Gazete Vatan Logo

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Yılbaşında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilere ikramiye verilecek mi, emeklilere ikramiye ne zaman yatacak?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı bünyesindeki emekliler Ramazan ve Kurban Bayramlarında aldıkları ikramiyelerin yılbaşında da verilip verilmediğini sorgulamaya başladı. Ocak ayına yaklaştıkça emeklilerin ikramiye konusundaki araştırmaları da yoğunlaştı. Peki, yılbaşında emekliye ikramiye var mı? SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine ikramiye verilecek mi?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Yılbaşında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilere ikramiye verilecek mi, emeklilere ikramiye ne zaman yatacak?

Emekliler ocak ayı yaklaştıkça yılbaşı ikramiyesiyle ilgili araştırma yapmaya başladı. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine ikramiye verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Peki, yılbaşında emekliye ikramiye var mı, emekliye yılbaşında ikramiye verilecek mi?

Yılbaşında emekliye ikramiye var mı?

Emeklilere sadece Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye veriliyor, yılbaşı ikramiyesi gibi bir uygulama bulunmuyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında bulunan emekliler Ramazan Bayramı öncesinde 1.100 TL, Kurban Bayramı öncesinde de 1.100 TL ikramiye alacak.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

2023 Ramazan Bayramı 21-23 Nisan tarihlerinde kutlanacak. Bu takvime göre Ramazan Bayramı ikramiyesinin 2023 Nisan ayının ilk haftası yapılması bekleniyor. Kurban Bayramı ise 28 Haziran - 01 Temmuz 2023 tarihlerinde idrak edilecek. Buna göre de Kurban Bayramı ikramiyelerinin Haziran ayı içerisinde ödenmesi bekleniyor.