Yunus Emre Enstitüsü

Yunus Emre Enstitüsü

Son dakika yunus emre enstitüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunus emre enstitüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunus emre enstitüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunus Emre Enstitüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunus emre enstitüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 yunus emre enstitüsü haberi bulunmuştur. Tüm yunus emre enstitüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı Ermeni provokatörler ABD’nin Los Angeles kentinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın Güney California Üniversitesinde (USC) konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalıştı. Dışarı çıkartılan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Mercan, CNN Türk canlı yayınında saldırı anlarını anlattı ve "Bizim konuşma yapmamızı istemiyorlar. Bizden rahatsızlık duyuyorlar. Amaç bizim konuşmamızı ve programımızı engellemekti. Başarılı olamadılar. Biz yolumuzda yürüyeceğiz hiç endişemiz yok" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik olaya tepki gösterirken "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
AK Partili Çelik: Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz
AK Partili Çelik: Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14. Büyükelçiler Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye son yıllarda her yaptığı takip edilen, attığı adımlar izlenen uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi" ifadelerini kullandı.
8.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye; Çerkes’i, Tatar’ı, Gagavuz’u, Arnavut’u, Pomak’ı, Boşnak’ı, Türkmen’i, Ahıska’sı, Özbek’i, Uygur’uyla tarih boyunca dara düşen her kardeşine eman ve esenlik yurdu oldu" dedi.
23.05.2023 Gündem
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz
Avrupa'da skandal manşetler! Erdoğan: Millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız
Bakan Yanık: Avrupa'dan Amerika'ya kadar aile ataşeliklerimizi kuracağız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türk nüfusunun bulunduğu ülkelere aile ataşelikleri kurulmaya başlandığını belirterek, "Almanya'da 1 müşavirlik, 4 aile ataşeliği olmak üzere 5 birim kurduk. Nüfusumuzun yoğun olduğu yerler Avrupa ülkelerinden Amerika'ya kadar ataşeliklerimizi kuracağız" dedi.
3.05.2023 Yaşam
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim krizine karşı somut adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Bugün küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atmazsak, üzerinde barış ve adaleti tesis edebileceğimiz bir yaşam alanı ne yazık ki kalmayacak" dedi.
17.01.2023 Gündem
Okçular, KKTC’nin Özgürlük Bayramı’nı kutlayacak
Okçular, KKTC’nin Özgürlük Bayramı’nı kutlayacak Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün birlikte düzenledikleri II. Uluslararası Barış ve Özgürlük Kupası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında yarın başlıyor.
16.07.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak ediyor
Bakan Ersoy: Dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Uzun yıllar boyunca Hollywood yapımları sayesinde farklı coğrafyalarda ilgi duyulan kültür Amerikan kültürüyken, bugün dünya halkları Türk dizileri sayesinde Türk kültürünü merak etmeye başlıyor" dedi.
7.06.2022 Kültür Sanat
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi
TBMM Başkanı Şentop, Üsküp’te tarihi mekanları gezdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski ile görüşmesinin ardından tarihi mekanları gezdi.
27.04.2022 Siyaset
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir?
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirildiğini duyurdu. Peki, Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İşte Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın biyografisi…
27.04.2022 Gündem
Emine Erdoğan, Ukrayna’da Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı
Emine Erdoğan, Ukrayna’da Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı Ukrayna resmi ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana eşlik eden Emine Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskynin eşi Olena Zelensky ile baş başa görüştü. Öte yandan Emine Erdoğan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde kayıtlı eserlerden biri olan Kiev’in önemli sembollerinden Aziz Sofya Katedrali’nin Türkçe Sesli Rehber Projesi Açılış Programı’na katıldı.
3.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkçemizi korumak, geliştirmek ve zenginleştirmek için verdiğimiz mücadele esasında bir milli mücadeledir. Bir beka mücadelesidir. İnşallah diğer mücadelelerimiz gibi dilimizi koruma gayretinizi de başarıyla neticelendireceğiz. Bu konuda takip edeceğimiz yol Yunus Emre'nin yoludur" dedi.
