Abramovic

Abramovic

Son dakika abramovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abramovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abramovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abramovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abramovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 abramovic haberi bulunmuştur. Tüm abramovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi tarafından sunulan ve aralarında Rus iş adamı Roman Abramoviç’in de bulunduğu 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından onaylandı.
20.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir görüşme yapacağını ifade ederek, “Döner dönmez gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip “Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek” diyeceğiz. Temenni ediyorum ki inşallah bir araya getirme noktasında kendilerinden bir tarih kaydını alırız” dedi.
31.03.2022 Siyaset
Ukrayna’dan müzakerelere ev sahipliği yapan Türkiye’ye teşekkür
Ukrayna’dan müzakerelere ev sahipliği yapan Türkiye’ye teşekkür Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya ile yapılacak müzakerelerde yeni turun Türkiye’de düzenlenecek olmasından dolayı Türkiye’ye teşekkür etti
28.03.2022 Dünya
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm!
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm! ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı David Carter, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 seçimlerinde Kongre'yi yasa dışı bir şekilde engellemeye “büyük ihtimalle” teşebbüs etmiş olabileceğine hükmetti.
28.03.2022 Dünya
Ukrayna heyeti müzakereler için İstanbul’a geldi!
Ukrayna heyeti müzakereler için İstanbul’a geldi! İstanbul’daki Rusya-Ukrayna müzakerelerine katılacak olan Ukrayna heyeti İstanbul'a geldi.
28.03.2022 Gündem
Türkiye'nin ardından Romanya'da da görüldü!
Türkiye'nin ardından Romanya'da da görüldü! Ukrayna’nın Karadeniz’e döşediği mayınlar Türkiye’den sonra Romanya’da da görüldü.
28.03.2022 Dünya
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti!
‘Dur’ ihtarına uymadı, kovalamacada hayatını kaybetti! Beylikdüzü’nde uygulama noktasında dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüyle polis arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacada polisin açtığı ateş sonucu yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28.03.2022 Yaşam
THY'den Polonya kararı! Aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY'den Polonya kararı! Aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Polonya'ya seyahat edecek yolcularına yönelik yaptığı bilgilendirmede "Polonya'da uygulanan Covid -19 tedbirleri sona ermiştir. Polonya'ya girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur" denildi.
28.03.2022 Gündem
Kayseri'den baharla birlikte sevindiren haber! Türü tehdit altında...
Kayseri'den baharla birlikte sevindiren haber! Türü tehdit altında... Kayseri'de yetişen ve türü tehdit altında olan 'kır navruzu' çiçek açtı.
28.03.2022 Gündem
Abramoviç ve Ukraynalı müzakereciler ile ilgili bomba iddia: Zehirlendiler!
Abramoviç ve Ukraynalı müzakereciler ile ilgili bomba iddia: Zehirlendiler! Rus milyarder iş adamı Roman Abramovich'in bu ayın başlarında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de katıldığı barış müzakereleri sırasında zehirlendiği iddia edildi.
28.03.2022 Dünya
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti'
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti' İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu. Annem Zeynep'in iyileşmesi için elinden gelen her şeyi yaptı. Ona madde bağımlısı gibi değil de hasta gibi bakıyorduk" dedi.
23.03.2022 Yaşam
Küçükçekmece E-5'te korkunç kaza! Motosikletli genç feci şekilde can verdi
Küçükçekmece E-5'te korkunç kaza! Motosikletli genç feci şekilde can verdi İstanbul Küçükçekmece E-5’te, emniyet şeridindeki çamur nedeniyle kayan motosikletli bariyerlere çarparak hafriyat kamyonunun altına girdi. Kazada motosiklet sürücüsü feci şekilde can verirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Acı haberi öğrenince olay yerine gelen talihsiz adamın yakınları, sinir krizi geçirdi.
