Evlilik Kredisi

Evlilik Kredisi

Son dakika evlilik kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 evlilik kredisi haberi bulunmuştur. Tüm evlilik kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
Evlilik planı yapanlar dikkat! Yüzde 40 artacak
Evlilik planı yapanlar dikkat! Yüzde 40 artacak Her yıl ortalama 600 bin çiftin evlendiği Türkiye’de baharla birlikte düğünlerin hızlanması bekleniyor. Hükümet tarafından yeni evlenecek çiftlere kullandırılacak 150 bin TL’lik faizsiz evlilik kredisi esnafta ‘Sektör hareketlenecek’ heyecanı yarattı.
18.02.2024 Ekonomi
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başladı. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
16.02.2024 Ekonomi
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Evlilik kredisi başvuru ekranı bu nedenle çok sık ziyaret ediliyor. Yeni evlenecek çiftlere aile kurmaları için aile ve destek fonu tarafından verilecek faizsiz evlilik kredisi başvuruları başlıyor. (aile.gov.tr) üzerinden alınacak olan başvurular hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, da açıklama yapmıştı. Peki, 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere evlilik kredisi başvuru şartları neler? İşte aile.gov.tr evlilik kredisi başvurusu ve faizsiz 150 bin TL kredi şartları…
17.02.2024 Ekonomi
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Fonu üzerinden verilecek evlilik kredisinin başvuruları bugün başladı. Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesi aile.gov.tr adresinden veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Gençler bu destekle aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. Evlilik kredisine başvuracak gençlerin yaşlarının 18-29 olması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.
15.02.2024 Ekonomi
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları yarın başlıyor. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden alınacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
14.02.2024 Ekonomi
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi desteği! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
11.02.2024 Ekonomi
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek?
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek? Faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları için tarih ve şartları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Başvurunun onaylanmasının ardından gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplamda 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Peki, faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, 150 bin evlilik kredisi şartları neler, 150 bin evlilik kredisi başvurusunda yaş sınırı var mı? evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?
10.02.2024 Ekonomi
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak
Kredi kararı! Sıfır faizli, 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinde başvurular e-Devlet'ten yapılacak Kredi desteği geliyor. Binlerce kişi bekliyordu. Faizsiz ve iki ödemesiz kredi imkanından yararlanmak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Kredi desteği ile ilgili detaylar ise netleşti. Evlilik desteği kapsamında 4 yıl sürede ödenecek kredide aylık ödeme miktarı 3 bin 125 TL olacak.
5.02.2024 Ekonomi
Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! 150 bin liralık faizsiz kredide detaylar netleşiyor
Acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek! 150 bin liralık faizsiz kredide detaylar netleşiyor Acil paraya sıkışanlar için kredi desteği verilecek. Detaylar belli oldu. Sıra başvuru tarihlerinde. Evlilik kredisine başvuru yapacaklar bu habere dikkat. Düğün öncesi acil nakde sıkışanlara ilaç gibi gelecek kredi detayları belli olmaya başlıyor. İşte henüz kesinleşen ayrıntılar...
31.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı? 80 maddelik yeni torba yasa tasarısı Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı bu tasarıda evlilik kredisi, emekli ve memur zamları, ev hanımlarının emeklilik hakkı gibi birçok kritik konunun ele alınması bekleniyor. Ancak, tasarının içeriği ve maddeleri şu an için netleşmemiş durumda değil. Meclis süreci devam ediyor. Peki, 80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
25.11.2023 Gündem
Evlilik kredisi Meclis'te kabul edildi
Evlilik kredisi Meclis'te kabul edildi Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini de içeren Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
22.11.2023 Ekonomi
Bakanlıktan evlilik kredisi açıklaması: İtibar etmeyin
Bakanlıktan evlilik kredisi açıklaması: İtibar etmeyin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi vaadiyle Aile ve Gençlik Bankası adı altında sahte internet sitelerinin para topladığını ve bunlara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.
6.11.2023 Ekonomi
Evleneceklere 2 yıl geri ödemesiz Meclis'e sunuldu
Evleneceklere 2 yıl geri ödemesiz Meclis'e sunuldu Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini de içeren "Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi", TBMM Başkanlığına sunuldu
2.11.2023 Gündem
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu
Evlenecek çiftlere kredi müjdesi! Detaylar belli oldu Evlilik kredisiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası için altyapının tamamlandığını söyledi. Bakan Göktaş, gençlerin bankadan kredi alabilmesi için aile eğitim programı ve evlilik öncesi eğitim programından yararlanması gerekeceğini açıkladı.
