Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor Adana'nın simgelerinden biri olan tarihi postane binasının deprem sonrası aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımına devam ediliyor.
27.03.2024 Adana
Ağır hasarlı otomobille trafiğe çıktı; ayağını dışarıya sarkıtarak ilerledi
Ağır hasarlı otomobille trafiğe çıktı; ayağını dışarıya sarkıtarak ilerledi  Avcılar'da sürücü, ağır hasarlı otomobiliyle trafiğe çıktı. Kapısı olmayan otomobilden ayağını dışarıya sarkıtarak ilerleyen sürücünün tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.02.2024 Gündem
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 11 ilde binaların yıkılmasına ve can kayıplarının yaşanmasına yol açtı. Afet bölgesinde meydana gelen artçılar nedeniyle hasarlı binaların yıkıldığı görüldü. Malatya ve Gaziantep valilikleri can kayıplarının önüne geçmek için ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesini ikinci bir karar kadar durdu.
21.02.2023 Gündem
Olası İstanbul depremine ilişkin flaş açıklama! Başı bu 2 ilçe çekiyor...
Olası İstanbul depremine ilişkin flaş açıklama! Başı bu 2 ilçe çekiyor... İstanbul'da muhtemel 7,5 ve üzeri büyüklüğe sahip bir depremde 13 bin 492'si çok ağır olmak üzere 53 bine yakın binanın ağır hasar alması bekleniyor.
4.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri