Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları Yılbaşı kutlamaları bu yıl koronavirüsün gölgesinde geçecek. Koronavirüs salgınında vaka artışının önüne geçmek ve yayılımını azaltmak amacıyla yeni önlemler alındı. Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenlerde yılbaşı yasakları ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Yılbaşı kutlamaları yasak mı? Otelde eğlence yasak mı?' soruları aratılırken pek çok kişi de otellerin yılbaşı programlarını ve otel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Peki, Yılbaşında oteller açık mı? Otelde yılbaşı yasak mı? Yılbaşı otel fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detayları ile yılbaşı yasakları ve otel fiyatları...
20.12.2020 Ekonomi
Taksim'de yılbaşı kutlaması olacak mı?
Taksim'de yılbaşı kutlaması olacak mı? Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, "Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı'ndan girişlerde önlemler alınacak" açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
O ülkelerde yılbaşı kutlamaları yasaklandı
O ülkelerde yılbaşı kutlamaları yasaklandı Üç ayrı Müslüman ülkede yılbaşı kutlamalarına yasak getirildi. Asya'da Brunei ve Tacikistan, Afrika'da ise Somali'de yeni yıl kutlamaları yasaklandı.
23.12.2015 Dünya
25 ülkenin ilginç yeni yıl kutlamaları
25 ülkenin ilginç yeni yıl kutlamaları 25 farklı ülkede gelenekselleşmiş ilginç yeni yıl kutlamalarına her birlikte göz atalım.
24.12.2014 Arşiv