Zehirlendi

Zehirlendi

Son dakika zehirlendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirlendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirlendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirlendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirlendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 829 zehirlendi haberi bulunmuştur. Tüm zehirlendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu Avcılar’da, tahtakurusuna karşı ilaçlama yapılan evdeki 5 inşaat işçisi, zehirlenme belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Vakalar üzerine dün akşam kısmi izolasyon önlemleri alınan Murat Kölük Devlet Hastanesi acil servisi, gece yarısından sonra normale döndü.
17.03.2024 Gündem
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu Amasya'da, bir marketin açılışında aldıkları pamuk şekeri yedikten sonra rahatsızlanan 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
23.02.2024 Gündem
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı: Ölüme götürebilir
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı: Ölüme götürebilir Tekirdağ'da, sahte içkiden zehirlenen 12 kişinin öldüğü, 20 kişinin tedavi edildiği Çorlu Devlet Hastanesi'nin Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, yılbaşı öncesi sahte içki kullanımının ölüme götürebileceğini söyleyerek, "Kişiler sahte alkolün oluşturduğu toksik etkiler ile sarhoşluğu birbirine karıştırabiliyorlar. Baş dönmesi, görmede bulanıklık gibi nedenlerden dolayı alkol tüketen kişinin bunu ayırt etmesi zor, ancak çevresindeki kişiler bunu algılayabilir" dedi.
27.12.2023 Gündem
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi Diyarbakır’da bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde 30’un üzerinde öğrenci, yiyeceklerden zehirlendi. Öğrenciler, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
21.12.2023 Gündem
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu.
12.12.2023 Gündem
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi Sarıyer'de bilinçsiz toplanan mantarlar zehirlenme ve ölümlere neden oluyor. Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu. Uyarıda, "İlçemizde mevsimsel olarak toplanan mantarlarla ilgili vakaları bildirilmiştir. Özellikle bazı türlerin 'Kanlıca' mantarına benzediği bilinmektedir. Halkımını bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi. Mikolog Jilber Barutçuyan ise "Kanlıca dediğimiz mantarlar Türkiye'de en çok tüketilen mantar türlerinden. Bu mantarlara uzaktan benzeyen, sindirim sorunları yaratan mantarlar var. Bilmediğiniz mantarları lütfen yemeyin" uyarısında bulundu.
12.12.2023 Gündem
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası
Bağcılar'da özel odalı istismar iddiası Bağcılar'da su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızları M.Y.'yi okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği öne sürülen M. Ş.'yi linç edilmekten polis kurtardı.
25.05.2023 Yaşam
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesi’nde, aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 işçi zehirlendi. Tavuklu yemek yedikleri öğrenilen işçilerden çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçilerin neden zehirlendiğine yönelik kesin sonuç yemekten alınan numunelerin çıkmasıyla belli olacak.
25.05.2023 Yaşam
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi İran’da bugüne kadar 25 eyaletteki 30 okulda 5 bini aşkın öğrenci zehirlenmişti. Tebriz kentinde bulunan bir okulda 20 kız öğrencinin daha zehirlendiği bildirildi.
4.04.2023 Dünya
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti!
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti! Kastamonu’da baklava imalathanesinde meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle 6 kişi zehirlendi.
9.03.2023 Yaşam
650 kız öğrenci zehirlendi! Öğrencilerin 'okula gitmemesi için yapıldığı' iddiası
650 kız öğrenci zehirlendi! Öğrencilerin 'okula gitmemesi için yapıldığı' iddiası İran'da 650 kız öğrencinin zehirlendiği belirtildi. Öğrencilerin okula gitmelerini engellemek için kasten zehirlendikleri iddia edilirken, İran Sağlık Bakanı Bahram Eynollahi, "Anlaşılan o ki bazıları tüm okulların, özellikle de kız okullarının kapatılmasını istiyor” dedi.
28.02.2023 Dünya
İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu!
İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu! İstanbul Kartal’da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine bir kadının yaşadığı eve polis ekipleri çilingir yardımıyla girdi. Ekipler, evde 40 yaşındaki kadın ile iki çocuğunun cansız bedenini buldu. Şahısların doğal gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatlarını kaybettikleri şüphesi üzerinde duruluyor.
31.01.2023 Yaşam
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi
Eski HDP'li vekil sobadan sızan gazdan zehirlendi Mardin’in Midyat ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen eski HDP Milletvekili Mehmet Ali Aslan, hastanede tedaviye alındı. Aslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
31.01.2023 Gündem
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı Aydın'da kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.
16.01.2023 Yaşam
Soba faciası! 4 kişilik aile zehirlendi
Soba faciası! 4 kişilik aile zehirlendi Siirt'in Pervari ilçesinde 4 kişilik aile sobadan sızan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlendi.
16.01.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeninin de aralarında bulunduğu 15 kişi mantardan zehirlendi
Sosyal medya fenomeninin de aralarında bulunduğu 15 kişi mantardan zehirlendi Bursa’da 15 kişi akşam yemeğinde yediği mantardan zehirlendi. Aralarında sosyal medya fenomeni Burak Bozdağ'ın da bulunduğu 15 kişinin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.
2.01.2023 Gündem
Düğün salonundaki gaz kaçağı 107 kişiyi hastanelik etti
Düğün salonundaki gaz kaçağı 107 kişiyi hastanelik etti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde tüplü ısıtma sisteminden sızan gaz sebebiyle düğün salonundaki nişan törenine katılan 107 kişiyi zehirlendi. Baygınlık geçirip baş dönmesi yaşayan ve hastanelere akın eden vatandaşların106’sının tedavisi tamamlandı, 1 hasta ise Ankara’ya sevk edildi.
18.11.2022 Yaşam
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü Bursa'da 4 katlı binanın 2'nci katında sobadan çıkan yangında Suriye uyruklu anne Amina (31) ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 4 kişi de dumandan etkilendi.
9.11.2022 Gündem
Mantardan 29 kişi zehirlendi, 2 kişi hayatını kaybetti
Mantardan 29 kişi zehirlendi, 2 kişi hayatını kaybetti Düzce’de yağışların başlaması ve mantarların çıkmasıyla birlikte 29 kişi zehirlendi, 2 kişi ise hayatını kaybetti. Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, zehirli bir mantarın tüm aileyi zehirleyebileceğini belirterek doğa kendiliğinden yetişen mantardan uzak durulması gerektiğini söyledi.
8.11.2022 Yaşam
Düzce'de topladıkları mantarları yiyen 1 kişi öldü, 2'si yoğun bakımda
Düzce'de topladıkları mantarları yiyen 1 kişi öldü, 2'si yoğun bakımda Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, ormandan topladıkları mantarları yiyen 3 kişi, zehirlendi. Yusuf Yavuz (62) yaşamını yitirirken, eşi ve gelininin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
7.11.2022 Gündem
Mangaldan zehirlendi! 5 gün sonra yaşamını yitirdi
Mangaldan zehirlendi! 5 gün sonra yaşamını yitirdi  Batman'da, evde ısınmak için yaktıkları mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenip, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan Ahmet Işık (17), 5 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.
6.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zehirlendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirlendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.