Acil Toplantı

Acil Toplantı

Son dakika acil toplantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acil toplantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acil toplantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil Toplantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil toplantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.075 acil toplantı haberi bulunmuştur. Tüm acil toplantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından, İstanbul'a getirilen yüzlerce yaralı ve yakınları için yapılan planlamaları anlattı. Valilikle koordineli şekilde, yaralıların sadece tıbbi tedavilerinin değil, giyimden sosyal desteğe ve barınma ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. İstanbul'a getirilen yaralıların tedavi sonrası otellerde ve uygun tesislerde ağırlanacaklarını da duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Zelenskiy, BM Güvenlik Konseyi'nden acil toplantı talep etti
Zelenskiy, BM Güvenlik Konseyi'nden acil toplantı talep etti Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik füze saldırılarının ardından Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nden acil toplantı talep ettiğini açıkladı.
23.11.2022 Dünya
Rusya’nın seferberlik kararı sonrası AB Dışişleri Bakanlarından acil toplantı
Rusya’nın seferberlik kararı sonrası AB Dışişleri Bakanlarından acil toplantı AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in ofisi tarafından yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ilan ettiği kısmi seferberliğin ardından Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanlarının ABD’nin New York kentinde acil toplantı yapacağı bildirildi.
21.09.2022 Dünya
Rusya, Zaporijya Nükleer Santrali gündemiyle BMGK’yı acil toplantıya çağırdı
Rusya, Zaporijya Nükleer Santrali gündemiyle BMGK’yı acil toplantıya çağırdı Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Yardımcısı Dmitriy Polyanskiy, Ukrayna'nın Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırılarını sürdürdüğünü öne sürerek, BM'yi acil toplantıya çağırdıklarını bildirdi.
22.08.2022 Dünya
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası...
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası... Son dakika haberi... Koronavirüs pandemisinden sonra tüm dünyada şimdi de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) paniği yaşanıyor. Vakaların birçok ülkeye yayılması sonrası Dünya Sağlık Örgütü acil olarak toplanma kararı aldı. İddiaya göre yeni salgın, bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali sonrası ortaya çıktı. Şimdi ise tüm gözler İspanya'da 80 bin kişinin katıldığı festivale çevrildi...
21.05.2022 Dünya
Fetiş nedir, Darklands festival nedir? Belçika fetiş festivali maymun çiçeği virüsünün merkezi mi?
Fetiş nedir, Darklands festival nedir? Belçika fetiş festivali maymun çiçeği virüsünün merkezi mi? İlk olarak 7 Mayıs’ta İngiltere’de görülen maymun çiçeği virüsü son 2 haftada Avrupa’da 8 ülkeye yayıldı. Belçika'da maymun çiçeği virüsünün Antwerp şehrinde gerçekleştirilen Darklands isimli "fetiş festivalinden" yayıldığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Belçika fetiş festivali” hakkın yapılan aramalar artarken, “Fetiş nedir, Darklands festival nedir?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Dünya
Dünkü derbiden sonra acil toplantı ve Ahmet Nur Çebi'den 'Beşiktaş'ın yeni teknik direktör' kararı!
Dünkü derbiden sonra acil toplantı ve Ahmet Nur Çebi'den 'Beşiktaş'ın yeni teknik direktör' kararı! Dün akşam NEF Stadı'nda sahaya sürdüğü 11'le Beşiktaş cephesinde tartışma yaratan ve yanlışlarından dönmesine rağmen ezeli rakibi Galatasaray'a kaybeden Önder Karaveli'nin yerine yeni teknik direktör arayışları hız kazandı...
15.03.2022 Beşiktaş
Ukrayna BM Daimi Temsilcisi Kislitsa: Yapılan saldırılar asla kabul edilemez
Ukrayna BM Daimi Temsilcisi Kislitsa: Yapılan saldırılar asla kabul edilemez Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Ukrayna konusunda düzenlenen toplantıda, Ukrayna’daki insani krizi görüşmek üzere yarın konseyi acil toplantıya çağırdı. Toplantı sırasında Ukrayna BM Daimi Temsilcisi Sergey Kislitsa, Rusya'yı Ukrayna'da soykırım yapmakla suçlayarak, "Rusya, soykırım konvansiyonu dahilinde anlaşmayı ihlal etmektedir" dedi.
27.02.2022 Dünya
UEFA, Rusya - Ukrayna gündemiyle acil toplanıyor!
UEFA, Rusya - Ukrayna gündemiyle acil toplanıyor! UEFA, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesini görüşmek amacıyla yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.
24.02.2022 Şampiy10
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
FED toplantısı ne zaman? FED olağanüstü toplantı saat kaçta, FED şubat faiz kararı 2022 ne olur?
