Yılbaşı Eğlencesi

Yılbaşı Eğlencesi

Son dakika yılbaşı eğlencesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılbaşı eğlencesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılbaşı eğlencesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Eğlencesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı eğlencesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 yılbaşı eğlencesi haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı eğlencesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor!
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor! 'Şarkılar Bizi Söyler' Yılbaşı Özel Bölümü ile ekrana geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Televizyon
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek Muğla'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 16 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Bugün başlayacak kutlamalar öncesinde ilçede tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Şu an da yılbaşı programlarını soran birçok müşterimiz mevcut. Yılbaşı yaklaştıkça talebin artacağı ve kalabalıklaşacağını bekliyoruz" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Uludağ'da yılbaşı eğlencesi kişi başı 3 bin liradan başlıyor
Uludağ'da yılbaşı eğlencesi kişi başı 3 bin liradan başlıyor Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da sezon açıldı. Yeni sezondan umutlu olan otel işletmecileri, yılbaşında yüzde 100 doluluk beklediklerini söyledi. Yılbaşını Uludağ’da geçirmenin kişi başı maliyeti ise 3 bin liradan başlıyor.
15.12.2021 Gündem
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri!
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri! Oyuncu ve şovmen Okan Karacan sosyal medyada gündem oldu. Bir dönem verdiği kilolarla adından söz ettiren Okan Karacan'ın kariyeri ve hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Okan Karacan kimdir? Okan Karacan nereli ve kaç yaşında? İşte Okan Karacan'ın hayatı ve kariyeri...
22.08.2021 Gündem
Silivri'de villaya nefes kesen baskın!
Silivri'de villaya nefes kesen baskın! SİLİVRİ'de yılbaşı gecesi parti verilen villaya nefes kesen baskın düzenlendi. Baskında içlerinde yabancı uyrukluların da olduğu 10'u kadın, 19'u erkek toplam 29 kişiye 91 bin 350 lira ceza kesildi.
1.01.2021 Gündem
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta?
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek? Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Programı içinde yer alan ve Şans Merkezinden saat 23:00 te Kanal D ve Teve2den canlı yayınlanacak çekilişle bugüne dek verilecek en büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak.
31.12.2020 Gündem
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması.
29.12.2020 Gündem
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede, sosyal medyaya yansıyacak aykırılıkların siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edileceği belirtildi. Ayrıca, apart ve villa tarzı yerlerde parti ve kutlama hazırlıklarının organize edildiği ve hazırlık yapıldığı haberlerine de değinildi. İçiişleri Bakanlığı'nın ek genelgesinde yılbaşı akşamında kontrolsüz şekilde bir araya gelinmesine neden olacak yılbaşı partilerinin yapılmamasının "tercih" değil "zorunluluk" olduğu belirtildi. Peki, Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? İşte İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi!
27.12.2020 Gündem
81 ilde yasaklandı! Yılbaşında...
81 ilde yasaklandı! Yılbaşında... Koronavirüs önlemleri kapsamında otellerde yılbaşı kutlamaları yasaklanmıştı. Koronavirüs önlemlerine rağmen, bazı otel ve apartlar, odalarında yeni yıl eğlencesine izin vereceklerini belirterek rezervasyon almaya devam ediyor. Geceliği kişi başı minimum 650 liradan başlayan odalarda, tek şart 'alçak ses' ile eğlence. DHA'nın ulaştığı bir otel yetkilisi ise, "Sabah, öğle, akşam yemeği, 5 çayı, gece çorbası, yılbaşı günü odaya pasta servisi ve 2 kadeh yerli alkol var. 2 apart için 8 kişilik fiyatımız 15 bin lira" bilgisini verdi.
24.12.2020 Gündem
Otellerde yılbaşı programı olacak mı? Yılbaşı eğlencesi olacak mı?
Otellerde yılbaşı programı olacak mı? Yılbaşı eğlencesi olacak mı? İçişleri Bakanlığı, bazı otel ve konaklama tesislerinin yemekli ve müzikli yılbaşı paketleri satması üzerine valiliklere genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Otel/ Konaklama Tesislerinde Yılbaşı Programları” konulu genelge gönderdi. Genelgede, daha önce illere gönderilen genelge ile otel ve konaklama tesisleri içerisinde bulunan lokanta, restoranların sadece konaklama yapan müşterilerine hizmet verebilecekleri ve bu faaliyetin devamı sırasında uyulması gereken kuralların belirlendiği hatırlatıldı. Peki, otellerde yılbaşı eğlencesi olacak mı?
22.12.2020 Gündem
Geleneksel Milli Piyango çekilişi Kanal D'de!
Geleneksel Milli Piyango çekilişi Kanal D'de! Geleneksel Milli Piyango yılbaşı çekilişi, “Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel” programı ile Kanal D ekranına geri dönüyor.
