Zabit

Zabit

Son dakika zabit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zabit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zabit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zabit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zabit gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 zabit haberi bulunmuştur. Tüm zabit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
8.04.2024 Vatan TV
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yarı zamanlı çalışma hakkı ile ilgili yeni gelişme
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yarı zamanlı çalışma hakkı ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca çalışana güzel haber! Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), doğum sonrası çocuğu ilköğretime başlayana kadar yarı zamanlı çalışma talebi kabul edilmeyen zabıt katibini haklı bularak, Adalet Bakanlığı'na tavsiye kararı verdi. Bakanlık tarafından, başvurucuya yarı zamanlı çalışma izni verildi.
25.11.2023 Çalışma Hayatı
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yabancı yatırımcılarla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Şimşek burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin yatırım planlarını anlattı.
22.10.2023 Ekonomi
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi Süleyman D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.
22.10.2023 Yaşam
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı İzmir'de Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
28.09.2023 Gündem
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Bin hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav 23, 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavı kazanan hakim savcı yardımcılarımız 3 yıl görev yapacaklar" dedi.
23.09.2023 Gündem
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
İcra satış müdürü ve zabıt katibi, önemli ihale dosyalarını örgüte haber vermiş
İcra satış müdürü ve zabıt katibi, önemli ihale dosyalarını örgüte haber vermiş İzmir'in Ödemiş ve Tire ilçeleri ile Manisa'da çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında adliyede görevli icra satış müdürü S.C ve zabıt katibi A.Y.'nin bulunduğu 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli S.C. ve A.Y.'nin, adliyedeki önemli ihale dosyalarını suç örgütüne önceden haber verdikleri, örgütün de ihaleye katılacaklara baskı ve tehdit uygulayarak çekilmelerini sağlayıp ihaleleri aldıkları öğrenildi.
30.03.2023 Gündem
İzmir ve Manisa'da suç örgütüne 'Akbaba' operasyonu: 18 gözaltı
İzmir ve Manisa'da suç örgütüne 'Akbaba' operasyonu: 18 gözaltı İzmir'in Ödemiş ve Tire ilçeleri ile Manisa'da çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında adliyede görevli icra satış müdürü ve zabıt katibinin de bulunduğu 18 şüpheli, gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çoğunluğu eski askeri öğrenci olan FETÖ/PDY üyelerine yönelik 14 şüphelinin yakalandığı operasyonda detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin askeri okullara kodlama yöntemiyle girdiği, ODTÜ matematik uzmanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı. Uzmanlar, kodlamanın örgüt üyelerinin aday numaralarındaki rakamların toplanmasıyla yapıldığı belirlendi. 
23.03.2023 Gündem
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı Kadıköy'ü ayağa kaldıran olay. Mahalle sakinleri tarafından sokakta beslenen yaklaşık 34 kedi ölü bulundu. Kimi mahalle sakinlerinin ise evinde beslediği kediler kayboldu. Polis yaşanan olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken İlçe Tarım Müdürlüğü ise ölen kedilerden aldığı numuneleri laboratuvara gönderdi. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Yaşam
İstanbul'dan 2 başsavcıvekili, 30 savcı ve 23 katip deprem bölgesine gitti
İstanbul'dan 2 başsavcıvekili, 30 savcı ve 23 katip deprem bölgesine gitti İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli başsavcıvekili, savcı ve adliye çalışanları bugün Hatay'a gitmek üzere yola çıktı.
9.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Bilirkişilik sistemine yeni bir neşter vuracağız
Bakan Bozdağ: Bilirkişilik sistemine yeni bir neşter vuracağız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ‘Performans Esaslı İzleme ve Değerlendirme Sistemi' tanıtım programına katıldı. Programda konuşan Bozdağ, "Türkiye'de yargıya güvenin ve yargıda memnuniyetin artması için sadece hakim ve savcıların verdiği kararlar yetmez" ifadelerini kullandı.
13.09.2022 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayımlandı! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayımlandı! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı sınav ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Bakanlığın, 40 uzman yardımcısı kadrosuna atama yapılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? İşte giriş sınavı başvurusu ve atama şartları!
25.08.2022 Personel Alımı
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu!
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) duyurdu! Pek çok ilde personel alımı yapılacak! Adaylarda KPSS’den en az 70 puan alma şartı aranıyor! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, YSK zabıt katibi alacak. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alımı şartları ne? İşte zabıt katibi alımı detayları…
25.08.2022 Personel Alımı
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022
Memurlar sakal bırakabilir mi, memurlara sakal serbest mi? Kılık kıyafet yönetmeliği 2022 Memurlukta sakal serbestisi için mevzuatta güncelleme yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair yönetmelik mevzuatında belirlenen saç, sakal ve kıyafet yönergeleri, yeni mevzuatta ele alındı. Peki, memurlara sakal serbest mi oldu, memurlar sakal bırakabilir mi? İşte memur saç sakal yönetmeliği 2022…
29.07.2022 Memur
Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri Edirne'de yakalandı!
Yunanistan’a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri Edirne'de yakalandı! Edirne’nin Keşan ilçesinden Yunanistan'a kaçmak isteyen FETÖ şüphelileri düzenlenen operasyonla yakalandı. Kovalamaca sonrası tarla yolunda durdurulan araçlardaki 4'ü FETÖ üyesi 5 kişi tutuklandı.
27.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zabit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zabit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.