Yeni Destek Paketi

Yeni Destek Paketi

Son dakika yeni destek paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni destek paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni destek paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Destek Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni destek paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.010 yeni destek paketi haberi bulunmuştur. Tüm yeni destek paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi, kentsel dönüşüm teşviği nedir, başvurusu nasıl yapılır?
Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi, kentsel dönüşüm teşviği nedir, başvurusu nasıl yapılır? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm yapacak olan müteahhitlere teşvik sağlandığını açıkladı. Söz konusu gelişm enin ardından Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Kentsel dönüşüm teşviği nedir, Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği başvurusu nasıl yapılır?
17.03.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti
Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti Hazine ve Maliye Bakanlığı, kentsel dönüşüme yönelik destek paketini duyurdu. Pakette 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli finansman sağlanacak. Kişi başı 1 milyon 250 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunulacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla, hazine destekli kefalet sistemini de kapsama dâhil ederek, kentsel dönüşüm sürecinde yüklenici ve konut üreticisi firmaların uygun koşullarda finansmana erişiminin sağlandığı desteği de yayımladığı mesajla sosyal medya hesabından duyurdu.
17.03.2023 Ekonomi
Kadınlara devletten yeni destek paketi! Hesaba yatırılacak
Kadınlara devletten yeni destek paketi! Hesaba yatırılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, eşi vefat etmiş sosyal yardım faydalanıcısı kadınlara yönelik yeni bir desteği hayata geçireceklerini belirterek, “Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı kapsamında 2.023 adet konut temini sağlayacağız. Toplamda 607 milyon TL bütçemiz ile hane başına 300 bin TL destek vereceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dar gelirliler için son dakika açıklaması geldi. Bakan Nebati çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, “İki yeni destek paketi yakında açıklanacak” ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Ekonomi
Devletten yeni destek paketi! Aile Destek Paketi nedir? Aile Destek Paketi kimlere verilecek?
Devletten yeni destek paketi! Aile Destek Paketi nedir? Aile Destek Paketi kimlere verilecek? Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Destek Paketi desteği ile ilgili yeni destek paketini duyurdu. Peki, Aile Destek Paketi nedir? Aile Destek Paketi kimlere verilecek? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
9.05.2022 Ekonomi
ABD Başkanı Biden duyurdu! Ukrayna'ya dev silah yardımı
ABD Başkanı Biden duyurdu! Ukrayna'ya dev silah yardımı ABD Başkanı Biden, Ukrayna'ya 800 milyon dolarlık ilave silah ve savunma yardımı yapılacağını açıkladı. Öte yandan Avrupa Birliği (AB) Ukrayna'ya yönelik 500 milyon euro ek yardım paketini kabul etti. AB Konseyi tarafından kabul edilen ve ''Avrupa Barış Desteği'' çerçevesinde Ukrayna’ya yapılacak toplam yardım miktarı 1,5 milyar euroya ulaştı.
13.04.2022 Dünya
AB’den Ukrayna'ya 500 milyon euro ek yardım paketine onay
AB’den Ukrayna'ya 500 milyon euro ek yardım paketine onay Avrupa Birliği (AB) Ukrayna'ya yönelik 500 milyon euro ek yardım paketini kabul etti. AB Konseyi tarafından kabul edilen ve ''Avrupa Barış Desteği'' çerçevesinde Ukrayna’ya yapılacak toplam yardım miktarı 1,5 milyar euroya ulaştı.
13.04.2022 Dünya
Destek kararı! Ramazan yardımı geliyor, ek kaynak aktarıldı, nakdi ve ayni...
Destek kararı! Ramazan yardımı geliyor, ek kaynak aktarıldı, nakdi ve ayni... Ramazan ayı için yeni destek paketi geliyor. İhtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Nakdi ve ayni yardım yapılacak. Bakan Yanık detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda gereksinimlerini karşılayabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) yaklaşık 224 milyon TL ek kaynak aktardıklarını açıkladı. Ramazan yardımından kimler yararlanacak? İşte yeni destek kararının detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Devletten işverene ücret desteği! Üretim Sürecine Katılım desteği nedir? Çalışanın maaşı nasıl olacak? Bakan Bilgin açıkladı!
Devletten işverene ücret desteği! Üretim Sürecine Katılım desteği nedir? Çalışanın maaşı nasıl olacak? Bakan Bilgin açıkladı! İşverene yeni destek! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Yeni destek paketinde devlet işverenin eleman ihtiyacını giderecek, 3 ay ücret ve primlerini ödeyecek. Zorunlu istihdam süresi ise 1 yıl olacak. Peki, Üretim Sürecine Katılım desteği nedir, nasıl alınacak? Üretim Sürecine Katılım desteği şartları neler? İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamaları!
