İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak? Apple, WWDC etkinliğinde bir sonraki büyük iOS sürümü olan iOS 16'yı resmi olarak tanıttı. Peki, İOS 16 ne zaman gelecek, İOS 16 güncellemesi alan telefonlar hangileri olacak?
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
Apple IOS 16'yı tanıttı! İşte merakla beklenen yeni özellikler
Apple IOS 16'yı tanıttı! İşte merakla beklenen yeni özellikler Teknoloji devi Apple, her yıl California'da düzenlediği Apple Dünya Geliştiricileri Konferansı'nda yeni ürünlerini tanıtıyor. Apple, işletim sistemi IOS 16'yı dünyaya duyurdu. Ağırlıklı olarak yazılım geliştirmeleri duyuran şirket, Apple Watch için bazı 'fitness' özellikleri ekledi.
6.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Jöleli Fasulye iddialı
Jöleli Fasulye iddialı Android’in en son versiyonu olan Jöleli Fasulye (4.1), hackerlara meydan okuyacak.
18.07.2012 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Herkes bekliyordu, gelen haber kimseyi memnun etmedi. 7 günlük detay, çileden çıkardı. Uygulamanın süre sınırı 1 saat, 8 dakika 16 saniye olan ‘Herkes için Sil’ özelliğini bir haftaya çıkarması bekleniyordu ama alınan bilgilere göre durum hiç de öyle değil. Konuyla ilgili WhatsApp’tan henüz bir açıklama yapılmadı.
2.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Pocsche çekilişi hangi gün, saat kaçta kazananlar açıklanacak?
Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Pocsche çekilişi hangi gün, saat kaçta kazananlar açıklanacak? Magnum Porsche çekiliş tarihi ve sonuçları başvuru yapanlar tarafından sorgulanıyor. 1 Nisan'da başlayan Magnum Porsche çekiliş kampanyası, 30 Eylül 2021 bugün sona erecek. Magnum çubuklarından çıkan şifre ile çekilişe katılanlardan 2 talihliye bu sene de Porsche marka araba hediye edilecek. Peki, Magnum çekilişi ne zaman yapılacak, Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı, sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.09.2021 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Magnum Porsche çekilişi sonuçları merak ediliyor!
Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Magnum Porsche çekilişi sonuçları merak ediliyor! Magnum çekiliş sonuçları 2021 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Magnum çekilişi merakla bekleniyor. Porche sahibi olmak isteyenler Magnum çekilişe katılmaya çalışırken, çekiliş için katılım sağlayanlar da sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Magnum kura çekiliş noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek. İşte Magnum çekiliş sonuçları 2021 hakkında merak edilenler…
21.09.2021 Gündem
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi detayları yoğun ilgi görüyor. Magnum çubuklarından çıkan kod ile çekilişe katılan vatandaşlar çekilişin yapılacağı zamanı sorguluyor. Magnum ve Porsche markanın işbirliği yaptığı çekilişe bu yıl La Casa De Papel de eklendi. Magnum, 2 Porsche veriyor. Magnum Porsche kampanyası, 1 Nisan 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleniyor. Peki, Magnum Porsche çekilişine nasıl katılırım? Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi 2021…
11.09.2021 Gündem
Dünyada kaç kişinin 'telefon sahibi' olduğu açıklandı!
Dünyada kaç kişinin 'telefon sahibi' olduğu açıklandı! Teknoloji geliştikçe çok çeşitli cihazlar bizleri karşıladı. Akıllı telefonların çeşitliliği pek çok kişiye ulaşmasını sağlarken, tuşlu telefonlardan katlanabilir ekranlı olanlara kadar dünyada toplamda kaç kişinin ‘telefon sahibi’ olduğu açıklandı. Rakamlar ise inanılmaz! İşte yayımlanan rapora göre 2021 yılı itibarıyla dünyada toplamda kaç kişinin telefon sahibi olduğu:
2.09.2021 Bilim ve Teknoloji
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı İlk ürünü Apple-1 ile 45 yıl önce teknoloji dünyasına adım atan Apple, bugün teknoloji devi olarak 263,4 milyar dolar marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" konumunda bulunuyor.
1.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Covid aşı sırası sorgula! E nabız aşı sorgulama nasıl yapılır? E-devlet aşı sorgulama ekranı
Covid aşı sırası sorgula! E nabız aşı sorgulama nasıl yapılır? E-devlet aşı sorgulama ekranı Koronavirüs aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "Aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Telefonlara indirilecek uygulama ile Sağlık Bakanlığı'nın aşı takibi kolaylaşacak. Aşıdan önce mutlaka "aşıla" üzerinden aşı uygunluğu kontrol edilecek, kare kodu okutularak kaydı tamamlandıktan sonra aşı yapılacak. Sağlık Bakanlığının geliştirdiği uygulama ile hekimler ve sağlık personeli, kolay ve hızlı bir şekilde vatandaşların aşılanma sürecini takip edebilecek. İşte Covid aşı sırası sorgula…
14.01.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı aşı uygulaması | Aşı takip sistemine nasıl kayıt olunur? Aşıla uygulaması İOS, Android ve Huawei telefonlarından indirme ekranı…
Sağlık Bakanlığı aşı uygulaması | Aşı takip sistemine nasıl kayıt olunur? Aşıla uygulaması İOS, Android ve Huawei telefonlarından indirme ekranı… Aşıla mobil uygulama indirme aramaları hızlandı. Aşıla mobil uygulaması nasıl indirilir, sorusuna yanıt aranıyor. Koronavirüs aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "Aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Telefonlara indirilecek uygulama ile Sağlık Bakanlığı'nın aşı takibi kolaylaşacak. Sağlık Bakanlığı aşı uygulaması hakkında merak edilen detaylar…
12.01.2021 Gündem
Önce kayıt sonra aşı yapılacak! Sağlık Bakanlığı 'aşıla' uygulamasını resmen duyurdu...
Önce kayıt sonra aşı yapılacak! Sağlık Bakanlığı 'aşıla' uygulamasını resmen duyurdu... Sağlık Bakanlığı yeni uygulamayı duyurdu. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı kayıtları, Sağlık Bakanlığı'nın geliştirdiği "aşıla" mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Aşı uygulanmadan önce mutlaka "aşıla" mobil uygulaması üzerinden aşı uygunluğu kontrol edilecek, kare kodu okutularak kaydı tamamlandıktan sonra aşı uygulaması yapılacak.
12.01.2021 Sağlık
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi… Apple salgın nedeniyle iPhone'ların tanıtımını ekim ayında yaptı. ABD başta olmak üzere çeşitli ülke pazarlarına giren iPhone 12 ailesi satışa çıktı. iPhone 12 serisini Türkiye pazarına da girdi. iPhone 12 modelerinin Türkiye fiyatlarını ve çıkış tarihini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Peki iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12, 12 mini, 12 pro ve 12 pro max modellerinin fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
27.11.2020 Gündem
Apple WWSC 2020 – (İOS 14 çıkış tarihi)  WWCD nedir, ne zaman? İOS 14 güncellemesinin tanıtılacağı WWCD nasıl izlenecek?
Apple WWSC 2020 – (İOS 14 çıkış tarihi) WWCD nedir, ne zaman? İOS 14 güncellemesinin tanıtılacağı WWCD nasıl izlenecek? Apple firmasının her yıl düzenlediği yazılım geliştiricileri konferansı, WWDC20 bu yıl çevrimiçi olarak yapılacak. 22 Haziran ve 26 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan WWDC 2020 geliştiriciler konferansı, YouTube üstünden canlı olarak yayınlanacak. Peki, WWCD online nasıl izlenecek? İşte Apple WWSC 2020 hakkındaki detaylar…
22.06.2020 Gündem
Uzaktan eğitim nasıl yapılacak? 15 soruda uzaktan eğitim
Uzaktan eğitim nasıl yapılacak? 15 soruda uzaktan eğitim Milli Eğitim Bakanlığı'nın corona virüs sebebiyle bütün okullarda bir hafta tatil kararı almasının ardından internet üzerinden ulaşılan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve TRT kanalları üzerinden verilmesi planlanan eğitiminin nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm merak edilenlerin cevapları.
