Yds Başvurusu

Yds Başvurusu

Son dakika YDS başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YDS başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YDS başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yds Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yds başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 yds başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm yds başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı!
ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları alınmaya başlandı! ÖSYM duyurdu! e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvuruları başladı. 19 Mart’ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da yapılacak e-YDS 2022/3 İngilizce sınavı başvurular ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden yapılacak. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? e-YDS 2022 başvuru şartları ne? e-YDS 2022 başvuru ekranı!
23.02.2022 Eğitim
YDS geç başvuru ücreti ne kadar? YDS 1 geç başvuru tarihi için bugün son gün! YDS başvurusu nasıl yapılır 2021?
YDS geç başvuru ücreti ne kadar? YDS 1 geç başvuru tarihi için bugün son gün! YDS başvurusu nasıl yapılır 2021? YDS geç başvuru ücreti günün en çok araştırılan konularından biri oldu. ÖSYM tarafından yapılacak 2021 YDS/1 başvurularını kaçıran adaylar, geç başvuru işlemlerini 16 Mart Salı günü yani bugün yapacak. Adayların yabancı dil bilgisini ölçen YDS için geri sayım başladı. YDS geç başvuru işlemleri de ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden yapılacak. YDS geç başvuru ücreti ne kadar?
16.03.2021 Eğitim
e-YDS başvuru işlemleri başladı! e-YDS ne zaman?
e-YDS başvuru işlemleri başladı! e-YDS ne zaman? e-YDS başvuruları bugün başladı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan e-YDS sınavı 19 Ocak 2019 tarihinde uygulanacak. Son başvuru tarihi ise 10 Ocak 2019. Peki e-YDS başvurusu nasıl yapılır?
26.12.2018 Gündem
YDS başvurusu nasıl yapılır? 2018 ÖSYM-YDS/3
YDS başvurusu nasıl yapılır? 2018 ÖSYM-YDS/3 YDS başvuru işlemleri dün itibariyle başladı ve 10 Ekim'e kadar sürecek. Peki YDS/3 başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor? YDS sınavı hangi tarihte yapılacak? İşte adayların merak ettiğim tüm soruların yanıtları....
3.10.2018 Gündem
YDS/3 başvuruları bugün itibariyle alınmaya başladı!
YDS/3 başvuruları bugün itibariyle alınmaya başladı! YDS/3 başvurularının başlayacağı tarih merakla bekleniyordu. ÖSYM, Twitter hesabından resmi açıklama yaptı. YDS/3 başvuruları bugün itibariyle yapılacak, peki ne zaman sona erecek? YDS/3 başvuruları nasıl yapılıyor?
2.10.2018 Gündem
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınavı ne zaman?
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınavı ne zaman? YDS sınavı için başvurular alınmaya devam ediyor. 18 Temmuz'da başlayan YDS başvuruları 26 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek. Başvurular ÖSYM'nin resmi sitesi olan ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 9 Eylül'de yapılacak olan YDS sınavı 10:15'te başlayacak ve 180 dakika sürecek.
25.07.2018 Gündem
YDS sonbahar dönemi başvuruları nasıl yapılır?
YDS sonbahar dönemi başvuruları nasıl yapılır? YDS sonbahar dönemi başvuruları ÖSYM tarafından alınmaya devam ediyor. YDS sonbahar dönemi sınav başvuruları 18-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Peki YDS başvurusu yaparken neler dikkat etmek gerekir? İşte ayrıntılar...
23.07.2018 Gündem
e-YDS başvurusu yapacaklar için bugün son gün!
e-YDS başvurusu yapacaklar için bugün son gün! e-YDS sınavı 22 Temmuz'da gerçekleşecek. e-YDS başvurusu yapmak isteyenler için ise bugün son şans. ÖSYM'nin "https://odeme.osym.gov.tr/" adresinden ödeme yaparak e-YDS başvuru işlemi gerçekleştirilebilir.
29.09.2021 Gündem
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 419 personel alacak! İşte personel alımı şartları!
Ticaret Bakanlığı 419 personel alacak! İşte personel alımı şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Personel alımı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile Ticaret Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Kasım’da sona erecek. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ticaret Bakanlığı uzman yardımcısı alımı!
19.10.2022 Personel Alımı
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları!