21.03.2022 Çalışan Hakları
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna kararı! Emri verdi, İHA ve SİHA dahil...
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna kararı! Emri verdi, İHA ve SİHA dahil... ABD Başkanı Joe Biden, Rusya-Ukrayna savaşının 21. gününde önemli açıklamalarda bulundu. Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in çok ağır bir bedel ödeyeceğini söyledi. Ukrayna'ya yeni destek paketini açıklayan Biden, "800 milyon dolarlık yeni güvenlik desteği vereceğiz. Pakette 800 uçaksavar ve tanksavar da olacak. Top mermileri ve 20 milyon mühimmat sağlayacağız. Bunların içinde İHA'lar da SİHA'lar da olacak." dedi.
16.03.2022 Dünya
Çiftçiye müjde! Çiftçinin sulama ve enerji maliyetleri düşüyor, kredi desteği devreye alınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Çiftçiye müjde! Çiftçinin sulama ve enerji maliyetleri düşüyor, kredi desteği devreye alınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Kabine toplantısından ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik açıklamalarda bulundu. Çiftçilere 3 müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, sulama ve enerji maliyetlerini düşürecek çalışmaları ve kredi destekleri devreye aldıklarını belirtti. Peki, Elektrik maliyetleri nasıl düşürülecek? Çiftçiye kredi desteği nasıl alınacak? İşte Çiftçiye verilecek destekler…
15.03.2022 Gündem
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli...
Yeni kredi paketi devreye giriyor! 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vadeli... Yeni kredi desteği bu hafta devreye alınıyor. 2 yıl geri ödeme yok, 8 yıl vade... 3 yeni kredi destek paketi açıklanmıştı. İmalat, ihracat, tarım, turizm, teknoloji, toptan ve perakende sektörlerine kredi desteği verilecek. Yatırım destek paketi, ihracat destek paketi, işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak KGF desteğinde, yatırım destek paketi 2 yılı geri ödemesiz 8 yıl vadeli, ihracat destek paketi de 6 ayı geri ödemesiz 18 ay vadeli olarak olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
21.02.2022 Ekonomi
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu...
Kredi desteği, 24 ay ödemesiz 96 ay vadeli! Bakan canlı yayında duyurdu... Kredi paketleri resmen duyuruldu ve belli oldu! Hükümet 3 ayrı kredi paketini devreye aldı. 60 milyar liralık paketin en önemli ayağı 24 ay ödemesiz ve 96 ay vadeli yatırım destek paketi oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kredi Garanti Fonu ile ilgili açıklamada bulundu. Yatırım, ihracat ve işletme harcamaları olmak üzere 3 yeni destek paketi devreye alındı. Kredi paketlerinin detayları da açıklandı. İhracat destek paketi azami 6 ay ödemesiz dönem, 18 ay vade; yatırım destek paketi azami 24 ay ödemesiz dönem, azami 96 ay vade, yatırıma bağlı işletme kredileri için 6 ay ödemesiz dönem, 30 ay vade olmak üzere, her bir KOBİ için maksimum kredi limiti 25 milyon lira, büyük firmalar için 100 milyon lira olacak. Kredi Garanti Fonu (KGF) nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
12.02.2022 Ekonomi
KGF nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak?
KGF nedir? Yeni KGF desteği ne kadar, Kredi Garanti Fonu (KGF) destek paketinden kimler yararlanacak? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni destek paketini açıkladı ve bu desteklerin yatırım destek paketi, ihracat destek paketi, KGF destek paketi olmak üzere 3 paket şeklinde olduğunu açıkladı. Peki, KGF nedir, KGF destek paketi nelerdir?
12.02.2022 Ekonomi
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Flaş destek kararı! Harekete geçildi, maliyetin yarısı devletten...
Flaş destek kararı! Harekete geçildi, maliyetin yarısı devletten... Yüz binlere güzel haber! Yeni destek paketi devreye alınıyor. Talimat verildi. Maliyetlerin yüzde 50'sini devlet karşılayacak. Çiftçiye dev bir destek paketi yolda. Devlet katkısı 4 başlıkta toplanacak ve gübre, mazot (akaryakıt) ilaç ve yem için daha fazla destek sağlanacak. Söz konusu son dakika kararı sonrasında maliyetin Yüzde 50'sine varan destek planlanıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri de yeniden yapılandırılacak. Tarım kredilerin çiftçiye destekte daha fazla rol alması, bu alanı organize eden bir yapıya dönüştürülmesi üzerinde duruluyor.
