Yılbaşı İkramiyesi

Yılbaşı İkramiyesi

Son dakika yılbaşı ikramiyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılbaşı ikramiyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılbaşı ikramiyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı İkramiyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı ikramiyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 yılbaşı ikramiyesi haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı ikramiyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı?
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı? Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere her yıl iki kez bayramlarda ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına özel 15 Kasım’a kadar çalışmayan emeklinin IBAN numarasına 5000 TL’lik ikramiye verilmiş, ardından ikramiyenin tüm emeklilere verileceği açıklanmıştı. Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Gelişmelerin ardından emekliler bu kez de yılbaşında emeklilere ikramiye olup olmayacağını sorguluyor. Peki, emekliye yılbaşında ikramiye verilecek mi, yılbaşı emekli ikramiyesi var mı?
28.12.2023 Emekli
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi son dakika haberleri ilgiyle takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıldönümü sebebiyle emeklilere bir defaya mahsus olarak verilen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emekliler için de ödenecek. Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5000 TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi. Vatandaşlar cumhuriyet bayramı ikramiyelerini beklerken sosyal medyada yılbaşında emekliye ikramiye verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ne kadar?
9.12.2023 Emekli
Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama ekranı!
Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama ekranı! Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi'nde bu yıl büyük ikramiye 6-5-3-0-3-0-3 rakamlarının bulunduğu çeyrek biletlere isabet etti. İşte yeni yılın ilk talihlileri...
1.01.2023 Gündem
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? 2023 Emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? 2023 Emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? 2023 yılına kısa bir süre kala milyonlarca emekli, yılbaşı ikramiyesi alıp almayacaklarını sıklıkla sorguluyor. Milyonlarca emekliye bayramlarda ödenen ikramiyelerin yılbaşı öncesi verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? 2023 Emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? İşte detaylar…
23.12.2022 Emekli
Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar?
Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar? Milli Piyango yılbaşı biletleri yoğun ilgi görüyor. Milli Piyago, yılbaşında dağıtım garantili büyük ikramiyesini tam 200 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı ikramiye adetleri ve tutar bilgileri de belli oldu. Yeni yıl öncesi bilet bayilerinde satışlar devam ederken pek çok kişi de Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar? İşte yılbaşında verilecek ikramiye tutarları ile ilgili tüm bilgiler…
23.12.2022 Ekonomi
Milli Piyango yarım bilet ne kadar veriyor? Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları (çeyrek, yarım ve tam bilet)
Milli Piyango yarım bilet ne kadar veriyor? Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları (çeyrek, yarım ve tam bilet) Yılbaşı biletleri 10 Kasım itibariyle satılmaya başlandı. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar umudunu yılbaşı ikramiyesine çevirdi. Vatandaşlar biletleri gezici bayilerden, millipiyangoonline.com üzerinden ve Milli Piyango bayileri üzerinden satın alabilecek. Peki, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları kaç liradan satışa sunuldu? Milli Piyango yarım bilet ne kadar veriyor?
15.12.2022 Ekonomi
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken yaklaşık 12 milyon emekliye ödenen ikramiyeler ile ilgili araştırmalar da arttı. Bayramlarda emekliye ödenen ikramiyelerin yılbaşında da verilip verilmeyeceği merak edilirken, ikramiyelerin ödeme takviminde yılbaşının olup olmadığı da araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilir? Kimler emekli ikramiyesi alabilir? İşte detaylar…
6.12.2022 Emekli
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Yılbaşında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilere ikramiye verilecek mi, emeklilere ikramiye ne zaman yatacak?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Yılbaşında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilere ikramiye verilecek mi, emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı bünyesindeki emekliler Ramazan ve Kurban Bayramlarında aldıkları ikramiyelerin yılbaşında da verilip verilmediğini sorgulamaya başladı. Ocak ayına yaklaştıkça emeklilerin ikramiye konusundaki araştırmaları da yoğunlaştı. Peki, yılbaşında emekliye ikramiye var mı? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine ikramiye verilecek mi?
2.12.2022 Emekli
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı? 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı!
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı? 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı! Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL kazanan talihli çekini teslim aldı. Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü düzenlenen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 987606 numaralarına isabet eden çeyrek Milli Piyango biletiyle 30 milyon TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka yetkilisi ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti. Peki, Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı, büyük ikramiyeyi kim kazandı?
5.01.2022 Gündem
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı!
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı! Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü düzenlenen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 987606 numaralarına isabet eden çeyrek Milli Piyango biletiyle 30 milyon TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka yetkilisi ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti.
5.01.2022 Gündem
Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı! Çeyrek bilet nerede satın alındı?
Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı! Çeyrek bilet nerede satın alındı? 2022 Milli Piyango Çekiliş sonuçları açıklandı. 2022 yılbaşı ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Milyonlar Milli Piyango tarafından açıklanan sonuçları takip ediyor. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesinin ardından çeyrek biletin nereden alındığını araştırıyor. Peki, Milli Piyango büyük ikramiyesi nereye çıktı? Çeyrek bilet nereye çıktı? Büyük ikramiye kime çıktı? Çeyrek bilet ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar
31.12.2021 Gündem
2022 Milli Piyango bilet sorgulama! 12 milyon TL ikramiye kazanan numaralar belli oldu!
2022 Milli Piyango bilet sorgulama! 12 milyon TL ikramiye kazanan numaralar belli oldu! Milli Piyango yılbaşı özel çekilişleri devam ediyor! 120 milyonluk büyük ikramiyeye geri sayım devam ederken Milli Piyango'dan ilk sonuçlar gelmeye başladı. Tam, yarım, çeyrek bilet alanlar arasında yapılan çekilişlerde 12 milyon TL ikramiye kazanan numaralar belli oldu. İşte 12 milyon TL ikramiye kazandıran numalar ve 2022 Milli Piyango bilet sorgulama ekranı!
31.12.2021 Gündem
Yılbaşı bileti ne kadar 2022? Milli piyango bileti fiyatları kaç para, tam-yarım-çeyrek yılbaşı bileti ne kadar veriyor?
Yılbaşı bileti ne kadar 2022? Milli piyango bileti fiyatları kaç para, tam-yarım-çeyrek yılbaşı bileti ne kadar veriyor? Yılbaşı bileti fiyatları ne kadar, 2022 Milli Piyango bileti fiyatları kaç lira? Milli Piyango 2022 Yılbaşı çekilişi merakla bekleniyor. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar yılbaşı bileti fiyatlarını sorguluyor. 120 Milyon lira büyük ikramiye kazandıracak bilete sahip olmak isteyenler çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları hakkındaki aramalarını hızlandırdı. Peki, Yılbaşı bileti fiyatları ne kadar, Milli Piyango tam, yarım çeyrek bilet kaç lira, ne kadar ikramiye veriyor?
29.12.2021 Yaşam
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclis’ten geçti mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclis’ten geçti mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? soruları yılbaşı öncesi arama motorları aracılığıyla en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Bayram öncesi verilen ikramiyelerin yılbaşı öncesinde de verilip verilmeyeceği emekliler tarafından sorgulanıyor.
18.12.2021 Çalışma Hayatı
Yılbaşı bileti ne kadar? Tam, yarım ve çeyrek bilet kaç para, yılbaşı bileti nasıl alınır? İşte yılbaşı bileti fiyatları 2022…
Yılbaşı bileti ne kadar? Tam, yarım ve çeyrek bilet kaç para, yılbaşı bileti nasıl alınır? İşte yılbaşı bileti fiyatları 2022… Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları, yeni yılın yaklaşmasına günler kala en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar yılbaşı çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, 2022 Yılbaşı bileti ne kadar? İşte Çeyrek, Yarım ve Tam bilet fiyatı kaç para? İşte yılbaşı bileti fiyatları 2022…
15.12.2021 Gündem
Yılbaşı biletleri ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi kaç lira oldu? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar?
Yılbaşı biletleri ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi kaç lira oldu? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar? Yılbaşı özel çekilişi için 120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı! Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşlar çeyrek bilete rağbet ediyor. Yılbaşına geri sayım başlarken Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi için hayaller şimdiden kurulmaya başlandı. Peki, Yılbaşı bileti fiyatları 2022 ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ne kadar oldu? Yılbaşı bileti çeyrek kaç para? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı!
120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı! Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne geri sayım başladı. 120 milyonluk büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar bilet almak için gişelerin yolunu tuttu. En çok rağbet ise, çeyrek bilete oldu.
10.12.2021 Yaşam
Yılbaşı biletleri yoğun ilgi görüyor! Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ne kadar?
Yılbaşı biletleri yoğun ilgi görüyor! Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango geleneği olan yılbaşı özel çekilişine geri sayım başladı. 4 Kasım’da satışa sunulan biletlere oyun severler yoğun ilgi gösteriyor. En yüksek talep her yıl olduğu gibi çeyrek biletlere oluyor. Peki, Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ne kadar?
8.12.2021 Ekonomi
Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ve çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları!
Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ve çeyrek, yarım ve tam yılbaşı bilet fiyatları! Yılbaşı ikramiyesi 2022 ne kadar, Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıktı mı? Milli Piyango yılbaşı biletleri satış fiyatı ve yılbaşı büyük ikramiye miktarı hakkındaki aramalar arttı. 021 yılında 80 milyon TL olan ikramiyenin bu yıl ki tutarı da belli oldu. Peki, Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet fiyatları ve Yılbaşı ikramiyesi…
1.12.2021 Yaşam
Milli Piyango sorgulama 2021! Yılbaşı Milli Piyango sonuçları online bilet sorgulama ekranı...
