Yayılıyor

Yayılıyor

Son dakika yayılıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayılıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayılıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayılıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayılıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.526 yayılıyor haberi bulunmuştur. Tüm yayılıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış
Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış Tarih öncesi insanlar kabak veya daldan yaptıklarıyla ses çıkarabileceklerini keşfettiğinden beri düdük hayatımızda. Mısır'da küçük kabuklar düdük olarak kullanılırken, yerleşik hayata geçilmesiyle ise pişmiş toprak düdükler ortaya çıkar. Kim tarafından, ne zaman üretildiği belli olmayan düdüklere dair ilk kalıntılara MÖ 2000'li yıllarda Çin'de rastlanıyor. MÖ 1000'li yıllarda ise Avrupa’ya yayılıyor.
19.04.2024 Yaşam
Erken emekli olabiliyorlar! Çalışanlar arasında hızla yayılıyor: En büyük neden stres
Erken emekli olabiliyorlar! Çalışanlar arasında hızla yayılıyor: En büyük neden stres Erken emeklilik pek çok çalışanın hayalini süslüyor. Özellikle EYT düzenlemesinin ardından 'Ne zaman emekli olabilirim?' araştırması yapanların sayısı arttı. Ancak bazı durumlarda kişinin isteği dışında emeklilik süreci hızlanabiliyor. Sağlık nedeni ile zorunlu olarak emekli olanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Peki hangi hastalıklar nedeni ile erken emekli olmak mümkün oluyor? İşte detaylar...
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Mart kapıdan baktıracak! Yoğun kar yağışı fena vuracak: Meteoroloji son raporu yayınladı
Mart kapıdan baktıracak! Yoğun kar yağışı fena vuracak: Meteoroloji son raporu yayınladı Kar yağışları sıcaklıkların düşmesiyle geri dönecek. Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından kuvvetli yağış geliyor. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
1.03.2024 Gündem
Kar yağış bu gece başlıyor! Kara kış geri döndü: Lapa lapa kar dalga dalga yayılacak, hava buz kesecek
Kar yağış bu gece başlıyor! Kara kış geri döndü: Lapa lapa kar dalga dalga yayılacak, hava buz kesecek Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından yoğun yağış olacak. Birçok il için uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
26.02.2024 Gündem
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Baharın gelişi beklenirken hava sıcaklıklarında ani düşüş olacak. Meteoroloji bir bölgeyi özellikle uyardı. Kar yağışı yoğunluğunu artıracak. Hava kar toplarken güneşli günler kısa sürecek. Güneşin ardından yeni soğuk hava dalgası ve ardından kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
21.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bugüne kadar yanlış ödeniyordu, faizi ile iade edilecek
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bugüne kadar yanlış ödeniyordu, faizi ile iade edilecek Kiracı - ev sahipleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar her geçen gün artıyor. Özellikle kira fiyatlarına yapılan fahiş zamlar bu sorunların temelini oluşturuyor. Kira konusu dışında bir de depozito sorunu mülk sahipleri ve kiracılar arasında son zamanlarda hızla yayılıyor. Öte yandan depozitonun faizi ile ödenmesi ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi.
11.02.2024 Ekonomi
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu
Korsan taksi sürücüsünü durdurup, tehdit eden 3 taksici için istenen cezalar belli oldu Antalya'da bir uygulama üzerinden 'korsan taksicilik' yapan Habip Aslan'ı (52) durdurup, aracına binerek, "Seni bu arabanın içine gömerim" diye tehdit eden ve bu anlara ait görüntüleri sosyal medyada paylaşan taksiciler K.A. (26) ile Ş.C. (61) ve Ü.A.T. (30) hakkında ayrı ayrı 18'er yıl hapis istendi.
29.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 'Aman nazar değmesin' Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi usta kalemler değerlendirdi. Milliyet'in duayen ismi Bilal Meşe, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna hayran kaldı.
14.01.2024 Şampiy10
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi Beklenen kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları birden düştü. Günlerdir yapılan uyarıların ardından çok sayıda kent beyaza büründü. Yollar kapandı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı dalga dalga yayılıyor. Çok sayıda il için yeni uyarı yapıldı.
22.12.2023 Gündem
Koronavirüs geri döndü! Kâbusun yeni adı: JN.1, dünyada hızla yayılıyor
Koronavirüs geri döndü! Kâbusun yeni adı: JN.1, dünyada hızla yayılıyor Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), dünyanın birçok ülkesinde görülen koronavirüsün bir alt varyantı JN.1'i, hızla yayılması nedeniyle “dikkate alınması gereken varyant” kategorisine aldı.
21.12.2023 Gündem
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
Şebnem Bursalı'dan Dijital Telif Yasası açıklaması: Yapılan haberler bir emek karşılığı verilmeli
Şebnem Bursalı'dan Dijital Telif Yasası açıklaması: Yapılan haberler bir emek karşılığı verilmeli Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, CNN TÜRK'te önemli açıklamalarda bulundu. Bursalı, Dijital Telif yasası hakkında ise "Yapılan haberler bir emek karşılığı verilmeli" dedi.
8.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
10.11.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı başladı! Lapa lapa kar dalga dalga yayılıyor! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kara kış geldi
Yoğun kar yağışı başladı! Lapa lapa kar dalga dalga yayılıyor! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kara kış geldi Beklenen kar yağışı başlıyor. Yoğun kar yağışı yurda giriş yaptı. Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu. Sıcaklıklar birden düşüyor. Kara kış kapıya dayandı. MGM tarafından yayınlanan yeni hava tahmin raporda çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok kentte sıcaklıklarsa ani düşüşler olacak. Yeni soğuk hava dalgası tüm yurdu saracak. Kar yağışı ise başladı. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yayılacak. Doğuda başlayan kar batıya doğru ilerliyor. 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusu da yanıtını buldu. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının ayrıntıları...
10.11.2023 Gündem
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
KKM'de erime sürüyor! 2 trilyon 921,7 milyar TL'ye düştü
KKM'de erime sürüyor! 2 trilyon 921,7 milyar TL'ye düştü Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 3 trilyon TL'nin altına sarktı.
9.11.2023 Finans

Benzer Haber Etiketleri

Yayılıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayılıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.