Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında çiçeklerle karşılandı.
17.09.2023 Gündem
Mutfakta bayram coşkusu yaşanıyor!
Mutfakta bayram coşkusu yaşanıyor! Gelinim Mutfakta 921. bölüm fragmanı yayında!
29.04.2022 Televizyon
Ece Seçkin'in Kadıköy sokaklarında derbi coşkusu yaşattı!
Ece Seçkin'in Kadıköy sokaklarında derbi coşkusu yaşattı! Ece Seçkin, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendiği dev derbiyi tribünden izledi. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan ünlü şarkıcı, "Bunu hep yapmak istemiştim" diyerek, Kadıköy sokaklarına indi.
11.04.2022 Magazin
23 Nisan coşkusu 101 yaşında!
23 Nisan coşkusu 101 yaşında! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 101. açılış yıl dönümü kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberindeki heyet ve çocuklar ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Selçuk, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti.
23.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri