Gazete Vatan Logo
Magazin O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?

O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları hakkındaki aramalar artıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı konukları ile gündem oldu. Her sene yılbaşına özel olarak bu yıl da ünlü isimler programda yarışacak. Peki O Ses Türkiye Yılbaşında kimler gelecek? O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 konukları listesi…

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2022 KONUKLARI

Çağlar Ertuğrul- Deniz Baysal

Fahriye Evcen -Barış Arduç

Müge Anlı

Melis Sezen

İlhan Şen

Eda Ece

Murat Yıldırım

Merve Dizdar