İmranlı

İmranlı

Son dakika imranlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imranlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imranlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmranlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imranlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 imranlı haberi bulunmuştur. Tüm imranlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı
Yolcu otobüsünden külçe külçe altın çıktı Sivas’ın İmranlı ilçesinde durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünden 6 kilo ağırlığında 13 parça külçe altın ile 600 paket kaçak sigara ele geçirildi.
28.12.2023 Gündem
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son Başbakan ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’da Refahiye-Kuruçay-İliç Devlet Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Sünebeli Tüneli’nde ‘Işık Görme’ törenine katıldı.
24.10.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Erzincan’da midibüs devrildi: 21 yaralı
Erzincan’da midibüs devrildi: 21 yaralı Erzincan’da midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 21 kişi yaralandı.
3.10.2022 Yaşam
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor'
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, İmranlı’dan Kayseri’ye kadar yaklaşık 200 km uzunluğunda ve 50 km genişliğindeki Sivas Havzası’nın petrol içerebilecek jeolojik özelliklere sahip olduğunu belirtip, 1974’de yarım kalan sondajın sürdürülebilmesinin yararlı olabileceğini savundu.
19.08.2022 Ekonomi
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı   Sivas'ın İmranlı ilçesinde, cipin şarampole yuvarlandığı kazada araçtaki 3 kişi öldü, sürücü yaralandı. 
3.07.2022 Yaşam
Kızılırmak, adı gibi akmaya başladı
Kızılırmak, adı gibi akmaya başladı Sivas'ta, son günlerde yağışlarla taşınan toprağın etkisiyle Kızılırmak Nehri'nin rengi, kızıla döndü. Nehrin kızıl akışı, havadan görüntülendi.
10.06.2022 Yaşam
Babasını öldürüp parçalara ayırdı! Kendisi de ölü bulundu, dışarıya çıplak çıkıp...
Babasını öldürüp parçalara ayırdı! Kendisi de ölü bulundu, dışarıya çıplak çıkıp... Sivas'ın İmranlı ilçesinde evinin içerisinde vücudu parçalara ayrılmış bulunan Musa Karapınar (75) ile bahçede donmuş halde ölü olan oğlu Özer Karapınar (44) olayı ile ilgili soruşturma sürüyor. Ekiplerin ilk yaptığı incelemede psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Özer Karapınar'ın babasını öldürdüğü ve ardından evin bahçesine çıplak şekilde çıkarak donarak yaşamını yitirdiği değerlendiriliyor.
15.02.2022 Yaşam
Sobadan zehirlenen 4 kişilik aile hastaneye kaldırıldı!
Sobadan zehirlenen 4 kişilik aile hastaneye kaldırıldı! Sivas'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişilik aile, hastanede tedaviye alındı.
27.01.2022 Yaşam
Sivas'ta yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 19 yaralı
Sivas'ta yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 19 yaralı Sivas’ın İmranlı ilçesinde kamyonet ve otobüsün karıştığı kazada kamyonette bulunan 2 kişi ölürken otobüsteki 19 yolcu yaralandı.
8.01.2022 Yaşam
Sıcaklık eksi 26’ya indi! Göl ve akarsular buz tuttu! İşte Türkiye’nin en soğuk yeri...
Sıcaklık eksi 26’ya indi! Göl ve akarsular buz tuttu! İşte Türkiye’nin en soğuk yeri... Hava sıcaklığı eksi 26’ya kadar indi, göl ve akarsular dondu. Sivas’ta kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı, kent yakınlarındaki Serpincik Göleti’nin yüzeyi buzla kaplandı. İmranlı ilçesi ise soğuk hava rekor kırdı.
23.12.2021 Gündem
Bakan Soylu: Belarus sınırında yaşananlar, bizim sınırımızda asla yaşanmadı
Bakan Soylu: Belarus sınırında yaşananlar, bizim sınırımızda asla yaşanmadı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Göçmen meselesiyle sarsılan Avrupa, öyle zannediyorum ki; bize başka örnekler de gösterecektir. Belarus sınırında yaşananlar, üstelik çok az sayıda bir göçmen sebebiyle yaşananlar, bizim sınırlarımızda asla yaşanmadı. Bizim yönetim anlayışımız, medeniyetimiz, 21'inci yüzyıldaki kapasitemiz, böyle insanlık dışı sahnelerin yaşanmasına engel oldu" dedi.
29.11.2021 Siyaset
Murat Açıl öldü mü, nasıl oldu? Kazan yapan İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir?
Murat Açıl öldü mü, nasıl oldu? Kazan yapan İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir? Sivas’ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, İmranlı yakınlarında trafik kazası geçirdi, durumunun ağır olan Murat Açıl hayatını kaybetti. Peki, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kimdir?
29.11.2021 Yaşam
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı!
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı! Kaza, Sivas-Erzincan karayolu İmranlı ilçesi yakınlarında gerçekleşti. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleyen kazada, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın ve 5 kişinin ağır yaralandığı belirtildi.
29.11.2021 Vatan TV
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti
İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti Sivas’ın İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl, İmranlı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
29.11.2021 Gündem
Sivas'ta terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Sivas'ta terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Sivas'ın İmranlı ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait 4 sığınak bulundu. Sığınakta çeşitli malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler imha edildi.
13.11.2021 Gündem
Akşener'in esnaf ziyareti sırasında gerginlik
Akşener'in esnaf ziyareti sırasında gerginlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sivas’taki temasları sırasında düzenlediği esnaf ziyaretinde Akşener'e soru soran bir vatandaş ile İYİ Partililer arasında gerginlik yaşandı.
10.08.2021 Siyaset
Köy yolunda ayı görünce olanlar oldu: Yavrum, gitme gel...
Köy yolunda ayı görünce olanlar oldu: Yavrum, gitme gel... Sivas'ın İmranlı ilçesinde Emircan Dinç yolda aracıyla giderken karşılaştığı ayıyı cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Otomobili görünce kaçmaya başlayan ayıya Dinç, "Gel bakıyım gel sana muz verecem gel. Gel oğlum gel." diye seslendi.
17.06.2021 Yaşam
Sivas'ta zincirleme trafik kazası: 11 yaralı
Sivas'ta zincirleme trafik kazası: 11 yaralı Sivas'ın İmranlı ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
26.05.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar yapan askerlere sürpriz telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iftar yapan askerlere sürpriz telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerle sürpriz telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.05.2021 Gündem
Kar yağışı; kent merkezi beyaza büründü
Kar yağışı; kent merkezi beyaza büründü Sivas'ta, sabah saatlerinde etkili olan kar, kenti beyaza bürüdü. Kent merkezinde seyrine doyumsuz görüntüler oluşurken, Sivaslıların bazıları kar yağışına şaşırdıklarını, bazıları da normal karşıladıklarını söyledi.
11.04.2021 Yaşam
Uydu görüntüsünde ortaya çıktı! Türkiye üzerinde bulut olmayınca...
Uydu görüntüsünde ortaya çıktı! Türkiye üzerinde bulut olmayınca... Meteoroloji uzmanı Melik Ahmet Taştan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı uydu görüntüsü dikkat çekti. Bugün Türkiye üzerinde bulut olmaması nedeniyle kar örtüsü uydu görüntülerine de çok net yansıdı.
21.02.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan, Sivas'taki askerlere sürpriz kutlama
Bakan Soylu'dan, Sivas'taki askerlere sürpriz kutlama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sivas Valisi Salih Ayhan'ın yeni yıl kapsamında ziyaret ettiği İmranlı Bardaklı Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde görev yapan askerlerin yeni yılını telefonla kutladı.
1.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmranlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imranlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.