Yds

Yds

Son dakika yds haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yds ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yds haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yds gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 yds haberi bulunmuştur. Tüm yds haberleri aşağıda listelenmiştir.
TIPDİL sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Ankara Üniversitesi TIPDİL sonuç öğrenme: TIPDİL 2023 sonuçları ne zaman açıklanır, kaç günde açıklanır?
TIPDİL sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Ankara Üniversitesi TIPDİL sonuç öğrenme: TIPDİL 2023 sonuçları ne zaman açıklanır, kaç günde açıklanır? TIPDİL sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Ankara Üniversitesi TIPDİL kaç günde açıklanır? Ankara Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen TIPDİL sınav sonuç tarihi sorgulanıyor. Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) tarafından düzenlenen sınavın sona ermesiyle gözler TIPDİL sonuçlarına çevrildi. Peki, TIPDİL 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak, Ankara Üniversitesi TIPDİL sonuçları kaç günde açıklanır? Ankara Üniversitesi TIPDİL sınav sonuç tarihi belli oldu mu?
27.09.2023 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, şu an Türkiye’nin 4 bölgesinde e-Sınav yapılabildiğini belirterek, "Hedefimiz şu anda 4 bölgede olan bu sınavları inşallah Türkiye'nin tüm bölgelerinde yapmak ve sınav kapasitemizi öncelikle 10 bin aday şeklinde oluşturmak. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek. Tüm Türkiye’ye bu e-Sınav’ı yayacağız" dedi.
9.09.2023 Gündem
YDS sonuçları 2023! YDS/1 sonuç sorgulama ekranı ile YDS sınav sonucu nasıl sorgulanır? ÖSYM 2023 YDS/1 sonuçları!
YDS sonuçları 2023! YDS/1 sonuç sorgulama ekranı ile YDS sınav sonucu nasıl sorgulanır? ÖSYM 2023 YDS/1 sonuçları! ÖSYM'nin 9 Nisan'da gerçekleştirdiği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/1) sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenebilecek. Peki, YDS/1 sonuç sorgulama ekranı ile YDS sınav sonucu nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM 2023 YDS/1 sonuçları…
3.05.2023 Eğitim
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı
Öğrencilere aylık 20 bin TL destek! YÖK resmen açıkladı Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) araştırma görevlisi konumundaki 100 doktora öğrencisine, 'Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi' kapsamında tez konuları hakkında yurt dışında araştırma yapmaları için kişi başı aylık 20 bin TL'ye kadar destek verilecek.
23.03.2023 Eğitim
2023 YDS ve e-YDS ne zaman? 2023 YDS ve e-YDS başvuruları ne zaman başlıyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2023 ÖSYM sınav takvimi YDS sınav tarihi!
2023 YDS ve e-YDS ne zaman? 2023 YDS ve e-YDS başvuruları ne zaman başlıyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2023 ÖSYM sınav takvimi YDS sınav tarihi! Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ve Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) 2023 sınav tarihleri belli oldu. ÖSYM 2023 Yılı Sınav Takvimi’ni açıkladı! 2023 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan YDS ve e-YDS’nin başvuru tarihi, sınav uygulama ve sonuç açıklama tarihleri tek tek açıklandı. Peki, 2023 YDS ve e-YDS ne zaman? 2023 YDS ve e-YDS başvuruları ne zaman başlıyor, sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2023 ÖSYM sınav takvimi YDS sınav tarihi!
24.11.2022 Eğitim
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı
YDS sonuçları saat kaçta açıklanır? YDS/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak
YDS sonuçları saat kaçta açıklanır? YDS/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YDS/2 sonuçları için yapılan aramalar arttı. YDS sonuçları merakla bekleniyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YDS sınav sonuçları bugün açıklanacak. Sınav sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden adayların erişimine açılacak. Peki, YDS sonuçları saat kaçta açıklanır?
8.11.2022 Eğitim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 419 personel alacak! İşte personel alımı şartları!
Ticaret Bakanlığı 419 personel alacak! İşte personel alımı şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Personel alımı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile Ticaret Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Kasım’da sona erecek. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ticaret Bakanlığı uzman yardımcısı alımı!
19.10.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 419 uzman yardımcısı alınacak
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 419 uzman yardımcısı alınacak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 419 memur alınacağını duyuruldu.