27.01.2022 Siyaset
İletişim Başkanı Altun: Temel amacımız, Türkiye markasını güçlendirmek
İletişim Başkanı Altun: Temel amacımız, Türkiye markasını güçlendirmek İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "En temel amacımız, her şeyden önce Türkiye markasını güçlendirmek. Bu doğrultuda yürüttüğümüz çalışmalarla ülkemizin mevcut potansiyelini, kapasitesini ortaya koymaya ve bütün dünyaya Türkiye'nin bu gücünü ve kapasitesini en doğru ve güvenilir şekilde, en doğru araçlarla aktarmaya gayret ediyoruz" dedi.
15.12.2021 Siyaset
Altun: Dezenformasyonun vahim örneklerine her gün şahit oluyoruz
Altun: Dezenformasyonun vahim örneklerine her gün şahit oluyoruz Uluslararası Medya Mensupları Türkçe Eğitimi Sertifika Töreni'nde konuşan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Uluslararası medyanın Türkiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yoğun ilgisi ne yazık ki çoğu zaman hakikat ve gazetecilik saikiyle olmuyor. Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekonomiden savunma sanayiine kadar birçok alanda bağımsız adımlar attıkça, etki alanı genişledikçe türlü engelleme girişimleriyle karşı karşıya kalıyoruz" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla İngiltere'deki UID yöneticilerine seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla İngiltere'deki UID yöneticilerine seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon bağlantısıyla Londra Yunus Emre Enstitüsü'nde (YEE) bir araya gelen Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) yöneticilerine seslendi.
22.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bosna' açıklaması: Ayrım yapmadan destek verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bosna' açıklaması: Ayrım yapmadan destek verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bosna Hersek'in çok kültürlü ve etnik kimlikli yapısının korunarak istikrara kavuşması için hiçbir ayrım yapmadan destek verdik. Dayton Barış Anlaşması'ndan bu yana Bosna Hersek'te geçmişteki gibi müessif hadiselerin yaşanmasının önündeki en büyük engel Türkiye olmuştur." dedi.
7.11.2021 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli
İletişim Başkanlığı'ndan Roma'da 'Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim' paneli Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, G20 Liderler Zirvesi'nin yapılacağı İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen "Kovid-19 Sonrası Küresel Yönetişim: Daha Eşit, Adil, Dayanıklı ve Sürdürülebilir Bir Dünya için Türkiye'nin Vizyonu" başlıklı panelde, Birleşmiş Milletler (BM) reformunun gerekliliğinin öne çıktığı vurgulandı.
28.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan 10 ülkenin büyükelçisinin geri adımı ile ilgili olarak, "Bu tavır ülkemizdeki yargı teşkilatını, savcılarımızı, avukatlarımız tüm yargı mensuplarına karşı yapılmış bir hakarettir. Türk yargısı kimseden talimat almaz, kimsenin emrine girmez. Bugün büyükelçiliklerden yapılan açıklamayla yanlışlıklarından geri dönülmüştür. Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimsenin sıfatı ne olursa olsun, bu ülkede barınamayacağını da ayrıca ifade etmek istiyorum." dedi.
25.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
YÖK duyurdu! Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021 başlıyor!
YÖK duyurdu! Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021 başlıyor! Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Kovid-19 salgını sürecinde kısıtlanan öğrenci hareketliliğinin olumsuz etkilerini azaltmak ve bu süreçte Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtmak amacıyla düzenlenen "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021" yarın başlayacak.
26.07.2021 Eğitim
TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakanı ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Kuveyt Başbakanı ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuveyt Başbakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamed es-Sabah ile görüştü.
12.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, "2008'de İstanbul'da, 2014'te olmak üzere iki kez Türkiye - Afrika Ortaklık Zirvesi düzenledik. 28 Afrika ülkesini ziyaret ettim. Somali'yi bundan 10 yıl önce eşimle birlikte ziyaret eden ilk dünya lideri olduk." dedi.
18.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Emre Enstitüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunus emre enstitüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.