14.03.2020 Gündem
Depremi etkisi ulaşmadan cep telefonuyla bildiren proje geliştirdiler
Depremi etkisi ulaşmadan cep telefonuyla bildiren proje geliştirdiler Kendilerini “Çılgın Mühendisler” olarak tanımlayan Alper Göknar, Ömer Tarhan Divarcı ve Caner Kılınç, depremi etkisi oluşmadan cep telefonlarıyla bildiren bir proje geliştirdiler. Alper Göknar, Almanya’da bir elektronik firmasının, Potsdam Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği sensörleri Türkiye’ye getirerek, Marmara’nın çeşitli noktalarında kurdukları istasyonlardan aldıkları veriler sayesinde, 5 büyüklüğünün üzerinde olan depremleri, kullanıcılara 5-25 saniye öncesinden bildirilebildiklerini söyledi. Göknar, " Eğer sistemimiz Elazığ’da kurulu olsaydı, oradaki insanlara yaklaşık 15 saniyeye yakın bir erken uyarı sistemi alarmı verebilirdik. Kaç tane canın o anda kurtulabileceğini siz hesaplayın” dedi.
4.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi?
2020 yeni MTV tutarları | Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartıyla ödenir mi? 2020 MTV listesinin Resmî Gazete’de yayımlanmasından sonra, belli olan yeni MTV fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yüzde 22,58 olarak belirlenen MTV, sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yapılan zam yüzde 12'ye indirildi. MTV 1. Taksit ödemesi başladı. Peki, kredi kartıyla MTV ödenir mi? İşte MTV 2020 listesi…
6.01.2020 Gündem
2020 MTV hesaplaması ve ödemesi nasıl yapılır? Kredi kartıyla MTV ödenebilir mi? İşte 2020 MTV tablosu!
2020 MTV hesaplaması ve ödemesi nasıl yapılır? Kredi kartıyla MTV ödenebilir mi? İşte 2020 MTV tablosu! 2020 MTV listesi geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayımlandı. 2020 yılı ile birlikte belli olan yeni MTV fiyatları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Enflasyona göre yapılan yeni değerlendirmede MTV yüzde 22,58 olarak belirlenmişti, ancak Cumhurbaşkanlığı’dan yapılan açıklama ile Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yapılan zam yüzde 12 olarak değiştirildi. 2020 yılı MTV 1. Taksit ödemesi başladı. Peki, kredi kartıyla MTV ödenir mi? İşte MTV 2020 listesi…
5.01.2020 Gündem
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü Son dakika gelen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığınca 2019'da düzenlenen operasyonlarda, 134'ü sözde üst düzey olmak üzere toplam bin 668 terörist etkisiz hale getirildi.
31.12.2019 Gündem
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak WhatsApp, Windows işletim sistemli telefonlarda artık kullanılmayacak. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemelerine devam edecek ama WhatsApp uygulamasını 16 Aralık'tan itibaren mağazadan kaldıracak.
21.11.2019 Bilim ve Teknoloji
6 saat içinde 11 tek maç fırsatı!
6 saat içinde 11 tek maç fırsatı! Saat 16:00'da "Bournemouth - Manchester City" maçıyla başlıyoruz, 22:00'deki "Barcelona - Betis" karşılaşmasına kadar tam 11 TEK MAÇ fırsatı iddaa bülteninde! İşte detaylar...
25.08.2019 Süper Lig
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman? MTV hesaplama 2019
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman? MTV hesaplama 2019 Motorlu taşıt sahibi vatandaşların son dönemde en fazla merak ettiği konular arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2. taksiti geliyor. Pek çok kişi Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme dönemini ve MTV'nin nasıl hesaplandığını araştırıyor. Peki, MTV 2. taksit ödeme ne zaman? Ödemeler ne zaman bitiyor? Hangi araç sahibi ne kadar ödeme yapacak? MTV ödemeleri nasıl yapılır?.
2.07.2019 Ekonomi
Bağlantı sorunları ilişkileri zedeliyor
Bağlantı sorunları ilişkileri zedeliyor Sürekli bağlantıya sahip olmak artık ailemiz, arkadaşlarımız ve sevdiklerimize karşı sorumluluklarımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Kaspersky Lab’ın gerçekleştirdiği bir araştırmada, insanların cihazlarını kullanamadığında yaşadığı en büyük sıkıntıların aile ve arkadaşlarının onlar hakkında endişelenmesi (yüzde 51) ve ailenizden birinin başına bir şey geldiğinde yardım edemeyecek olma (yüzde 45) olduğu belirlendi.
27.12.2018 Sağlık