10.02.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! İlk kez ödenecek, tarih belli oldu
Son dakika destek kararı! İlk kez ödenecek, tarih belli oldu Son dakika destek açıklaması! Yeni destek paketi devreye alındı. Yüz binlerce kişi ödeme alacak. Paraların hesaplara yatırılacağı tarih de netleşti. Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet yardımları sürerken yeni destek ödemeleri de geliyor. Bakan Yanık güzel haberi duyurdu. Anaokulu desteği geliyor. Tüm öğrencilerin okul öncesi eğitimine erişebilmesi için destek vermek amacı ile hayata geçirilen anasınıfı desteğinin detayları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ilk kez uygulanacak olan Anaokulu/Anasınıfı Desteği ile ihtiyaç sahibi hanelerdeki 1 milyon çocuğun anaokulu/anasınıfına gitmesine destek olacaklarını belirtti. Bakan Yanık, söz konusu destek programı için yılda 500 milyon TL kaynak ayıracaklarını bildirdi.
1.02.2022 Ekonomi
Adana'da korkunç olay! Yemek masasında çocukların önünde başlarına sıktı!
Adana'da korkunç olay! Yemek masasında çocukların önünde başlarına sıktı! Adana’da bir kişi, kardeşinin dini nikahlı karısını ve annesini yemek masasında iki çocuğun gözleri önünde başlarından vurarak öldürdü.
31.01.2022 Yaşam
Ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı: Benim ölmemi mi bekliyor adalet!
Ölüm tehdidi alan kadının yardım çığlığı: Benim ölmemi mi bekliyor adalet! Eski eşi ve arkadaşları tarafından evinin basıldığını ve babasının darp edildiğini söyleyen Emel Şimşek, ölüm tehditleri altında yaşam mücadelesi verdiğini, kendi evine gidemediğini ve farklı yerlerde sığınarak yaşamaya çalıştığını belirterek, “Bu insan peşimi bırakmıyor. ‘Bulduğumda öldüreceğim’ diyor” ifadeleriyle çaresizliğini dile getirdi.
31.01.2022 Yaşam
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Engelli memur ataması ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında kamuya engelli memur ataması için tercihler alınmıştı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engelli memur atamaları ile ilgili konuştu. Peki, Engelli memur atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.01.2022 Personel Alımı
Yeni destek paketi kimleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3 yeni destek paketi müjdesi!
Yeni destek paketi kimleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3 yeni destek paketi müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! 3 yeni destek paketi geliyor! Kredi Garanti Fonu kredi desteği sağlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından yatırımcıya destek müjdesi verdi. Yeni destek paketi, Kalkınma Planı'ndaki öncelikli sektörlerden Katma Değeri yüksek ürünlerin üretimine yönelik çalışan firmalar yararlanabilecek. Peki, Yeni destek paketi kimleri kapsıyor? Yatırımcıya kredi desteği nasıl alınacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
31.01.2022 Ekonomi
Kredi Garanti Fonu, KOBİ'lere 163 milyar liralık kefaletle destek oldu
Kredi Garanti Fonu, KOBİ'lere 163 milyar liralık kefaletle destek oldu Kredi Garanti Fonu (KGF), geçen yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomiye etkilerinin azaltılması amacıyla KOBİ'lere "ticari", bireysel kullanıcılara da "ihtiyaç" kredilerinde kefalet sağlayarak destek oldu.
21.05.2021 Kobi
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı!
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı! Binlerce esnaf bekliyordu! Ve belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı. Esnafa yeni destek paketi uygulamaya konulacak. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Kontrollü normalleşme dönemi ve 1 Haziran sonrası dönem Kabine toplantısında sürecin artıları ve eksileri masaya yatırıldı ve tüm detaylar görüşüldü. Hükümet esnafa nefes aldıracak yeni destek paketini devreye aldı. Sektöre can suyu olacak faizsiz kredi desteğinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında açıkladı. Peki, Esnafa faizsiz kredi desteği nasıl verilecek? Hangi bankalar esnafa faizsiz kredi verecek? Esnafa destek kredisi şartları ne? Nasıl başvuru yapılır? Esnaf kredisinden kimler faydalanacak? İşte esnaf kredisi şartları ve ödeme koşulları!
17.05.2021 Gündem
Üç ödeme birden yapılacak! Bakan duyurdu
Üç ödeme birden yapılacak! Bakan duyurdu Milyonlara güzel haber! Hesaplara yatırılıyor. 3 ödeme birden yapılıyor. 2 milyon hane için yeni destek paketi açıklandı. Hane başına 1.100 lira ödeme yapılacak. Başvuru şartı bulunmuyor. Hemen e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık nakit destek ödemeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "2 milyonu aşkın haneye, hane başı 1100 lira 'Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı' ödemesi gerçekleştireceğiz." dedi. Ayrıca yaşlı ve engelli aylıkları da Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı ödemeleri ile birlikte yapılacak.
2.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Destek Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni destek paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.