23.03.2022 Yaşam
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Yaşam
Çılgın iddia! Chelsea'yi satıp Süper Lig kulübünü alıyor
Çılgın iddia! Chelsea'yi satıp Süper Lig kulübünü alıyor Chelsea'yi satmak zorunda kalan ve dev kulüp için önemli teklifler alan Rus iş insanı Roman Abramovic'in Göztepe'yi satın alacağı iddia edildi.
20.03.2022 Göztepe
Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor?
Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak, İngiltere’nin Chelsea’ye talip oldu. Roman Abramoviç'in Chelsea’yi satılığa çıkardığını açıklamasının ardından Türk iş adamı ve Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak, kulübü satın almaya talip olduğunu açıkladı. Peki, Chelsea'yi almak isteyen Muhsin Bayrak kimdir? Mutki Aşireti lideri Muhsin Bayrak ne iş yapıyor? İşte Muhsin Bayrak hakkında merak edilenler…
5.03.2022 Gündem
20 yıllık Chelsea'yi satma kararı aldı 1 haftada teklif yağdı
20 yıllık Chelsea'yi satma kararı aldı 1 haftada teklif yağdı Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi sonucu ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalan ve bu yaptırımlardan nasibini alan Roman Abramoviç'in sahibi olduğu Chelsea'yi satışa koyduğu öğrenildi.
2.03.2022 İngiltere
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro!
Abramovic'in sıkıntılı günleri! Rekor kayıp, 1 günde 700 milyon euro! Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovic, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Abramovic'in sahibi olduğu Evraz adlı şirket, rekor kayıp yaşadı.
16.02.2022 İngiltere
Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye büyük ödül! İlk kez Türk bayrağı dalgalandı
Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye büyük ödül! İlk kez Türk bayrağı dalgalandı İspanya'nın uluslararası alanda en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi ödülleri sahiplerini buldu. Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin ödül almasından dolayı tören alanında ilk defa Türk bayrağı da dalgalandı
22.10.2021 Dünya
Aguero'nun yeni takımı belli oldu
Aguero'nun yeni takımı belli oldu Manchester City kariyerini sonlandırma kararı alan Aguero PSG ile masaya oturdu.
2.04.2021 İngiltere
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da son yıllarda artan yerli ve yabancı yatırımın pandemi sürecinde de hız kesmediğini belirterek, "İlçemizde şu anda otel, gayrimenkul, hastane, sağlık turizmi, spor, altyapı gibi tüm alanlarda süren yatırımların büyüklüğü 5 milyar dolara ulaştı." dedi.
28.09.2020 Ekonomi
Rus milyarder Abramoviç, Yahudi yerleşimciler için çalışan örgüte destek vermiş
Rus milyarder Abramoviç, Yahudi yerleşimciler için çalışan örgüte destek vermiş Dünyaca ünlü Rus milyarder ve İngiliz futbol takımı Chealsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in, Yahudi yerleşimciler için çalışan bir örgüte destek verdiği belirlendi.
21.09.2020 Dünya
Burak Yılmaz açıklaması: "Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir"
Burak Yılmaz açıklaması: "Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir" Hayrettin Hacısalihoğlu, "Hedefimiz Trabzonspor'un her dönem, her sezon hak ettiği gibi zirvede olması. Alt sıralarda bulunmaması" dedi. Hacısalihoğlu ayrıca Burak Yılmaz'la ilgili 'Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir' açıklaması yaptı.
10.09.2018 Trabzonspor
Rus milyarder Abramoviç İsrail vatandaşı oldu
Rus milyarder Abramoviç İsrail vatandaşı oldu Dünyaca ünlü Rus milyarder ve İngiliz futbol takımı Chealsea'nın sahibi Roman Abramoviç'in İsrail vatandaşı olduğu bildirildi
28.05.2018 Dünya
Conte depremi! İşte Chelsea'nin yeni menajeri
Conte depremi! İşte Chelsea'nin yeni menajeri İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
28.01.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Abramovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abramovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.