22.12.2020 Televizyon
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklamalar! 'Depolarda hazır'
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklamalar! 'Depolarda hazır' Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşısında son durumu ve merak edilenleri tek tek açıkladı. Bakan Koca, aşının şu an depolarda hazır beklediğini, birkaç günlük prosedürden sonra Türkiye'ye geleceğini söyleyerek, "İlk parti 3 milyon. 14 günlük bir incelemeden geçmiş olacak. Muhtemelen ay sonu veya yılın ilk haftası uygulama başlayabilir." dedi. Öte yandan Koca, otellerde ve eğlence merkezlerindeki yılbaşı eğlenceleri ile ilgili soruya da yanıt verdi. İşte tüm merak edilenler...
17.12.2020 Gündem
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları Yılbaşı kutlamaları bu yıl koronavirüsün gölgesinde geçecek. Koronavirüs salgınında vaka artışının önüne geçmek ve yayılımını azaltmak amacıyla yeni önlemler alındı. Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenlerde yılbaşı yasakları ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Yılbaşı kutlamaları yasak mı? Otelde eğlence yasak mı?' soruları aratılırken pek çok kişi de otellerin yılbaşı programlarını ve otel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Peki, Yılbaşında oteller açık mı? Otelde yılbaşı yasak mı? Yılbaşı otel fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detayları ile yılbaşı yasakları ve otel fiyatları...
20.12.2020 Ekonomi
Kapış kapış satılıyor! 700 lira...
Kapış kapış satılıyor! 700 lira... Yeni yıla sayılı günler kaldı. Bu yıl konaklamalı bir yılbaşı tatili tercih etmeyenler yılbaşını evde geçirecek. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yılbaşını evde geçirecek olan vatandaşlar ev süslemelerine başladı. Hem yemekte hazırlık telaşı hem süsleme hem de sofraya konulacak tabak, çanağa kadar yeni yıl temaları öne çıkıyor.
15.12.2020 Yaşam
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış, gibi kayak merkezlerine talep patlaması yaşanıyor. Kayak merkezleri, bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi talep gördüğü için tur operatörleri iki ülkeye yönelik charter seferler hazırladı.
3.12.2020 Ekonomi
Doktorların yılbaşı eğlencesi faciayla bitti!
Doktorların yılbaşı eğlencesi faciayla bitti! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yılbaşı gecesi aşırı alkol nedeniyle komaya girip, hayatını kaybettiği öne sürülen diş hekimi Betül Karaayvaz (26), yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Görev yaptığı Honaz F Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki infaz korma memurlarının son yolculuğunda yalnız bırakmadığı Karaayvaz'ın geceyi birlikte geçirdiği arkadaşları polise, alkollün yanında enerji içeceği içtiklerini söyledi.
2.01.2020 Gündem
Altın kadın Gülşen!
Altın kadın Gülşen! Gülşen, 2020’yi Kıbrıs’ta karşıladı. Viva Hotel’deki konserinde Hakan Yıldırım imzalı altın rengindeki bir elbise giyen şarkıcı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.
2.01.2020 Magazin
İstanbul’da kapalı yollar | İstanbul’da hangi yollar kapalı? (2020)
İstanbul’da kapalı yollar | İstanbul’da hangi yollar kapalı? (2020) Yılbaşı eğlencesi için İstanbul’un birçok noktasında yılbaşı programları hazırlandı. İstanbullular Taksim, Beşiktaş, Ortaköy gibi İstanbul’un popüler yerlerinde ücretsiz konser, dans gösterileri gibi çeşitli etkinliklerle 2020 yılına merhaba diyecek. İstanbul'da yılbaşı tedbirleri kapsamında ise, birçok yol trafiğe kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kapalı yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? İşte detaylar…
31.12.2019 Gündem
Yeni yılı dışarıda karşılamak cep yakıyor
Yeni yılı dışarıda karşılamak cep yakıyor Yeni yıla sayılı saatler kala, hala programını yapmamış olan tüketicilerin alternatif arayışları sürüyor. Evde yeni yıl eğlencesi yaklaşık 400 TL'ye mal olurken, geceyi dışarıdaki bir mekanda geçirmek isteyenlerin birkaç saatliğine ortalama 1000 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor.
31.12.2019 Yaşam
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır? Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.
25.12.2019 Kültür Sanat
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor!
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor! Sazlı sözlü bol eğlenceli yılbaşı akşamları için planınız hazır mı? Ankara’da yeni yıl bir başka yaşanıyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
Canlı müzikli, konaklamalı, yemekli yeni yıla özel İstanbul eğlenceleri…
Canlı müzikli, konaklamalı, yemekli yeni yıla özel İstanbul eğlenceleri… İstanbul’da yılbaşı bir başka yaşanıyor. Havai fişekler, boğaza karşı kalkan kadehler, rengârenk süslenmiş mekânlar, enfes lezzetlerle donatılmış sofralar!
23.12.2019 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Eğlencesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı eğlencesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.