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları! ÖSYM duyurdu! YDS başvuruları başladı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden uygulanacak YDS için başvuru süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS’ye kimler girebilir? İşte YDS başvuru kılavuzu detayları…
6.09.2022 Eğitim
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak!
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak! Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı ilanı Resmi Gazete’te yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, kuruma, mühendis, tekniker, teknisyen, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile avukat alınacak. Peki, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
3.09.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu! 97 personel alınacak. Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, mühendis kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
15.08.2022 Personel Alımı
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek!
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Bakanlık, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında görevlendirilmek üzere başta mühendis olmak üzere çok sayıda personel alacak. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları!
14.08.2022 Personel Alımı
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı sınavla 80 personel alacak! İşte ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Sınavla ticaret uzman yardımcısı alıcak. İlan kamu personeli alım ilanlarında yayınlandı. İlana göre, Ticaret Bakanlığında Genel İdare Hizmetleri Sınıfından giriş sınavı ile merkez kadrolarına ticaret uzman yardımcısı alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı ticaret uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
1.04.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! KPSS puanı ile sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere, programcı ve çözümleyici alınacak. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
28.03.2022 Personel Alımı
2022 YDS başvuruları sona eriyor! ÖSYM’den YDS için son başvuru günü uyarısı geldi!
2022 YDS başvuruları sona eriyor! ÖSYM’den YDS için son başvuru günü uyarısı geldi! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2022 YDS/1 için başvuruların bugün sona ereceğini hatırlattı. Peki, 2022 YDS başvurusu nasıl yapılır? 2022 YDS son başvuru günü ne zaman? YDS başvuru ücreti ne kadar? YDS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılacak? İşte detaylar…
28.02.2022 Eğitim
YDS başvuru ücreti ne kadar? 2022 YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? İşte YDS başvuru kılavuzu!
YDS başvuru ücreti ne kadar? 2022 YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? İşte YDS başvuru kılavuzu! YDS başvuru kılavuzu yayımlandı. YDS’nin ilki nisan ayında düzenlenecek. 2022 YDS/1 başvuruları şubat ayında başladı. Peki, YDS/1 başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? İşte YDS başvuru kılavuzu!
17.02.2022 Eğitim
Jandarma Genel Komutanlığı 20 ilde 104 sözleşmeli personel alacak!
Jandarma Genel Komutanlığı 20 ilde 104 sözleşmeli personel alacak! Jandarma Genel Komutanlığı sivil personel alacak! İlan yayınlandı! İlana göre, Jandarma Genel Komutanlığı'na veteriner hekim, mütercim-tercüman, garson ve hizmetli kadrolarında 104 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 13 Şubat'ta sona erecek. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma personel temin başvuru ekranı!
31.01.2022 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı! JGK personel alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır, 104 personel alımı şartları neler?
Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı! JGK personel alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır, 104 personel alımı şartları neler? Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuru ekranı açıldı. Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi ya da e-devlet üzerinden alınacak. 104 personelin alınacağı JGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?
29.01.2022 Personel Alımı
Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (e-YDS 2022) başvuruları başladı! e-YDS 2022 /1 İngilizce başvurusu nasıl yapılır?
Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (e-YDS 2022) başvuruları başladı! e-YDS 2022 /1 İngilizce başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM duyurdu! İngilizce alanında uygulanacak e-YDS 2022/1 sınavı için başvurular başladı! ÖSYM’den yapılan açıklamada e-YDS 29 Ocak 2022’de Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacaki. Peki, e-YDS 2022 başvurusu nasıl yapılır? e-YDS 2022 ödeme nasıl yapılacak? İşte 2022 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (2022 e-YDS) Kılavuzu…
5.01.2022 Eğitim
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere çeşitli unvanda açıktan atamayla 60 devlet memuru alımı yapılacak alınacak. Başvurular 6-21 Aralık tarihleri arasında alınacak. İlan sonrası Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı şartları ve başvurunun nasıl yapılacağı sorgulanıyor. İşte JGK memur alımı 2021…
6.12.2021 Çalışma Hayatı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı! 758 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı! Kültür Bakanlığı tarafından 758 sözleşmeli personel alımı alacak. Kültür Bakanlığı son başvuru tarihi 5 Kasım’da sona erecek. Bakanlığımız taşra teşkilatında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre çalıştırılmak üzere personel alımı olacak. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı...
26.10.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Yds Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yds başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.