'te ormana giden 4 kişi, yine Ankara'da otomobilleriyle yaylaya çıkan 7 kişi uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı. Düzce'deki kurtarma operasyonu 10 saat sürdü. Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yaylada mahsur kalan 4 kişi için ekipler seferber oldu. Greyderin açtığı yolda ilerleyen AFAD ve jandarma ekipleri, saatler süren çalışma sonunda yaylada mahsur kalan 4 kişiye ulaştı. O 4 kişiden biri hayatını kaybetti, 3'ü kurtarıldı.
7.01.2019 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin, 263 kişinin yargılandığı davada kararını açıklayan mahkeme, 74 sanığı "anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırdı.
21.11.2018 Gündem
Almanya'da 4 Türk'e 'Kahramanlık Madalyası' verildi
Almanya'da 4 Türk'e 'Kahramanlık Madalyası' verildi Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Başbakanı Armin Laschet, başkalarının hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atan ve aralarında 4 Türk'ün de bulunduğu 21 kişiye "Kahramanlık Madalyası" takdim etti.
16.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.