Gazete Vatan Logo
Magazin Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede

Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede

ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü ismin, iletişim kurmakta zorlandığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ailesinin bir an bile yalnız bırakmadığı aktörün eski eşi Demi Moore, Willis'in şimdi eşi Emma Heming ve çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçti. O anları Instagram hesabından yayınlayan aktrisin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede

Hollywood yıldızı Bruce Willis'e, beyinin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi, Mart ayında konulmuştu.

"KARİYERİNE ARA VERİYOR"

ABD'li aktörün, bilişsel yeteneklerini etkileyen hastalık teşhisi sonrası oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklanmıştı. Willis'in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunlar yazılmıştı:

Bruce'un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Haberin Devamı

"ÇOK ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYOR"

Geçtiğimiz ay ise usta oyuncu Sylvester Stallone, uzun zamandır arkadaşı ve meslektaşı olan Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında yürek burkan bir açıklama yapmıştı. 67 yaşındaki Willis ile ilgili The Hollywood Reporter'a konuşan 75 yaşındaki Stallone, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bruce gerçekten çok zor zamanlardan geçiyor. Bir nevi iletişim kuramıyor. Bu beni öldürüyor, çok üzücü.

AİLE BİR ARADA

Ailesi, şimdilerde ne yazık ki durumu kötüye giden ve çoğu şeyi anlamakta ve söylemekte zorlanan Bruce Willis'i bir an bile yalnız bırakmıyor.

Willis'in 1987-2000 yılları arasında evli kaldığı Demi Moore, yaklaşan yılbaşı kutlamaları için aktörün şimdiki eşi Emma Heming ile bir araya geldi. Hollywood yıldızının üçü Moore'dan, ikisi Heming'den olan beş çocuğu da babalarının yanında yer aldı.

Moore, hep birlikte kameralara gülümseyen geniş ailenin bu pozlarını 3,1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı. Paylaşımına, "Biz bir aileyiz! Noel ruhuna giriyoruz" notunu yazan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Haberin Devamı

 

"NE EĞLENCELİ GECEYDİ"

Bruce Willis'in hayranları, aktrisin gönderisine; "Bruce'un böyle zor bir durumla uğraşmasından nefret ediyorum ama sevgi bizi iyileştirebilir ve rahatlatabilir. Bu harika fotoğrafları paylaştığınız için teşekkür ederim", "Ailenizi bir arada görmeyi seviyorum. Bruce'un gülümsediğini görmek güzel" ve "Umarım Bruce iyidir" gibi mesajlar yazdı.

44 yaşındaki İngiliz sunucu ve model Emma Heming Willis de paylaşıma; "Ne eğlenceli geceydi" yorumuyla karşılık verdi.

AFAZİ NEDİR?

Afazi ya da söz yitimi, beynin bazı bölgelerinde (dil ve konuşmadan) meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama, tekrarlama, okuma-yazma gibi becerilerin gerçekleştirilememesi sorunu olarak açıklanabilir.