Yaşam Mücadelesi

Yaşam Mücadelesi

Son dakika yaşam mücadelesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşam mücadelesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşam mücadelesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşam Mücadelesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşam mücadelesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.472 yaşam mücadelesi haberi bulunmuştur. Tüm yaşam mücadelesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu Adana'da otobüsün kapısı açık olduğu için yaşlı kadının düşüp ölmesine neden olan şoför tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesinde, "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.
29.04.2024 Adana
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Memura tazminat müjdesi! Büyükşehirlerde yaşayanları kapsıyor, işte detaylar...
Memura tazminat müjdesi! Büyükşehirlerde yaşayanları kapsıyor, işte detaylar... Büyükşehirlerde yaşayan memurları yakından ilgilendiriyor. Yaşam şartları büyük kentlerde diğer şehirlere göre daha zorlu. Ev kiralarından temel gıda maddelerine, ulaşımdan yeme - içmeye kadar pek çok kalemde daha fazla ödeme yapılması gerekiyor. Uzun süredir büyükşehirlerde yaşam mücadelesi veren çalışanlar maaşlarında farklılık olmasını istiyordu. Ak Parti Büyükşehirlerde yaşayan memurlar için harekete geçiyor ve büyükşehir tazminatını gündeme getiriyor.. AK Parti yerel seçim beyannamesini 30 Ocak tarihinde açıklayacak. Beyannamede yer alan maddelerden düzenlemelerden 'memurlara büyükşehir tazminatı' maddesi dikkat çekti. Bu konudaki düzenlemeyle memurların büyükşehirlerde yaşayan memurların şartlarının geliştirilmesi hedefleniyor.
22.01.2024 Memur
1984 Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? 1984 Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
1984 Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? 1984 Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Çok fazla kişinin okuduğu ve sevdiği kitaplardan biri olan 1984 oldukça derin anlamlar ve mesajlar içermektedir. Bu kitap bir çeşit distopik dünyayı anlatmaktadır. Kontrol edilen totalier bir hükümet hikayesi olarak da bilinir. Dil manipülasyonları ve tehditkar bir anlatım şekli bulunmaktadır. Distopik dünya da yaşayan insanları konu alan 1984 kitabı kurgusu tamamlayıcı olan eserlerden biridir. George Orwell tarafından yazılan bu eser günümüzde filmlere konu olmuş ve yüksek baskı sayısına ulaşmıştır.
17.12.2023 Eğitim
46 bin konut tamamlandı! Yılbaşına kadar teslim edilecek
46 bin konut tamamlandı! Yılbaşına kadar teslim edilecek Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden yaklaşık 10 ay geçti. 637 bin depremzedenin konteynerkentlerde yaşam mücadelesi verdiği bölgede, yapımı tamamlanan il ve ilçe merkezlerinde 41 bin, köylerde ise 5 bin olmak üzere 46 bin kalıcı konut yılbaşına kadar hak sahiplerine teslim edilecek.
21.11.2023 Ekonomi
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
Trendyol’dan, Gazze’ye 10 milyon USD insani yardım
Trendyol’dan, Gazze’ye 10 milyon USD insani yardım Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz.
21.10.2023 Ekonomi
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Süper Lig'in yıldızıydı! Milli futbolcuya büyük vefasızlık, kimse sahip çıkmadı
Süper Lig'in yıldızıydı! Milli futbolcuya büyük vefasızlık, kimse sahip çıkmadı Aort Damarı yırtılan eski milli futbolcu yaşam mücadelesi veriyor. Ailesinin sahip çıkmadığı 42 yaşındaki eski futbolcu, Bursa Romatem Hastanesi’nde, CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altında... Bir dönemin yıldız ismi Martin’in yanında artık sadece birkaç eski arkadaşı kalmış durumda.
28.08.2023 Beşiktaş
Yazın büyük belası! Kene yine can aldı
Yazın büyük belası! Kene yine can aldı Çorum'da, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan vatandaş yaşamını yitirdi.
20.07.2023 Gündem
Kiracı evi tahliye etmedi ev sahibi sokakta kaldı! 'Emlakçı neredesin biz sokaktayız'
Kiracı evi tahliye etmedi ev sahibi sokakta kaldı! 'Emlakçı neredesin biz sokaktayız' Emekli olduktan sonra İstanbul’dan Antalya’ya gelen 53 yaşındaki 3 çocuk babası Yaşar Alper, emlakçı vasıtasıyla kiraya verdiği evindeki kiracıyı tahliye edemeyince sokakta kaldı. 45 dereceyi bulan sıcak havada kamyonet kasasında yaşam mücadelesi veren Yaşar-Yasemin Alper çifti, 30 yıllık birikimiyle aldığı evine taşınabilmenin hayalini kuruyor.
17.07.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Şekip Taşpınar'dan sevindiren haber! Sosyal medyadan duyurdu
Ünlü oyuncu Şekip Taşpınar'dan sevindiren haber! Sosyal medyadan duyurdu Alkol zehirlenmesi nedeniyle yaşam mücadelesi veren oyuncu Şekip Taşpınar'dan güzel haber geldi. Ünlü isim taburcu oldu.
5.07.2023 Magazin
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü Adana'da, boşanma aşamasındaki eşi Erhan Arslan (25) tarafından başından vurularak ağır yaralanan Nuriye Arslan (30), hastanede 7 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Cevat Akarsu karakterine hayat veren Şekip Taşpınar'ın yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı. İzlenme rekorları kıran ve hafızalarda silinmez bir yer edinen dizinin sevilen isminin durumu hayranlarını oldukça üzdü. Oyuncunun eşi, Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.
12.06.2023 Magazin
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor New York’ta hareket halindeki metronun önüne ittirilen Türk sanatçı Emine Yılmaz Özsoy, yaşam mücadelesi veriyor. Saldırgan hâkim karşısına çıkarken arkadaşları Emine için yardım kampanyası başlattı.
26.05.2023 Dünya
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu...
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu... Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Şükrü Tapan ve eşi Leyla Tapan, tahliye seferiyle İstanbul'a getirildi. Günlerce çatışmanın ortasında yaşadıkları apartmanda mahsur kalan çift o anları da görüntüledi. Bir tekstil firmasında yönetici olarak çalışan Şükrü Tapan, "Bütün binaların giriş katları bombalanmıştı, klimalar, trafolar patlatılmıştı. Dükkanlar yağlanmıştı, cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu. Yollar hep kapalıydı. İnternet yok, iletişim yok. Eşim çok etkilendi. Hep 'Hakkınızı helal edin' dedik ama bunu söylemek çok kötü" dedi. Leyla Tapan ise "O belirsizliği yaşamak bana çok acı verdi. Vatanımıza, çocuklarımıza kavuşur muyuz diye çok düşündüm. Biz arabalara bindik ama arkamızda halk kaldı. Orada yaşayan insanlar var, onları düşünüyorsunuz" diye konuştu.
27.04.2023 Dünya
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi Adana’da ev sahibi, aylık 833 lira olan kirayı 5 bin lira yapınca, bunu ödemeyeceğini ve evden çıkamayacağını söyleyen kadının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi. Ayda 6 bin lira devletin yardımıyla ayakta durduğunu söyleyen kadın, ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yaşam Mücadelesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşam mücadelesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.