Yüzü

Yüzü

Son dakika yüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.694 yüzü haberi bulunmuştur. Tüm yüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Adana'nın keşfedilmeyen yüzü! Altınini yeraltı şehri
Adana'nın keşfedilmeyen yüzü! Altınini yeraltı şehri Adana'nın İmamoğlu İlçesinde bulunan ve daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca incelenerek koruma altına alınan Altınini Yeraltı Şehri gün yüzüne çıkarılıyor.
25.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
24.04.2024 Adana
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü.
23.04.2024 Adana
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
23.04.2024 Adana
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor Adana'nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı'nın ardından kurban satıcıları vatandaşların bu yıl erkenden sipariş vermeye başladığını söyledi.
16.04.2024 Adana
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Ali Koç görünce yüzü düştü! Icardi'nin hareketi sonrası gerçek ortaya çıktı
Ali Koç görünce yüzü düştü! Icardi'nin hareketi sonrası gerçek ortaya çıktı Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, kenara giderek alkışlamaya başlayan Icardi’nin bu görüntüsü çok konuşuldu. Galatasaray'ın dünya yıldızı merak edilen bu duruma açıklık getirdi. 30 yaşındaki golcü alkışın sebebini duyurdu.
11.04.2024 Fenerbahçe
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.