Kredi Desteği

Kredi Desteği

Son dakika kredi desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.191 kredi desteği haberi bulunmuştur. Tüm kredi desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı Orman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024 Ekonomi
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı Hükümet kentsel dönüşümün hızla gerçekleşmesi için destek paketi sağlayacak. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlara 700 bin TL hibe ve 700 bin TL kredi imkanı sunulacak. Bunun yanı sıra 100 bin TL karşılıksız kira yardımı yapılmasıyla toplamda 1.5 milyon liralık destek sağlanacak. Peki kimler faydalanacak? Geri ödeme nasıl olacak? Nasıl hesaplanacak? Son tarih ne? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başladı. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
16.02.2024 Ekonomi
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.
15.02.2024 Ekonomi
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları yarın başlıyor. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden alınacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
14.02.2024 Ekonomi
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı Ev almayı planlayanlara güzel haber geldi. Düşük faizli ve avantajlı kredi imkanı ev sahibi olmayı bekleyenler için devreye alınıyor. İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
14.02.2024 Ekonomi
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı Gençlere müjdeli haber verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği verecek Aile ve Gençlik Fonu'na başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre fona başvurabilmek için yaş ve gelir şartı getirildi. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin durdurulamıyor. Yükselişine hızla devam eden lider kripto para birimi tarihi zirveye oynuyor.
13.02.2024 Ekonomi
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği Kira fiyatlarındaki artış son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını söyledi. Peki yeni dönemde kira fiyatlarında ciddi bir düşüş olacak mı? Vatandaşlara ödeme kolaylığı sunulacak mı? İşte ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren konun detayları...
13.02.2024 Ekonomi
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
11.02.2024 Ekonomi
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Gençlik Fonu için başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacağını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin eski güzel günlerine dönebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bakanlık, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşası biten ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konut teslim ediliyor. Mart ayının ortasına kadar ise 75 bin konutun hak sahiplerine teslimi planlanırken; depremin zarar verdiği illerin alt yapısı da Bakanlığın bağlı kuruluşu olan İLBANK tarafından verilecek hibeyle yenileniyor" denildi.
5.02.2024 Ekonomi
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu Kredi desteği bekleyenleri çok yakından ilgilendiren açıklama geldi. Başvuru süreci başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden başvurabilecek. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bakan Göktaş fon kapsamında sağlanacak kredi imkanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru süreci çalışmalarını ve hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak” dedi.
17.01.2024 Gündem
Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! 150 bin liralık faizsiz kredide detaylar netleşiyor
Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! 150 bin liralık faizsiz kredide detaylar netleşiyor Acil paraya sıkışanlar için kredi desteği verilecek. Detaylar belli oldu. Sıra başvuru tarihlerinde. Evlilik kredisine başvuru yapacaklar bu habere dikkat. Düğün öncesi acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek kredi detayları belli olmaya başlıyor. İşte henüz kesinleşen ayrıntılar...
31.12.2023 Ekonomi
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor Otomobil alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Araç satışında alınan önlemler sonrası köpüğün bir nebze olsun azalması ile araç fiyatları da düştü. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm son dakika gelişmesinin tüm detayları..
7.12.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Günler kaldı, ceza yağacak İstanbul'da meteorolojik veriler çerçevesinde kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık'tan 25 Kasım'a çekildiğinin açıklanmasıyla lastikçilerde yoğunluk yaşandı. Alınan kararla sürücüler kış lastiği zorunluluğunun başlamasına günler kala lastikçilere akın etti.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.