Yıpranma

Yıpranma

Son dakika Yıpranma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıpranma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıpranma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıpranma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıpranma gelişmeleri de dahil olmak üzere 529 yıpranma haberi bulunmuştur. Tüm yıpranma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir?
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir? Enzimler canlılar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Enzimlerin kullanım alanları da çeşitli sektörlere göre farklılık gösterir. Enzimler çevre kirliliği ve atık yönetiminde de geniş yer tutmaktadır. Gıda sektöründe ise gıdaların işlenmesi, depolanması ve saklanması gibi durumlarda enzimlere ihtiyaç duyulmaktadır. 
30.01.2024 Yaşam
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Pasarofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Pasarofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin dünya siyasetinde uzun yıllar etkin bir rol oynamış olduğu bilinir. Tabi bu yüzden devletin sıkça antlaşmalar imza attığı görülmüştür. Bazı antlaşmalar Osmanlı Devleti'nin yararına olurken bazıları ise zararına olmuştur. Tarihe baktığımız zaman Osmanlı'nın imzaladığı antlaşmalar arasında Pasarofça'da bulunur. Pasarofça Antlaşması'nın Osmanlı açısından olumsuz sonuçlar doğurmuş olduğunu söyleyebiliriz.
14.09.2023 Eğitim
Emeklilikte dikkat çeken banka kredisi detayı! Borcu olanlar dikkat
Emeklilikte dikkat çeken banka kredisi detayı! Borcu olanlar dikkat Emeklilik ile ilgili dikkat çeken ortaya çıktı. Emeklilikte prim borcu ve yıpranma payı ile ilgili merak edilen sorular cevaplandı. Buna göre Bağkur sigortalısı prim borcunu ödemedikçe emekli olamıyor. Prim borcunu ödediğinde emekli olabilecek sigortalılara da bankalar kredi teklifleri sunuyor. İşte detaylar...
11.09.2023 Emekli
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracının teslim töreninde açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı EYT'de gazeteciler ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Basın yayın da çalışanlar için 1.10.2008 tarihine kadar olan süreler için itibari hizmet olduğu için bu tarihe kadar emeklilik yaş ve sigortalılık süreleri ayrı hesaplanıyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
EYT'de dikkat çeken yıpranma payı detayı!
EYT'de dikkat çeken yıpranma payı detayı! EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca kişi yeni yasa ile birlikte EYT kapsamında emekli oldu. Fakat konuyla ilgili vatandaşların kafasında soru işaretleri kaldı. Uzman isim EYT ile ilgili vatandaşlardan gelen sorulara cevap verdi.
14.08.2023 Emekli
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Bcaa Nasıl Kullanılır? Bcaa Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bcaa besin takviyesi olarak kullanılır. Gerçekleştirilen araştırmalarda bu besin maddesinin kreatin, whey proteini ve balık yağından daha önemli olduğu görülmüştür. Bu takviye son derece önemlidir.
24.06.2023 Sağlık
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar!
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar! Yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sezonu açan ünlü isimler kervanına katıldı. Ergüçlü'nün bikinili pozlarına, kısa sürede binlerce beğeni geldi.
7.06.2023 Magazin
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir?
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir? Dizel, bir çeşit petrol türevidir. Bu nedenle de yakıtlardan söz açıldığın zaman benzinden sonra ilk akla gelen yakıt olma özelliğine de sahiptir. Ama dizel yakıtın bilinirliğinin yüksek olmasına rağmen dizel yakıtın ne şekilde ve nasıl üretildiği, diğer yakıt türlerinden ayrılmasını sağlayan özellikleri ile ilgili pek çok sürücü de fikir sahibi değildir. 
3.06.2023 Gündem
Kiracılar ev sahiplerinden talep edebilir! Çoğu kişi bilmiyor, izin almak yeterli
Kiracılar ev sahiplerinden talep edebilir! Çoğu kişi bilmiyor, izin almak yeterli Kiracı, ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Kiracı içinde oturduğu eve tadilat yaptırırsa ve değerinin artmasını sağlıyorsa, mal sahibinden dairenin değer artışı oranı kadar talepte bulunabiliyor. Peki bunun detayları ve sınırları neler? Kiracı istediği gibi evde değişiklik yapabiliyor mu? Değer artışını kiracı ne zaman talep edebilir? Uzman isimler kiracının zorunlu ve faydalı masraflar sebebi ile değer artışı talebine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
31.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Sandıklarımıza sahip çıkacağız
Bakan Kurum: Sandıklarımıza sahip çıkacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde yaptığı konuşmada, “28 Mayıs’ta ümmetin liderine, cumhurbaşkanımıza öyle bir destek vereceğiz ki 85 milyon kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Öyle bir destek vereceğiz ki depremzede kardeşlerimiz, tüm annelerimiz, gençlerimiz sevinecek. 28 Mayıs’a çok az kaldı, 2 gün sonra sandığa gidiyoruz. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Hiçbir zaman oylar oradan götürülene kadar sandığımızı terk etmeyeceğiz” dedi.  
25.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi
Bakan Kurum: AK Parti döneminde kadınların hak ve özgürlükleri genişletildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir’de katıldığı programda, “Türkiye’nin bir asırlık geçmişine baktığımızda kadınların hak ve özgürlüklerinin genişletildiği, çalışma hayatında daha etkin bir varlık gösterebildikleri dönem AK Parti dönemidir” dedi. 
24.05.2023 Gündem
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu!
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu! İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'ndeki yangınla ilgili itfaiye raporu tamamlandı. Rapora göre yangının çıkış nedeninin 'elektrik kontağı' olduğu belirtildi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstihdamda kadın sayısını 6 milyondan 11 milyona çıkardık
Bakan Kurum: İstihdamda kadın sayısını 6 milyondan 11 milyona çıkardık Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “21 yılda, hem çalışma hem aile hayatında kadınlara her zaman destek olduk. İstihdamda kadın sayısını 6 milyondan 11 milyona çıkardık. Ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getireceğiz. Emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerinin üçte birini biz karşılayacağız” dedi.
8.05.2023 Gündem
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Emeklilik fırsatı! Prim günü ve yaş şartı ne olacak?
Emeklilik fırsatı! Prim günü ve yaş şartı ne olacak? Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilik için yeni fırsat açıklandı. Kadınlara erken emeklilik geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği yeni düzenleme ile milyonlarca ev kadını ve tüm anneler erken emekli olabilecek. Seçimden sonra Meclis'e gelecek yasal düzenleme ile çalışmayanlara sigorta yapılacak, primlerin bir kısmını devlet üstlenecek. Çalışanlar ise çocuk sayısına göre yıpranma hakkı kazanarak hem yaştan hem de primden kazançlı çıkıp erken emekli olacak. Doğum borçlanmasında da yeni sistem devreye girecek. İşte emeklilik ile ilgili tüm detaylar...
5.05.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Bakan Varank: Önümüzdeki dönemde 'Aile Kalkınma Programı'nı devreye alıyoruz
Bakan Varank: Önümüzdeki dönemde 'Aile Kalkınma Programı'nı devreye alıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Önümüzdeki dönemde Aile Kalkanı Programı'nı devreye alıyoruz. Öncelikle bir Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Bu banka üzerinden öncelikli olarak ev hanımlarının emekli olmasıyla ilgili destekler vereceğiz" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıpranma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıpranma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.