Zap

Zap

Son dakika zap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.052 zap haberi bulunmuştur. Tüm zap haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.
21.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
Çukurca- Şırnak Karayoluna çığ düştü
Çukurca- Şırnak Karayoluna çığ düştü Hakkari’de aralıksız devam eden kar yağışı sonrası 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı’ndan inen çığ, Şırnak ve Çukurca Karayolunu ulaşıma kapattı. Devasa boyutta inen çığ, hem tünellerin önünü hem de Zap suyunun akışını kesti.
27.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
MİT'ten kritik nokta operasyonu! PKK'lı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik nokta operasyonu! PKK'lı Hülya Mercen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Hülya Mercen'i etkisiz hale getirdi.
15.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?
Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı? Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde devam eden operasyonlarda Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişiminde, 9 askerimiz şehit oldu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinin karşısındaki Irak toprakları içinde yer alan Metina Vadisi ile Zap, Avaşin ve Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit hava destekli kara harekatı bölgesinden gelen acı haberinden ardından “Pençe Kilit operasyonu nerede oluyor, hangi bölgede? Kuzey Irak Pençe Kilit operasyonu neden yapılıyor, ne zaman başladı?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
13.01.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Bakan Güler CNN Türk'e açıkladı: Teröristleri kalelerine gömüyoruz
Bakan Güler CNN Türk'e açıkladı: Teröristleri kalelerine gömüyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN TÜRK'te Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Sınır hattıdnan açıklama yapan Bakan Güler, "Halkımızın karşısında kim olursa olsun etkisiz hale getirilecek" dedi.
31.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Zap bölgesinde 467 kullanılmamış AK-47 piyade tüfeği ile çok sayıda mühimmat ve askeri teçhizatın ele geçirildiğini duyurdu.
30.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil terörle mücadele harekatı bölgesinde 80 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Aktürk, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1351, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar da 38 bin 694’e ulaştığını belirtti.
28.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.08.2023 Gündem
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın basın ve arşiv sorumlularından Sidar Serhat kod adlı Celal Birdal’ı, Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
16.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu Bölgesi'nde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
2.08.2023 Gündem
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü TSK teröristlere nefes aldırmıyor. TSK'nın Kuzey Irak'ta düzenlediği operasyonda 'Avaşin Eyalet Yönetimi üyesi' PKK'lı Bilal Onat etkisiz hale getirildi.
16.07.2023 Gündem
Terörist Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi
Terörist Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi Terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun bölgedeki muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel saklandığı mağarada etkisiz hale getirildi.
10.07.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “22 Temmuz’da yaptığımız ‘Karadeniz Tahıl Anlaşması’ ile 30 milyon ton tahıl ihtiyaç sahiplerine nakledildi. Türkiye, Rusya, Ukrayna savunma bakan yardımcıları ile BM yetkililerinin bugün İstanbul’daki toplantısı başladı. Bu işin inkıtaya uğramaması ve istikrarın devamı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
10.05.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü MİT, kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç cephe sorumlusu Eyvaz Beyaz'ı, Irak'ın Dohuk-Gara bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu
Bakan Akar: 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 21 oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Biraz önce bir haber daha aldık. 3 terörist Zap’ta Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece son 4 günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 21 oldu” dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Teröristler kan ağlıyor, bitecekler
Bakan Akar: Teröristler kan ağlıyor, bitecekler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Irak’ın kuzeyi Zap’ta, Gara’da teröristler kan ağlıyor. Panik içindeler, bitecekler. Tek umutları seçim. Seçimde ‘Bizim desteklediğimiz, talimat verdiğimiz siyasiler iktidar olacak ve bizi kurtaracak’ diyorlar. Tek beklentileri bu. Buna asil milletimizin müsaade etmeyeceğine inanıyoruz” dedi. Savunma sanayinde gelinen noktanın çok önemli olduğuna da vurgu yapan Bakan Akar, pazar günü de Arifiye’de üretilen ilk milli muharebe tankı Altay’ı teslim alacaklarını açıkladı.
21.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.