Zincirleme Kaza

Zincirleme Kaza

Son dakika zincirleme kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zincirleme kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zincirleme kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zincirleme Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zincirleme kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 851 zincirleme kaza haberi bulunmuştur. Tüm zincirleme kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda 3 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapandı.
2.04.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Büyükçekmece'de zincirleme kaza! Yaralılar var
Büyükçekmece'de zincirleme kaza! Yaralılar var Büyükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aynı yönde ilerleyen 2 otomobile çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.
14.01.2024 Gündem
Ankara'da 26 araç zincirleme kazaya karıştı
Ankara'da 26 araç zincirleme kazaya karıştı Ankara'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 26 aracın karıştığı zincirleme kaza 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
7.01.2024 Gündem
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı Samsun’un Canik ilçesinde B.Ç.’nin (29) sollama yapmak isterken kontrolünü yitirdiği otomobil, refüje çarptı. Kazada Erhan Üren (26) hayatını kaybetti, eniştesi B.Ç. ise yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı Bitlis-Güroymak yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 18 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
Sis farı nasıl açılır, sis farı işareti hangisi? Arabada sis lambası işareti
Sis farı nasıl açılır, sis farı işareti hangisi? Arabada sis lambası işareti Sis lambası nasıl açılır, sis farı nerede? Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı. Kazanın yoğun sis nedeniyle olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Söz konusu gelişmenin ardından sis farı ile ilgili aramalar da arttı. İşte Arabada sis lambası işareti ve sis farına dair merak edilenler…
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı.
28.12.2023 Vatan TV
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı Kars’ta buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.
11.11.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Gaziantep'te zincirleme kaza; 2 ölü, 10 yaralı! Can pazarı yaşandı
Gaziantep'te zincirleme kaza; 2 ölü, 10 yaralı! Can pazarı yaşandı Gaziantep'te 2 otomobil ile 1 kamyonetin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
31.08.2023 Yaşam
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü!
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü! Bağcılar Mahmutbey Yolu'nda 6 araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
26.08.2023 Yaşam
Düğün konvoyunda zincirleme kaza! 5 kişi yaralandı
Düğün konvoyunda zincirleme kaza! 5 kişi yaralandı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, düğün konvoyunda gelin ve damadın bulunduğu cip, 4 otomobil, 2 hafif ticari araç ve 1 minibüsün karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Konvoyda meydana gelen kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
7.08.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan programında, konvoyda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 2'si basın mensubu, 4 kişi hafif yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu?
Kemal Kılıçdaroğlu kaza mı yaptı? Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumu nasıl, konvoyunda kaza mı oldu? Erzincan-Tunceli Kavşağı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda 7 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kazada 2'si gazeteci olmak üzere 4 kişi yaralandı. 
5.08.2023 Gündem
4 aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı
4 aracın karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.
4.08.2023 Yaşam
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı'
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı' Şişli'de Akaryakıt istasyonu çalışanı 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırı sonrası kendisini dövenlerden şikayetçi olmayan Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Yaşam
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zincirleme Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zincirleme kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.