Yol Verme

Yol Verme

Son dakika yol verme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol verme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol verme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Verme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol verme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.970 yol verme haberi bulunmuştur. Tüm yol verme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu
Yol istedi, sopayla saldırdı! Şoförü tüfekle vurdu Niğde'de otomobil sürücüsü Y.E. yol verme tartışmasında kendisine sopayla saldıran halk otobüsü şoförü Mehmet Erkin'i, tüfekle bacağından vurdu. Saldırıda yaralanan Erkin hastaneye kaldırılırken, Y.E. de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı Adana’da motosikletli Murat A. (21) ve İsa Can Ö. (22) yol vermeme tartışmasında A.M.’yi (34) darbedip, bıçakla saldırdı. Eşi Ö.M.’nin engellemeye çalıştığı şüpheliler, A.M.’nin otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüpheliler, tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü
Ataşehir’de yol verme tartışması kavgaya dönüştü Ataşehir’de, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar tarafları ayırmaya çalışırken o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
21.03.2024 Gündem
Yol verme tartışmasında iki kadın birbirine girdi
Yol verme tartışmasında iki kadın birbirine girdi Adana’da din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni R.Ş. adlı kadın, trafikte ‘yol vermeme’ meselesi nedeniyle tartıştığı hemcinsini çocuğunun gözü önünde yumrukladı. Gözaltına alınan R.Ş. adli kontrolle serbest bırakıldı.
20.03.2024 Adana
Trafikte kadın kadına kavga!  O anlar saniye saniye görüntülendi
Trafikte kadın kadına kavga! O anlar saniye saniye görüntülendi Adana’da trafikte bir kadın, yol verme tartışmasında başka bir kadını otomobilin içinde yumrukladı. O anlar saniye saniye görüntülendi.
20.03.2024 Vatan TV
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı Gaziosmanpaşa'da bir minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan tartışma beyzbol sopalı saldırıya dönüştü. Minibüs şoförünün sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri minibüsün çalışma ruhsatını iptal etti
19.03.2024 Gündem
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte yolunu kesen şüpheliler yakalandı Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilinin önünü, yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
6.03.2024 Gündem
Yumruklu yol verme kavgası kamerada:! '10 kişi bir adama mı giriyorsunuz'
Yumruklu yol verme kavgası kamerada:! '10 kişi bir adama mı giriyorsunuz' Kasımpaşa’da biKasımpaşa’da biri taksici iki sürücü arasında trafikte yol verme yüzünden tartışma çıktı. Küfürleşme üzerine aracından inen taksiciye diğer sürücü yumruklar savurdu. Taksicinin de karşılık vermesiyle çıkan kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bir kadının, “Adama 10 kişi mi bir adama giriyorsunuz” diye tepki gösterdi.ri taksici iki sürücü arasında trafikte yol verme yüzünden tartışma çıktı. Küfürleşme üzerine aracından inen taksiciye diğer sürücü yumruklar savurdu. Taksicinin de karşılık vermesiyle çıkan kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken bir kadının, “Adama 10 kişi mi bir adama giriyorsunuz” diye tepki gösterdi.
28.01.2024 Vatan TV
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşine trafikte saldırı!
Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşine trafikte saldırı! Beşiktaş ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, trafikte ilerledikleri sırada yol tartışması yaşadıkları grubun saldırısına uğradı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
6.12.2023 Süper Lig
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Yaşam
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Haber
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı Kadıköy'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.
29.08.2023 Gündem
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi Kadıköy'de İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Haber
Yol ortasında dayak yedi gerçek sonra ortaya çıktı: Asla unutmam
Yol ortasında dayak yedi gerçek sonra ortaya çıktı: Asla unutmam Antalya'da Orhan Alpaslan (23), kız arkadaşı Ece Yurteri'ne (20) sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.
9.08.2023 Yaşam
İstanbul’da yaşanan sokak kavgaları kamerada: Sokaklar boks maçını aratmadı
İstanbul’da yaşanan sokak kavgaları kamerada: Sokaklar boks maçını aratmadı Beyoğlu’nda 15 kişi parkta birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Esenler’de ise taksi şoförü ile araç sürücüsü bir anda yol ortasında yumruklaşmaya başladı. Yaşanan kavgalar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
27.07.2023 Gündem
İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgası
İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgası Kağıthane’de kargo aracı şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafik yol verme nedeniyle kavga çıktı. Yol ortasında duran sürücüler birbirine yumruk atarak saldırdı. Yaşananlar hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Gündem
Otomobil sürücüsü ile motokuryenin yol kavgası kamerada!
Otomobil sürücüsü ile motokuryenin yol kavgası kamerada! Antalya'da Otomobil sürücüsü ile motokurye arasında 'yol verme' meselesi yüzünden çıkan tekme- tokat kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
13.05.2023 Yaşam
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü!
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü! Eyüpsultan'da çıkan yol verme tartışmasında taksi sürücüsüyle arkadaşları sürücü kursu hocası ve öğrencisini, darp etti. Kurs hocası ve öğrencisinin darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Yaşam
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada
Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Vatan TV
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yol Verme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol verme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.