FED toplantısı ne zaman? FED olağanüstü toplantı saat kaçta, FED şubat faiz kararı 2022 ne olur? ABD Merkez Bankası (Fed), 10 Şubat tarihinde açıklanan enflasyon verilerinin ardından olağanüstü toplantı kararı aldı. Peki, FED toplantısı ne zaman, FED olağanüstü toplantı saat kaçta? İşte FED acil toplantı kararı ve FED  faiz kararı Şubat 2022 hakkındaki son gelişmeler…
14.02.2022 Ekonomi
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Afganistan açıklaması
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Afganistan açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, ABD askerlerinin Afganistan'dan çekilmesinin ardından yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Biden, Taliban'ın tahliye operasyonlarına müdahale ederse buna çok sert karşılık vereceklerini belirterek, "Taliban'a şunu çok net söyledik: Bizim askerlerimize herhangi bir saldırı, operasyonlarımıza bir müdahale olursa çok hızlı ve kuvvetli bir cevap görürler" ifadelerini kullandı. Biden ayrıca Afganistan'da 20 yıldır devam eden savaşın maliyetinin 1 trilyon dolar olduğunu söyleyip, "Bu savaşı bitirmenin vakti geldi çattı" dedi.
20.08.2021 Dünya
BM Afganistan için acil toplanacak
BM Afganistan için acil toplanacak BM Güvenlik Konseyi, Taliban'ın Afganistan'da yönetimi ele geçirmesinin ardından yarın acil toplanacak.
15.08.2021 Dünya
Galatasaray'da flaş gelişme! Acil toplantı
Galatasaray'da flaş gelişme! Acil toplantı 5-1'lik PSV mağlubiyetinden sonra harekete geçen Burak Elmas yönetimdeki arkadaşlarıyla durum değerlendirmesinde bulundu.
22.07.2021 Galatasaray
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar!
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar! Amerika'nın eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft CNN TÜRK’e konuştu. Craft, İsrail-Filistin geriliminden Türkiye-Mısır temaslarına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Craft, "Türkiye'nin bu adımı Orta Doğu'da ezber bozar" dedi...
14.05.2021 Dünya
Türkiye'nin girişimiyle toplanmıştı! Dünyaya flaş İsrail çağrısı
Türkiye'nin girişimiyle toplanmıştı! Dünyaya flaş İsrail çağrısı İsrail'in Filistin'deki saldırganlığı konusunda toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Temsilciler Komitesi, uluslararası kamuoyu ile Birleşmiş Milletler'i (BM) harekete geçmeye çağırırken İsrail'in işlenen suçlardan sorumlu tutulması çağrısında bulundu.
12.05.2021 Dünya
Merkez Bankası ile ilgili flaş açıklama! 'Şartlar ne gerektiriyorsa...'
Merkez Bankası ile ilgili flaş açıklama! 'Şartlar ne gerektiriyorsa...' Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut Merkez Bankası ile ilgili, “Piyasa ve ekonominin şartları ne gerektiriyorsa Merkez Bankası o adımları atacak ve gereken kararlar alınacaktır” dedi. Bulut, Merkez Bankası’ndaki değişimden bu yana da yerleşiklerin 12 milyar dolardan fazla döviz sattığına dikkat çekti.
14.04.2021 Ekonomi
İspanya AstraZeneca aşısının kullanımını askıya aldı
İspanya AstraZeneca aşısının kullanımını askıya aldı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Avrupa'da kullanılan aşılardan AstraZeneca'nın yan etkileriyle ilgili çıkan iddialardan dolayı, İspanya da bu aşının kullanımını askıya alan ülkelere dahil oldu.
15.03.2021 Dünya
Koronavirüs bitmeden yeni salgın! Resmen ilan edildi
Koronavirüs bitmeden yeni salgın! Resmen ilan edildi Dünya koronavirüs salgınıyla mücadele ederken, yetkilileri alarma geçiren yeni bir salgın alarmı verildi. Yetkililer acil durum toplantısı düzenleneceğini açıklarken Ebola, ülkede 2016'dan bu yana ilk kez ülkede ölüme yol açtı. AFP'nin duyurduğu don dakika haberine göre, Dünya Sağlık Örgütü de salgın nedeniyle acil yardım planı hazırlığında olduğunu duyurdu.
14.02.2021 Dünya
Libya'da Hafter yanlısı sözde hükümet istifa etti
Libya'da Hafter yanlısı sözde hükümet istifa etti Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter yanlısı doğudaki sözde hükümet, ağırlaşan yaşam şartlarına karşı 3 gündür devam eden protestolar nedeniyle Tobruk'taki Temsilciler Meclisi (TM) Başkanı Akile Salih'e istifasını sundu.
13.09.2020 Dünya
Yunanistan Türkiye'nin diyalog çağrılarına kulak tıkadı
Yunanistan Türkiye'nin diyalog çağrılarına kulak tıkadı Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'deki meşru çalışmalarının "Yunan kıta sahanlığının ihlali" olduğunu iddia ederek, Türkiye'ye bölgeden ayrılma çağrısı yaptı.
11.08.2020 Gündem
Yunanistan'dan AB'ye son dakika Türkiye çağrısı: Acilen yapalım
Yunanistan'dan AB'ye son dakika Türkiye çağrısı: Acilen yapalım Yunanistan, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de aldığı son kararları sebep göstererek Avrupa Birliği'ni (AB) acil toplantıya çağırdı.
11.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Acil Toplantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil toplantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.