Yat Limanı

Yat Limanı

Son dakika yat limanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yat limanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yat limanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yat Limanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yat limanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 496 yat limanı haberi bulunmuştur. Tüm yat limanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor
Denizde ‘ceset’ devriyesi: Deniz kademeli olarak aralıksız didik didik taranıyor Antalya’da son 1 haftada kıyıya vuran 8 ceset vakası ardından Akdeniz açıkları taranmaya başlandı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri ara vermeden hem kıyı hem de açığı kademeli olarak didik didik tarıyor. Çalışmalara havadan da destek veriliyor. Şuana kadar yapılan taramalarda ise herhangi bir cesede rastlanılmadı.
23.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Kaptanı olduğu teknede çıkan yangında yaşamını yitirdi
Kaptanı olduğu teknede çıkan yangında yaşamını yitirdi Antalya'nın Kaş ilçesinde yangın çıkan teknenin kaptanı Ali Aslan (32), hayatını kaybetti.
4.11.2023 Yaşam
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı.
19.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Manzara izlerken falezlerden düştü
Manzara izlerken falezlerden düştü Antalya'da Yasin Kayhan (30), manzara izlemek için gittiği 30 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp yaralandı. Kayalıklarda mahsur kalan Kayhan, deniz polisi ve itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye götürüldü.
7.09.2022 Yaşam
Denizde bulunan cesedin kimliği belli oldu
Denizde bulunan cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki falezlerin 20 metre açığında bulunan cesedin Muhammet Doğan'a (48) olduğu belirlendi. Doğan'ın, Antalya'da yaşadığı ve mermer işi ile uğraştığı belirtildi.
16.08.2022 Yaşam
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu Antalya'da, falezlerin 20 metre açığında erkeğe ait cansız beden bulunurken, ölüm nedeni ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
15.08.2022 Yaşam
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti.
19.05.2022 Yaşam
HADO ilk seferine KKTC'ye yapıyor
HADO ilk seferine KKTC'ye yapıyor Hatay Deniz Otobüsü (HADO) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda uluslararası sulardaki ilk seferini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne düzenleyecek.
18.05.2022 Gündem
Antalya Deniz Ticaret Odası yöneticisine, denizi kirletmekten 49 bin TL ceza
Antalya Deniz Ticaret Odası yöneticisine, denizi kirletmekten 49 bin TL ceza Antalya'da tarihi Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'nda Deniz Ticaret Odası (DTO) yönetim kurulu üyesi Hanifi Demirkıran'a, deniz üstünde teknesini raspa ve boya yaparak kirletmesi nedeniyle 49 bin TL ceza uygulandı.
28.04.2022 Yaşam
Büyük tehlike! Her gün binlerce kişi yürüyor, kritik uyarı: Önlem alınmazsa çökebilir
Büyük tehlike! Her gün binlerce kişi yürüyor, kritik uyarı: Önlem alınmazsa çökebilir Antalya tarihi Kaleiçi'ndeki yat limanının 1983 yılında inşa edilen mendireğinde onlarca çatlak oluştu. DenizTemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, geçen yıl şubat ayındaki ölçümlerde 10 santimetre olan çatlakların 16 santimetreye yükseldiğini, önlem alınmazsa her gün on binlerce kişinin üzerinde yürüdüğü mendireğin çökebileceği uyarısında bulundu.
17.04.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Sertifikasyon bazında kendini ispatlamış ilk proje olacak
Bakan Ersoy: Sertifikasyon bazında kendini ispatlamış ilk proje olacak İzmir'deki 'Ege Turizm Merkezi Çeşme Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme Projesi ile ilgili oluşturulan plan henüz nihai plan değildir. Buradaki hedeflerimizden biri, sezonu 12 aya yaymak. Bu proje ile birlikte hava trafiği İzmir'de 12 ay başlamış olacak. İzmir tüm dünyaya direkt uçuşlarla birçok noktadan bağlanmış olacak. Ege Bölgesi turist sayısının ve gelirin yüzde 10'unu oluşturuyor. Hedefimiz, Ege'nin turizm payını yüzde 20'ye çıkarmak" dedi.
