Yoğun Sis

Yoğun Sis

Son dakika yoğun sis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoğun sis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoğun sis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoğun Sis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoğun sis gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.028 yoğun sis haberi bulunmuştur. Tüm yoğun sis haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi; kara ulaşımında da aksamalar yaşandı.
17.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda, gemi trafiği, sis kaynaklı olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü, geçici olarak askıya alındı.
29.12.2023 Gündem
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın için yoğun sis uyarısında bulundu. Bugün akşamdan itibaren etkili olacak yoğun sisin, 31 Ocak öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.
28.12.2023 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen feci kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Yoğun sis nedeniyle gerçekleşen kazaya 7 araç karıştı. Sakarya kazasından gelen yeni görüntüler de yürekleri dağladı. Zincirleme kazadan gelen fotoğraflarda kazanın boyutları ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Sis farı nasıl açılır, sis farı işareti hangisi? Arabada sis lambası işareti
Sis farı nasıl açılır, sis farı işareti hangisi? Arabada sis lambası işareti Sis lambası nasıl açılır, sis farı nerede? Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı. Kazanın yoğun sis nedeniyle olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Söz konusu gelişmenin ardından sis farı ile ilgili aramalar da arttı. İşte Arabada sis lambası işareti ve sis farına dair merak edilenler…
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yoğun sis nedeniyle 2 TIR ile yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Yoğun sis kazaları beraberinde getirdi
Yoğun sis kazaları beraberinde getirdi Edirne kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis ulaşımda kazaları beraberinde getirirken, tarihi mekanlar da gözden kayboldu.
21.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği, olumsuz hava koşulları (sis) nedeniyle çift yönlü geçici olarak askıya alındı. Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle, boğaz trafiği saat 09.00 sıralarında çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
13.12.2023 Gündem
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var Ağrı’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelen zincirleme kazada 19 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
Bolu Dağı'nda göz güzü görmüyor
Bolu Dağı'nda göz güzü görmüyor Bolu Dağı’nda etkili olan hafif yağmur yağışı ve yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken sürücüler ilerlemekte güçlük yaşıyor.
23.11.2023 Vatan TV
Van'ın yükseklerine kar yağdı
Van'ın yükseklerine kar yağdı Van'ın yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü
3.10.2023 Yaşam
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli
 Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli  Çanakkale'de etkili olan yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. 
20.04.2023 Gündem
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı'
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı' Adana’da bir kişinin gece pencereyi zorlayarak girdiği restoranda hasta bir çocuk için toplanan yardım paralarının bulunduğu 12 kumbarayı çalıp kayıplara karışması saniye saniye görüntülendi. Oğlu için toplanan paraların çalınmasına tepki gösteren baba Hüseyin Çakır, “Hırsız paraları değil oğlumun umutlarını çaldı” dedi.
19.03.2023 Yaşam
Enkaz altından arabalar sayesinde kurtuldular! 5 aile sağ çıktı
Enkaz altından arabalar sayesinde kurtuldular! 5 aile sağ çıktı Hatay'da ilk depremde araçların üzerine çöken 5 katlı binadan 5 aile sağ çıktı. İkinci depremle birlikte sadece son katı ayakta kalan binadan kurtarılan Onur Kamacı yaşadıklarını anlattı.   
19.03.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam
Deprem felaketinde en zorlu 33 saat! 'Gerekirse ölüme gideceğiz'
Deprem felaketinde en zorlu 33 saat! 'Gerekirse ölüme gideceğiz' Deprem felaketinde hareket emri verilen pilotların yaşadıkları tüyleri diken diken etti. Pilotlar kar, tipi ve sis nedeniyle helikopterleri havalandıramayınca, birlik komutanının, “Savaştayız, gerekirse ölüme gideceğiz ama gideceğiz.” dediği öğrenildi. İşte detaylar...
27.02.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu İstanbul Boğazı'ndaki yoğun sis nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.
31.01.2023 Gündem
İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı
İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı İstanbul Boğazı'nda yoğun sis nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı.
8.01.2023 Gündem
Görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü
Görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de etkili olan yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 15 metreye kadar düştü.
7.01.2023 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda yoğun sis! Gemi trafiği durdu
İstanbul Boğazı'nda yoğun sis! Gemi trafiği durdu Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada, saat 06.20 itibarıyla İstanbul Boğazı’nın çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldığı belirtildi.
5.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun Sis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoğun sis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.