Yeni Görev

Yeni Görev

Son dakika yeni görev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni görev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni görev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Görev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni görev gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.972 yeni görev haberi bulunmuştur. Tüm yeni görev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı açıklarına demirledi.
15.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya yeni görev!
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya yeni görev! Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu!
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanın Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı.
15.09.2023 Magazin
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) terfi ve atamaların ele alındığı Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarının Türk Silahlı Kuvvetleri ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.
3.08.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 3 bin 423 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve Yargı Kararnamesi yayımlandı. Aralarında 20 ilin Cumhuriyet başsavcısının da yer aldığı 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcının görev yerleri değişti.
18.07.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameye göre, 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
17.07.2023 Gündem
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı Muğla'da aynı hastanede görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa'ya götürmek üzere yola çıkan sağlıkçının otomobili, kontrolden çıkan tırın altında ezildi. Sağlıkçı anne - baba ve iki kızlarının hayatını kaybettiği kazanın ardından, kendilerine yeni bir yaşam kurmayı planlayan ailenin hayalleri yarım kaldı.
24.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya'nın yeni Devlet Başkanı Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ayrıca Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.10.2022 Siyaset
Karadeniz gazında sona yaklaşılıyor! Bakan Dönmez tarihi açıkladı
Karadeniz gazında sona yaklaşılıyor! Bakan Dönmez tarihi açıkladı Karadeniz gazıyla ilgili yeni gelişme. Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Doğalgaz İşleme Tesisinde incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, mart ayı içinde karaya ilk gaz akışını sağlamayı planladıklarını belirterek, An itibari ile 16 inçlik doğal gazın taşınacağı ana boru hattının 140 kilometresi tamamlandı dedi.
20.09.2022 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı Youtube canlı yayın! 13163 Doktor DHY kurası canlı nasıl izlenir, Devlet Hizmet Yükümlülüğü 106. (DHY) atama kura sonuçları açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı Youtube canlı yayın! 13163 Doktor DHY kurası canlı nasıl izlenir, Devlet Hizmet Yükümlülüğü 106. (DHY) atama kura sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında alacağı 13163 doktorun atamasını bugün gerçekleştiriyor. Kamu hastanelerinde görev yapacak olan hekimlerin göre yerleri 9 Eylül Cuma günü saat 10.00'da noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belli olacak. Doktorlar görev yerlerini internetten canlı da takip edebilecek. Peki, 13163 Doktor DHY kurası canlı nasıl izlenir, Devlet Hizmet Yükümlülüğü 106. (DHY) atama kura sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı Youtube canlı yayın izleme detayları…
9.09.2022 Personel Alımı
126 General ve Amiral ataması Resmi Gazete'de yayımlandı
126 General ve Amiral ataması Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nde general ve amirallerin atamaları yapıldı. Kararnameyle 126 general ve amiral yeni görev yerlerine atandı.
19.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi...
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi... 2020 Temmuz ayından bu yana Bayern Münih’te önce U16 takımı yardımcı hocalığı ardından da U17 takımı antrenörü olarak çalışan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar sorumlusu Hamit Altıntop’un ikiz kardeşi Halil Altıntop, Ajansspor'un haberine göre; Bayern Münih kulübü tarafından yetenek geçiş koordinatörlüğüne getirildi.
4.08.2022 Almanya
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti, acı detayı Emniyet Müdürü paylaştı
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti, acı detayı Emniyet Müdürü paylaştı Tayininin çıktığı Diyarbakır'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Özer'in, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü için hazırlanan klipte, özel harekatı temsilen Türk bayrağı taşıdığı öğrenildi. İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, sosyal medya hesabından o klibi paylaşarak, "Ferhat Özer'in o gün taşıdığı bayrağı asalet ve metanet sahibi, kıymetli eşi Sümeyye Özer'e teslim ettik" dedi.
24.07.2022 Yaşam
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi! Yollar ayrıldı Son dakika Galatasaray haberi. Galatasaray, Burak Elmas döneminde göreve başlayan sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra, kulübün resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla futbol direktörlüğüne Cenk Ergün'ün getirildiği duyuruldu.  
20.06.2022 Galatasaray
TSK tayinleri ne zaman açıklanacak? Uzman çavuş, subay, astsubay atamaları açıklandı mı?
TSK tayinleri ne zaman açıklanacak? Uzman çavuş, subay, astsubay atamaları açıklandı mı? Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tayinleri için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. Subay, astsubay ve uzman çavuş tayinleri için bekleyiş sürerken binlerce TSK’lı açıklanacak atama sonuçlarını tarihini merak ediyor. Peki, TSK tayinleri ne zaman açıklanacak? Uzman çavuş, subay, astsubay atamaları açıklandı mı? İşte detaylar…
27.05.2022 Memur
Atama sonuçları açıklandı! Sahil Güvenlik duyurdu
Atama sonuçları açıklandı! Sahil Güvenlik duyurdu Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda toplam 1.586 personelin yeni görev yerleri açıklandı. Bu kapsamda subay, astsubay ve uzman erbaşlardan hizmet bölgelerinde görev süresini tamamlayan yeni görevlerine hemen başlayacak.
26.05.2022 Gündem
Jandarma Genel komutanlığı atamaları belli oldu! 27 bin 283 personel...
Jandarma Genel komutanlığı atamaları belli oldu! 27 bin 283 personel... İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı: Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu.
19.05.2022 Gündem
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. Flaş karar verildi. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Öte yandan 81 ilde harekete geçildi. Bakan Özer müjdeli haberi duyurdu. Bu yıl 3 bin tane yeni anaokulu yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her gittiğimiz ilde arazisi olan ve ihtiyaç olan 3-5 yaş arasındaki öğrenci sayısına göre anaokulu sayılarını artırmaya çalışıyoruz. 2022 yılında 3 bin tane yeni anaokulu yapacağız." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu...
30.04.2022 Eğitim
Mecburi hizmet süreleri değişti mi, mecburi hizmet kalktı mı? Doktorların mecburi hizmet süreleri…
Mecburi hizmet süreleri değişti mi, mecburi hizmet kalktı mı? Doktorların mecburi hizmet süreleri… Mecburi hizmet süresi ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından son dakika açıklaması yaptı. Sağlık Bakanlığı kadrosuyla Tıp Fakültesinde yapanların mecburi hizmet süresinde değişiklik yapıldı. Tıp mezunu doktor ve doktor adaylarını ilgilendiren karar TBMM'den geçti. Peki, Mecburi hizmet süresi değişti mi, kaldırıldı mı?
Mardin'de görevli komandolar, Suriye'ye dualarla uğurlandı
Mardin'de görevli komandolar, Suriye'ye dualarla uğurlandı Mardin'de görev yapan jandarma komandolar, törenle ve dualarla yeni görev yerleri Suriye'ye uğurlandı.
15.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Görev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni görev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.