Youtuber

Youtuber

Son dakika youtuber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan youtuber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını youtuber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Youtuber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan youtuber gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 youtuber haberi bulunmuştur. Tüm youtuber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Ekonomi
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ile olan videosunu paylaşır paylaşmaz sildi! Takipçilerinden kaçmadı
Esin Çepni sevgilisi Zafer Görgen ile olan videosunu paylaşır paylaşmaz sildi! Takipçilerinden kaçmadı YouTuber Bilal Hancı'nın kendisine ihanet ettiğini ifşalayan Esin Çepni boşandıktan sonra Çaykur Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Esin Çepni sevgilisiyle yaptığı paylaşımı kısa sürede silmesiyle gündeme geldi.
24.12.2023 Magazin
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
'İhanet' görüntüleri olay olmuştu! Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı!
'İhanet' görüntüleri olay olmuştu! Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı! Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından paylaşmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Esin Çepni, Bilal Hancı ile resmen boşandıklarını duyurdu.
9.11.2023 Magazin
'İhanet' görüntüleri ortaya çıkmıştı! Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum!
'İhanet' görüntüleri ortaya çıkmıştı! Bilal Hancı'dan yeni açıklama: Artık hayatım yoluna girer mi bilmiyorum! Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. İkiliden yeni paylaşımlar geldi.
4.11.2023 Magazin
Esin Çepni 'İhanet' görüntülerini yayınlamıştı! Yeni paylaşım geldi: 'Bazen insanın yapamadığını kedi yapmaya çalışır'
Esin Çepni 'İhanet' görüntülerini yayınlamıştı! Yeni paylaşım geldi: 'Bazen insanın yapamadığını kedi yapmaya çalışır' Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Çepni, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
1.11.2023 Magazin
Bilal Hancı'dan ihanet görüntüleri sonrası olay itiraf: Alkolün etkisiyle yaptım
Bilal Hancı'dan ihanet görüntüleri sonrası olay itiraf: Alkolün etkisiyle yaptım Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün ifa etmişti. Şimdi ise bir televizyon programına katılan Esin Çepni olayın perde arkasını anlattı. Bilal Hancı ise canlı yayına bağlanarak kendini savundu ve çoğu kişinin bilmediği gerçeği açıkladı.
31.10.2023 Magazin
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı Konya’da online oyunlarla ilgili Youtube içerikleri hazırlayan Kadir Akman (31), yaptığı canlı yayında başına tabanca dayayarak intihar edeceğini söyledi. Özel hareket ekiplerinin hazır bekletildiği adreste müzakerecinin ikna etmeye çalıştığı Akman, elinde tabancayla kapalı otoparktaki otomobiline binip kaçtı.
20.10.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü Isparta'nın Gelendost ilçesinde mevsimlik işçiler arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Vildan Kıraç (19) hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Jandarma 1'i hastanede 7 kişiyi gözaltına alırken, firari 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
10.10.2023 Yaşam
YouTuber şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu
YouTuber şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu İzmirli YouTuber, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili'de, 3 kişi tarafından şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu. Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.
10.10.2023 Haber
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu İzmirli YouTuber, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili'de, 3 kişi tarafından şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu. Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.
10.10.2023 Yaşam
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu’ndan ilk paylaşım geldi!
Eşi tarafından 32 yerinden bıçaklanan YouTuber Merve Veziroğlu’ndan ilk paylaşım geldi! Üç hafta önce önce evli olduğu erkek tarafından 32 yerinden bıçaklanan sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu Yıldırım, yaşam mücadelesini kazandı. Merve Veziroğlu sosyal medya hesabından hasta yatağında dikişleri bulunan ve moraran elini paylaştı.
22.08.2023 Yaşam
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi Üsküdar'da yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım'ı (32) defalarca bıçaklayarak yaralayan Yunus Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.08.2023 Gündem
Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir?
Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu öldü mü, kaç yaşında ve nereli? Yunus Yıldırım kimdir? İstanbul’da Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım arasında tartışma çıktı. Yunus Yıldırım, mutfaktaki meyve bıçağını aldı ve yatak odasında genç kadını tam 32 yerinden bıçakladı. Ardından polisi arayan Yunus Yıldırım gözaltına alındı. Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım’ın sağlık durumu ise vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki, Merve Veziroğlu Yıldırım öldü mü, sağlık durumu nasıl? Youtuber Merve Veziroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
5.08.2023 Magazin
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Youtuber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki youtuber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.