2.11.2023 Ekonomi
Gençlere faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek! Evlilik kredisinde dikkat çeken detay
Gençlere faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek! Evlilik kredisinde dikkat çeken detay Gençlere faizsiz kredi müjdesiyle ilgili dikkat çeken detay. Aile ve Gençlik Bankası'yla ilgili detaylar netleşiyor: Yeni evlenecek gençlere 150 bin liralık kredi faizsiz, ilk 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli olarak verilecek. Kredi miktarı her yıl artırılacak.
19.10.2023 Ekonomi
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere Kabine Toplantısı'nın ardından verdiği evlilik kredisi müjdesi milyonlarca gencin yüzünü güldürdü. Faizsiz kredi ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
28.09.2023 Ekonomi
Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?
Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Evlilik kredisinin ne zaman verileceği, faizsiz evlilik kredisi başvurularının başlayıp başlamadığı yeni evlenecek çiftler tarafından sorgulanıyor. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi verileceği duyuruldu ve ayrıntıları paylaşıldı. Evlenecek gençlerin desteklenmesi projemizle ilgili çalışmayı tamamladık. Önümüzdeki günlerde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclis'imizin takdirine sunacağız. Devlet gelirlerinin belli bir kısmını buraya aktaracağız. Gençlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Bu uygulamayı pilot bölge olarak deprem bölgesinde başlatacağız. Peki, Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Kimler evlilik kredisi başvurusu yapabilecek, evlilik kredisi şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?
27.09.2023 Ekonomi
Evlilik kredisinde flaş gelişme! Deprem bölgesinde başlatılacak
Evlilik kredisinde flaş gelişme! Deprem bölgesinde başlatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenen çiftlere müjde verdi. Erdoğan, "Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız." ifadelerini kullandı.
26.09.2023 Ekonomi
Evlilik kredisi şartları nelerdir, Cumhurbaşkanı evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? 150 bin evlilik kredisini hangi bankalar verecek, kimler alabilecek? Evlilik kredisi veren bankalar
Evlilik kredisi şartları nelerdir, Cumhurbaşkanı evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? 150 bin evlilik kredisini hangi bankalar verecek, kimler alabilecek? Evlilik kredisi veren bankalar Evlilik kredisi başvuru şartları ve alınacak bankalar merak konusu oldu. Devlet destekli evlilik kredisi faizsiz olarak verilecek. 2 yıl geri ödemesiz ve sıfır faiz avantajı taşıyan evlilik kredisi bugün toplanan Kabine Toplantı’sıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde seçim vaadi olan 150 bin TL evlilik kredisi verileceğini paylaşmıştı. Peki, 48 ay 150 bin TL evlilik kredisi şartları nelerdir, evlilik kredisi başvuru şartları açıklandı mı? 150 bin evlilik kredisi kimler alabilir, 48 ay vadeli 150 bin TL evlilik kredisini hangi banka verecek? İşte evlilik kredisi şartları, geri ödemesiz devlet destekli evlilik kredisi veren bankalar ve cumhurbaşkanlığı evlilik kredisi başvurusu ile ilgili merak edilenler…
26.09.2023 Ekonomi
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı?
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanmaya hazırlanıyor. Kabinenin en önemli maddesinin ise emeklilere yönelik zam düzenlemesi olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği vergisiz cep telefonu satışı, evlilik kredisi ile Aile ve Gençlik Bankası için kabineyi işaret etmişti. Emekliler ve öğrencilerin gözü günlerdir kabine toplantısındaydı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak? Yeni kabine toplantısı saat kaçta, kabine toplantısı sonuçları ne oldu?
25.09.2023 Gündem
Bakanlıktan, 'evlilik kredisi' vaadiyle dolandırıcılığa karşı uyarı
Bakanlıktan, 'evlilik kredisi' vaadiyle dolandırıcılığa karşı uyarı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, 'Aile ve Gençlik Bankası' adı altında 'evlilik kredisi' vaadiyle sahte internet siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık hakkında vatandaşlara uyarı yapıldı.
13.07.2023 Ekonomi
150 bin lira faizsiz kredi! 24 ay geri ödemesiz 48 ay vadeli kredide takvim belli oluyor
150 bin lira faizsiz kredi! 24 ay geri ödemesiz 48 ay vadeli kredide takvim belli oluyor Faiz kredide takvim belli oluyor. Yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Evlilik kredisi başvuru şartları ve tarihleri ile ilgili meraklar arttı. 24 ay geri ödemesiz 48 ay vadeli evlilik kredisi hakkında detayları belli oluyor. Evlilik kredisinde takvim netleşiyor. İşte tüm detaylar...
21.06.2023 Ekonomi
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.