Gazete Vatan Logo

Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı biletleri yoğun ilgi görüyor. Milli Piyago, yılbaşında dağıtım garantili büyük ikramiyesini tam 200 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı ikramiye adetleri ve tutar bilgileri de belli oldu. Yeni yıl öncesi bilet bayilerinde satışlar devam ederken pek çok kişi de Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar? İşte yılbaşında verilecek ikramiye tutarları ile ilgili tüm bilgiler…

Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar, nereden alınır? Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bileti ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı. Bir yılbaşı geleneği olan Milli Piyango çekilişleri için biletler bayiler ve online sistem üzerinden satışa sunuldu. Bu yılki yılbaşı çekilişinde tamamı dağıtım garantili büyük ikramiye 200 milyon TL, dağıtılması beklenen toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı biletlerinin fiyatları da belli oldu. Bu yılki bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacağı yılbaşı özel çekilişinde, ikramiye dağıtım oranı artırıldı. İkramiye kategori sayısı 13’ten 15’e çıkarılırken, çekilecek olan kod sayısı da 622’den 1.012’ye yükseltildi. Böylece daha fazla sayıda oyun sever, daha fazla ikramiye kazanma şansına sahip olacak.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK YILBAŞI İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 200 milyon TL oldu. Büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak. Bu yıla özel olarak belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak.

Haberin Devamı

BİLETLER NEREDEN ALINIR?

Yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve sabit bayilerde bulunan terminallerden dijital bilet olarak alabiliyorlar.

YILBAŞI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2022 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklanacak. Oyun severler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com'dan kolaylıkla öğrenebilecek.