21.03.2022 Ekonomi
Deniz çekildi, olta balıkçılarının eli boş kaldı
Deniz çekildi, olta balıkçılarının eli boş kaldı Muğla’nın Marmaris ilçesi ve kırsal mahallelerdeki kıyı kesimlerde deniz yer yer 5 ile 20 metre arasında çekilince, oluşan adacıklarda balık tutan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar ise çekilmeyi fotoğrafladı.
17.03.2022 Yaşam
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı Antalya'da dün gece başlayan fırtına sabah saatlerinde etkisini artırdı. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşurken, Antalya Havalimanı'nda da uçak seferleri durduruldu. Sağanak ve fırtına nedeniyle yollarda olan sürücüler, zor anlar yaşadı. Çok sayıda araç yolda kalırken, bölgedeki evlerin zemin katlarını da su bastı, bir hastanenin ise dış cephesi uçtu.
7.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Denizlerde yeni tehlike! Elektrik çarpması gibi...
Denizlerde yeni tehlike! Elektrik çarpması gibi... Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Antalya Yat Limanı açıklarında yoğunlukla görülen Kızıldeniz kökenli denizanalarına karşı uyardı. Denize girenlerde elektrik çarpmasına benzer yakınmalar olduğunu belirten Prof. Dr. Gökoğlu, “Çok yakıcı uzantıları var. Sopayla aldığım halde vücudumuzun çıplak noktalarında hemen etkisini gösterdi. Balıklara zararı yok" dedi.
10.10.2021 Gündem
Denize girenlere elektrik gibi çarpan 'denizanası' uyarısı
Denize girenlere elektrik gibi çarpan 'denizanası' uyarısı Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Antalya Yat Limanı açıklarında yoğunlukla görülen Kızıldeniz kökenli denizanalarına karşı uyardı. Denize girenlerde elektrik çarpmasına benzer yakınmalar olduğunu belirten
10.10.2021 Yaşam
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Alican Kaynar ilk günü birinci tamamladı
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Alican Kaynar ilk günü birinci tamamladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın dördüncü gününde yelken branşında Alican Kaynar erkekler finn sınıfında ilk gün yarışlarını zirvede tamamladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Turizm teklifi TBMM'den geçti! Artık zorunlu
Turizm teklifi TBMM'den geçti! Artık zorunlu Turizmi Teşvik Kanunu'ndaki değişiklik öngören teklif TBMM'de kabul edildi. Meclis, 1 Ekim'e kadar tatile girdi.
18.07.2021 Siyaset
Kanal İstanbul için tarihi gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak...
Kanal İstanbul için tarihi gün: Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından itibaren "rüyası" olduğunu belirttiği ve Başbakan iken 27 Nisan 2011'de "çılgın proje" olarak kamuoyuna duyurduğu, İstanbul'u içinden 2 deniz geçen bir şehre dönüştürecek Kanal İstanbul, ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak.
26.06.2021 Ekonomi
Hatay'da dev yatırımlar açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni adımların hazırlığı içindeyiz
Hatay'da dev yatırımlar açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni adımların hazırlığı içindeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay'da stadyum, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Tesisi, MOBSAN Sanayi Sitesi ve yapımı ile tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Erdoğan, "Sınırlarımızı güvenlik altına alarak tuzağı yerle yeksan ettik. Senaryoları hamdolsun boşa çıkardık. Aynı çarpık durumu Libya'dan Karabağ'a her konuda yaşadık. İşte geçtiğimiz günlerde Şuşa'ya giderek kardeşlerimizin kurtuluş sevincine ortak olduk. Başka yerlerde yeni adımların hazırlığı içindeyiz" dedi.
25.06.2021 Siyaset
İlk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı
İlk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı Marmara Bölgesi'nde risk azaltma çalışmaları kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ile Büyükçekmece Belediyesi iş birliğiyle kurulan İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı.
14.06.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yat Limanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yat limanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.