Yazlık

Yazlık

Son dakika yazlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.549 yazlık haberi bulunmuştur. Tüm yazlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi
Güvenlik görevlisi site sakinini öldürdü! Cinayet anı kamerada
Güvenlik görevlisi site sakinini öldürdü! Cinayet anı kameradaMersin'de site güvenlik görevlisi tartıştığı site sakinini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.
2.07.2024Gündem
Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?
Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?Ne Olacak Halim filminin konusu merak ediliyor. 10 Mart 2023 tarihinde vizyona giren filmin başrollerinde Emre Altuğ, Algı Ege, Lemi Filozof yer alıyor. Playboy hayatı yaşayan Halim Pekyaman'ın hikayesini konu alan Ne Olacak Halim filmi nerede çekildi? İşte Ne Olacak Halim konusu, oyuncuları ve çekim yerleri...
23.06.2024Gündem
Adana bayramda bomboş kaldı
Adana bayramda bomboş kaldıAdana'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, yayla ve yazlık evlerine gidince cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.
18.06.2024Adana
Ekonomist Korhan Berzeg olayında yetkililer ailenin köpeği Tina’ya dikkat çekti! İşte gizemli detay...
Ekonomist Korhan Berzeg olayında yetkililer ailenin köpeği Tina’ya dikkat çekti! İşte gizemli detay...Dünyaca ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in Balıkesir'deki yazlık evinden kaybolduktan 316 gün sonra kemiklerine ulaşıldı. Ünlü ekonomist, 27 Mayıs'ta kafatası ve 12 kemiği ile birlikte babasının yanında toprağa verilirken Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Yetkililer, ailenin özel eğitimli köpeği Tina'yı işaret ederek gizemli detayı açıkladı!
17.06.2024Gündem
Adanalılar sıcaktan kaçıp yayla ve yazlıklara göç etti! cadde ve sokaklar Bomboş kaldı
Adanalılar sıcaktan kaçıp yayla ve yazlıklara göç etti! cadde ve sokaklar Bomboş kaldı Adana'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, yayla ve yazlık evlerine gidince cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.
17.06.2024Adana
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!
Dar gelirliye elektrik ve doğal gaz desteği!Doğalgaz ve elektrik maliyetlerine karşı tüm kesimlerin desteklenmesi yerine, ihtiyaç sahiplerine odaklanan bir sisteme geçiş yapılacak. Dar gelirlilere yönelik destek kapsamının artırılması öngörülürken, yüksek elektrik ve gaz tüketimi olan üst gelir grubu daha fazla ödeyecek.
10.06.2024Ekonomi
Yazlık kiralayacaklara güzel haber!  2 ay ev sahibinden bedava
Yazlık kiralayacaklara güzel haber! 2 ay ev sahibinden bedavaOtel ve pansiyon fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tatilini uyguna getirmek isteyenler konut kiralamayı tercih ediyor. Özellikle kalabalık gruplar şeklinde yapılan kiralamalarda kira ortak verilerek tatil avantajlı hale getiriliyor. Bazı ev sahipleri de kiracılara fazladan 2 ay hediye ediyor. İşte deyaylar...
7.06.2024Ekonomi
Fiyatları 800 TL'den başlıyor! 'Vücuttaki statik elektriği yere veriyor'
Fiyatları 800 TL'den başlıyor! 'Vücuttaki statik elektriği yere veriyor'Hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte, Kahramanmaraş'ın geleneksel ürünlerinden olan ve ayakları serin tuttuğu için tercih edilen yemeniye ilgi arttı.
6.06.2024Gündem
Ekonomist Korhan Berzeg'in kemikleri Gönen'e getirildi!
Ekonomist Korhan Berzeg'in kemikleri Gönen'e getirildi!Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg, kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıktı. Berzeg'in, evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, incelemenin yapıldığı İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan jandarma ekipleri tarafından alındı. Pazartesi günü yapılacak cenaze töreni için ilçeye gelecek olan ailesine teslim edileceği açıklandı.
23.05.2024Gündem
Toplu arı ölümleri arttı! 'Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı'
Toplu arı ölümleri arttı! 'Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı'Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yaşanan toplu arı ölümlerinin sebebinin gündüz yapılan zirai ilaçlamalar olduğunu belirten Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Baytekin, arı ölümlerinin gündüz yapılan tarımsal ilaçlamalar olduğunu vurguladı.
22.05.2024Gündem
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderiBalıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024Gündem
Ekonomist Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri mezara defnedilecek!
Ekonomist Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri mezara defnedilecek!Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg, kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıktı. Berzeg'in, evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedileceği açıklandı.
20.05.2024Gündem
Kafatası ve kemiklerin kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti!
Kafatası ve kemiklerin kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti!Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan günler sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. dere çevresinde bulunan kafatası ve kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı. İki parça halinde bulunan kafatası ile 12 kemiğin Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından toprağa verileceği açıklandı.
14.05.2024Gündem
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyorYazlık fiyatları uçuşa geçti. Ev ya da villa kiralamak isteyenlere kötü haber! Fiyatlar resmen katlandı. Duyan inanamıyor. Yaz sezonu yaklaşırken Kuzey Ege’de yazlıklarda sezonluk kira bedelleri 1 milyon liraya kadar ulaştı. Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinde buna rağmen kiralık villalara büyük ilgi var.
10.05.2024Ekonomi
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu..
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu..Samsun'un İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını tabancayla öldürdü. Evde bulunan Adem Çay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
6.05.2024Gündem
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var!
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var!Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan günler sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, "Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Şu ana dek bulunan 3-4 kalem bulgu var. Çok kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" diye konuştu.
30.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024Gündem
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktıBalıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyorBalıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyorBalıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024Gündem
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altındaEvini kiraya verecekleri doğrudan ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. İlan siteleri mercek altına alındı. Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024Ekonomi
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyorBİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024Ekonomi
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulunduSakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yazlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.