Ağrı Dağı

Ağrı Dağı

Son dakika AĞRI DAĞI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AĞRI DAĞI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AĞRI DAĞI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağrı Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağrı dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 722 ağrı dağı haberi bulunmuştur. Tüm ağrı dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
'2030'da 15 havzada su açığı yaşayacağız'
'2030'da 15 havzada su açığı yaşayacağız' Tarımve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever, iklim değişikliğinin su kaynaklarına etkisini, uluslararası geçerliliği olan 3 model ve 2 projeksiyon ile ortaya çıkardıklarını söyledi. Sever, "2030'la beraber özellikle 15 havzamızda su açığı yaşayacağız. Ama tedbir geliştirirsek, en azından birçok havzamızda su açığını yaşamayacağız" dedi.
19.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
Temmuz ortasında dondurucu soğuk! Eksi 35 derecede dans ettiler
Temmuz ortasında dondurucu soğuk! Eksi 35 derecede dans ettiler Temmuz ortasında rekor sıcaklıklar tüm yurdu etkisi altına alırken Ağrı'dan gelen görüntüler şaşkınlık yarattı.
13.07.2023 Yaşam
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek
Ermenistan Devlet Başbakanı Paşinyan'dan Ağrı Dağı tepkisi: Bu bizi yok edin demek Ermenistan başbakanı Nikol Paşinyan, parlamentoda muhalefetten bir milletvekili ile devlet sembolleriyle ilgili bir tartışma yaşadı. Ermenistan Devlet armasında Ağrı Dağı'nın yer almasına tepki gösteren Paşinyan, 'Bizim armamızın üzerinde tasvir edilen nedir? Üzerinde Ermenistan'ın dört hanedanının arması, Ağrı Dağı üzerinde Nuh'un gemisi. Armaya bakınca benim aklıma soru geliyor, onun bizimle ne ilgisi var' dedi ve 'Bu bizi yok edin anlamına geliyor' ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Dünya
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı!
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı! Nuh'un Gemisi'ni bulmak bir Türkiye'ye heyet gönderen ve servetini bir kısmını bu arayışta harcayan isim poker efsanesi Doyle Brunson idi. Pokerden 75 milyon dolarlık servet elde eden Doyle Brunson, bu servetinin bir kısmını Nuh'un Gemisi'ni bulmaya harcadı. Üstelik keşif gezileri için Türkiye'ye bile ekip gönderdi.
16.05.2023 Dünya
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alanda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibi çalışmaya başladı. Jeofizik, kimya, jeoarkeoloji araştırmalarında uzman akademisyenlerin de olduğu grubun alandan aldığı numuneler, incelenmek üzere İTÜ laboratuvarlarına gönderildi.
7.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir Ağrı-Patnos yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katıldığı törenle açıldı. Erdoğan, yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen bu yol sayesinde, Ağrı ile Patnos arasındaki mesafenin 1 saatten 35 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan, "2022 yılı 3. çeyrek büyüme rakamları, doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir." dedi.
1.12.2022 Siyaset
İçişleri: Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu' kapsamında Ağrı'da 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
15.11.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! Ağrı ve Iğdır'da yeni operasyon başladı
Bakanlık açıkladı! Ağrı ve Iğdır'da yeni operasyon başladı Ağrı ve Iğdır'da 1017 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu' başlatıldı.
12.11.2022 Gündem
Bölge terörden temizlendi, 31 yıl sonra köylerine dönmeye başladılar
Bölge terörden temizlendi, 31 yıl sonra köylerine dönmeye başladılar Ağrı Dağı eteğinde yer alan Iğdır’ın Aralık ilçesine bağlı Tarlabaşı köyü sakinleri 1991 yılında terörden dolayı boşalan köylerine yeniden dönmeye başladı.
1.11.2022 Yaşam
Meteoroloji'den kar yağışı ile ilgili flaş açıklama
Meteoroloji'den kar yağışı ile ilgili flaş açıklama Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. Kar yağışı için tarih verildi. Uzmanlar tarafından özellikle yeni yılın karlı geçeceği ifade edildi. Prof. Dr. Orhan Şen, "La Nila'lı bir yıl olacak" deyip Türkiye'ye ilk kar yağışının ne zaman yağacağı ile ilgili tarih verdi. Öte yandan 5 bin 137 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika tüm detaylar...
14.10.2022 Gündem
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teknoloji alanında Avrupa ile arasındaki farkı kapattığını belirterek, bu ilerlemeye engel olmaya çalışan Avrupa ülkelerinin LGBTİ'yi yaygınlaştırmak istediğini söyledi. Soylu, “LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Önce alıştıracaklar sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar" dedi.
27.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt'ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.08.2022 Gündem
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı!
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı! Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın terörist yakalandı.
18.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağrı Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağrı dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.