14 Yaşında

14 Yaşında

Son dakika 14 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 14 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 14 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

14 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 14 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.457 14 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 14 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor Uygulama marketinden kolayca indirilebilen SimSimi’ye 14 yaşında bir kız çocuğuna ait bir profilmiş gibi giriş yaptığını belirten Yapay Zeka, Çocuklar mobil cihazlardan kolayca indirilen ve pedofillerin cirit attığı SimSimi tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
16.04.2024 Gündem
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi...
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi... Antalya'da, 4’üncü gebeliğinin ardından 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran Şerife Erenci (43), 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. Tüplerin bağlanması işlemini yapmadığı tespit edilen D.A.'nın, bir başka hastanın 2 yıl önceki doğumunda vücudunda 30 santimlik gazlı bez unutan doktor olduğu ortaya çıktı.
13.12.2023 Gündem
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Pervin Chakar kimdir? Sorusunun yanıtı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ziyaret edilmesi sonrası arttı. Pervin Chakar aslen nereli, kaç yaşında?
20.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti
Lüks AVM'de silahlı saldırı dehşeti! 14 yaşındaki saldırgan kurşun yağdırdı 3 kişi hayatını kaybetti Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir AVM’de meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki çocuk polis tarafından gözaltına alındı.
3.10.2023 Dünya
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum! 14 yaşında şöhreti yakalayıp büyük bir beğeni kitlesine ulaşan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan v tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Magazin
İsmail Kartal'ın başına dert olacak! Morelos 14 yaşında ceza almış, antrenmanlara çıkmıyor
İsmail Kartal'ın başına dert olacak! Morelos 14 yaşında ceza almış, antrenmanlara çıkmıyor Fenerbahçe, bugün 5-1'in rövanşında Twente'ye konuk olacak. Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren sarı-lacivertli kulüp son olarak Alfredo Morelos transferini bitirecek. Morelos ile ilgili birçok detay ortaya çıktı. Morelos'un olumsuz yanlarına dikkat çeken yorumcular İsmail Kartal'ın kadro yapısında nasıl yer bulacağını merak ediyor. İşte haberin detayları...
31.08.2023 Fenerbahçe
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi!
Tanyeli sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi! Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, son sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Tanyeli, ayrıca yayınladığı gönderilerde yüzüne filtre uyguladığını itiraf etti.
16.07.2023 Magazin
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı!
Bir zamanların çocuk yıldızı Beren Gökyıldız mezuniyet pozlarına yorum yağdı! Oyunculukla 4 yaşındayken adım atan Beren Gökyıldız artık 14 yaşında. Çocuk oyuncu, önceki gün mezuniyet pozlarını paylaştı, Beren Gökyıldız'a beğeni ve yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
14 yaşındaki çocuk silahla vurulmuş halde ölü bulundu
14 yaşındaki çocuk silahla vurulmuş halde ölü bulundu Gaziosmanpaşa'da 14 yaşındaki Fatih Aykut silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Cinayet ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
26.04.2023 Yaşam
Staj mağdurları bu kez Sakarya'dan seslendi: Hakkımızı aramaya devam edeceğiz
Staj mağdurları bu kez Sakarya'dan seslendi: Hakkımızı aramaya devam edeceğiz Geçen hafta Ankara'da bir araya gelen staj sigortası mağdurları, seslerini duyurmak için bu kez de Sakarya'da toplanarak basın açıklaması yaptı. Mağdurlar, staj ve çıraklık sürelerinin sigorta başlangıcı sayılarak EYT'ye dahil edilmesini istedi.
19.03.2023 Çalışma Hayatı
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu Bursa'da, yüksek sesle müzik dinleme kavgasında Zeki Özezen'i (30) tabancayla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kıral Dalkıran'ın (34), 'Kasten öldürme' suçlamasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçu o tarihte 14 yaşında olan kızı Ç.D.'nin üzerine atan Dalkıran, önce müebbet, sonra da 'haksız tahrik' indirimiyle 18 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme, Ç.D.'ye ise ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.
6.03.2023 Yaşam
14 yaşındaki Can kurtarıldı! CNN TÜRK saniye saniye görüntüledi
14 yaşındaki Can kurtarıldı! CNN TÜRK saniye saniye görüntüledi Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın merkezinde İsmetpaşa Mahallesi’nden canlı yayın yapan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, enkaz altında kalan ve perdenin arkasından el sallayan 14 yaşında bir çocuğa ulaştı ve yetkililere yardım çağrısında bulundu.
7.02.2023 Gündem
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Magazin
Cinayeti yaşı küçük kızının üstüne atan babaya müebbet istemi
Cinayeti yaşı küçük kızının üstüne atan babaya müebbet istemi Bursa'da, yüksek sesle müzik dinleme kavgasında Zeki Özezen'i (30) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kıral Dalkıran’ın (34) ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla yargılandığı davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Suçu o tarihte 14 yaşında olan kızı Ç.D.'nin üstüne atan babanın müebbet hapsi, Ç.D.’nin (16) ise ‘suçu üstlenmek’ten 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
30.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

14 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 14 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.