7.10.2022 Personel Alımı
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? 2022 KPSS lisans oturumları tamamlandı. 2 Ekim’de yurt genelinde yapılan KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavı ile tüm oturumlar tamamlanmış oldu. Adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS lisans sonuçlarına çevrildi. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? İşte detaylar…
3.10.2022 Eğitim
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları!
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları! ÖSYM duyurdu! YDS başvuruları başladı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden uygulanacak YDS için başvuru süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS’ye kimler girebilir? İşte YDS başvuru kılavuzu detayları…
6.09.2022 Eğitim
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak!
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alacak! Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı ilanı Resmi Gazete’te yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, kuruma, mühendis, tekniker, teknisyen, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile avukat alınacak. Peki, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
3.09.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu! 97 personel alınacak. Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, mühendis kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
15.08.2022 Personel Alımı
Savunma Sanayii Başkanlığı, 97 sözleşmeli personel alacak
Savunma Sanayii Başkanlığı, 97 sözleşmeli personel alacak Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan "Proji Bazlı Sözleşmeli Personel Alımı" ilanına göre, kuruma 97 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
14.08.2022 Personel Alımı
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek!
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Bakanlık, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında görevlendirilmek üzere başta mühendis olmak üzere çok sayıda personel alacak. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları!
14.08.2022 Personel Alımı
e-YDS sonuçları açıklandı! İşte e- YDS soru kitapçığı ve ÖSYM e-YDS sonuç ekranı!
e-YDS sonuçları açıklandı! İşte e- YDS soru kitapçığı ve ÖSYM e-YDS sonuç ekranı! ÖSYM duyurdu! 23 Temmuz tarihinde uygulanan e-YDS 2022 sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlarla birlikte e-YDS 2022 / 9 İngilizce Temel soru kitapçığı da paylaşıldı. İşte e- YDS soru kitapçığı ve ÖSYM e-YDS sonuç ekranı!
24.07.2022 Eğitim
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı
e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı ÖSYM'den e-YDS 2022/8 İngilizce sınavına ilişkin son dakika açıklaması geldi. 25 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/8 İngilizce adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. e-YDS 2022/8 İngilizce sınava giriş belgeleri erişime açıldı.
23.06.2022 Eğitim
2022-YDS/1 sınavı cevap kâğıtları ve aday cevapları erişime açıldı! İşte YDS cevap kağıdı görüntüleme ekranı!
2022-YDS/1 sınavı cevap kâğıtları ve aday cevapları erişime açıldı! İşte YDS cevap kağıdı görüntüleme ekranı! ÖSYM Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1) sonuçlarını açıklamasının ardından 2022-YDS/1 sınavı cevap kâğıtları ve aday cevaplarını erişime açtı. Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü görebilecekler.
26.04.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 YDS sınav sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç öğrenme ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2022 YDS sınav sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç öğrenme ekranı! ÖSYM, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2022-YDS/1) açıklandığını duyurdu. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek. İşte ÖSYM sonuç ekranı!
26.04.2022 Eğitim
RTÜK 20 uzman yardımcısı alacak
RTÜK 20 uzman yardımcısı alacak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), sınavla 20 "Üst Kurul Uzman Yardımcısı" alacak.
17.04.2022 Personel Alımı
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? ÖSYM tarafından YDS ile kez 91 il merkezinde yapıldı. YDS için sabah saatlerinden itibaren ter döken adaylar, YDS soru ve cevaplarının ile YDS sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki, YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
10.04.2022 Eğitim
YDS bu hafta sonu yapılacak! ÖSYM, YDS ile ilgili açıklama yaptı!
YDS bu hafta sonu yapılacak! ÖSYM, YDS ile ilgili açıklama yaptı! ÖSYM’den bu hafta sonu yapıacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, YDS’ye girecek adaylara sınav saati ve kimlik uyarısı yapılırken, 2022-YDS/1 Sınavı İçin sınav günü açık tutulacak il/ilçe nüfus müdürlüklerinin listesi de paylaşıldı. Peki, YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır? YDS sınavı ne zaman? YDS saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? YDS’de kaç soru sorulacak? İşte YDS ile ilgili merak edilenler ve ÖSYM tarafından yapılan açıklama…
7.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.