Milli Piyango sorgulama 2021! Yılbaşı Milli Piyango sonuçları online bilet sorgulama ekranı... Milli piyango sonuçları 2021 aramaları devam ediyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık Perşembe günü yapıldı. Milyonlarca kişi yılbaşının ertesi uyandı ve ilk iş olarak biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını sorgulamaya başladı. 100 milyon TL değerindeki yılbaşı ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Şanslı bilet Manisa’nın Aksihar’a çıktı. 100 Milyon TL’nin yanı sıra bu yıl 563 milyon 400 bin TL'lik ikramiye dağıtıldı. 100 milyon, 10 milyon, 1 milyon, 120 bin, 10 bin, 5 bin, bin, 500 TL, 400 TL, 300 TL, 200 TL, 100 TL (Amorti), 100 bin TL (Teselli) kazandıran yılbaşı bilet numaraları merak ediliyor. Öte yandan yılbaşı ikramiyesinde bu yılki amorti numaraları 0 ve 5 oldu. 2021 MPİ Milli Piyango sonuçları ve online bilet sorgulama ekranı üzerinden görüntülenebiliyor. İşte Milli Piyango sorgulama 2021…
2.01.2021 Gündem
100 milyon TL ile neler alınır? Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ile neler yapılır?
100 milyon TL ile neler alınır? Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ile neler yapılır? Bir yılbaşı geleneği olan Milli Piyango'da büyük ikramiye heyecanı yaşanıyor. 2021'e saatler kala milyonlar büyük çekilişi bekliyor. Hayaller kuruldu, planlar yapıldı. 2021'e şanlı biri olarak girmek isteyenler Milli Piyango bileti aldı. Bilet alan herkes büyük ikramiye için hayaller kurmaya başladı. Büyük ikramiye çıkması halinde kimileri eğitim yuvalarına bağış yapmayı, kimileri fabrika kurmayı, kimileri de akrabalarına veya yardıma muhtaç kişilere bağışlamayı hayal ediyor. Milli Piyango'nun bugüne kadarki en büyük ikramiyesi olan 100 milyon TL, bu akşam gerçekleştirilecek Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde talihli ya da talihlilerinin olacak. Milli Piyango da 100 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Peki, 100 milyon TL ile neler alınır? Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesi ile neler yapılır? İşte 100 milyon TL ile yapabilecekleriniz...
31.12.2020 Gündem
Milli Piyango canlı sonuç! Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklanıyor!
Milli Piyango canlı sonuç! Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklanıyor! Milli Piyango canlı sonuç ekranı! Milli Piyango canlı çekilişi başladı. 2021 yılbaşı çekilişinda adım adım büyük ikramiyeye doğru çekilişler yapılacak. Milli Piyango'nun ilk çekilişi 14.30'da başladı. Bu gece yapılacak yılbaşı özel çekilişi ile büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak. Milli Piyango "talih kuşu", 2021 yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 100 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Peki, Milli Piyango canlı çekiliş nasıl izlenir? İşte Milli Piyango canlı sonuç ekranı...
31.12.2020 Gündem
Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango teselli ikramiye tutarı ne kadar?
Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango teselli ikramiye tutarı ne kadar? Milli Piyango Yılbaşı İkramiyesi Özel Çekilişi için nefesler tutuldu. Hayallerini 2021’e erteleyenler Milli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiyesi olan 100 milyon TL’lik talih kuşunu bekliyor. Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişine saatler kala ödenecek ikramiye tutarlarını şimdiden araştırmaya başladı bile. 31 Aralık 2020 akşamı yapılacak Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiyesi çekilişinin ardından şanslı numaralar netleşecek ve büyük ikramiyeyi 1 numara ile kaçıranlara teselli ikramiyesi verilecek. Peki, Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango yılbaşı bileti teselli ikramiyesi ne kadar? İşte 2021 Milli Piyango teselli ikramiyesi tutarı…
31.12.2020 Gündem
Yılbaşı ikramiyesi 100 milyon TL; İkramiye bir kişiye isabet edene kadar çekilecek
Yılbaşı ikramiyesi 100 milyon TL; İkramiye bir kişiye isabet edene kadar çekilecek Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine 18 gün kaldı. Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 100 milyon TL. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi. Eminönü'ndeki ünlü piyango gişesinin Müdürü Akın Çapkın, "İkramiye bir kişiye isabet edene kadar çekilecek" dedi.
15.12.2020 Ekonomi
Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi 100 milyon TL! Biletler hem bayilerde hem online platformda...
Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi 100 milyon TL! Biletler hem bayilerde hem online platformda... Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Bu yılki yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye tam 100 milyon TL. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için bilet fiyatları da belli olurken bilet almak isteyen vatandaşlara online kolaylık geldi. Milli Piyango yılbaşı biletleri hem bayilerde hem online platformda satın alınabiliyor.
7.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı İkramiyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı ikramiyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.