Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı!
Ömer gerçek Ömer değilse kim bu psikopat? Yargı dizisinde gerçek ortaya çıktı! Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 59. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin ve Yekta işbirliğine şahit olduğumuz Yargı yeni bölümde Ömer'in gerçekte kim olduğu da merak konusu oldu. Nezarethanede buluşan Ilgaz ve Ceylin'in sahnesi bölümün en beğenilen sahnesi olurken uzun süredir kendisinden şüphelinelen Yekta da Yargı izleyicisinin affına uğradı.
2.04.2023 Televizyon
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu! Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023 Televizyon
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!'
Yargı'da travmatik bölüm! 'Defne'yi kurtarmak için son 40 dakika!' Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin yer aldığı Yargı sezonun en travmatik bölümüyle ekranlara geldi. Pazar akşamlarının izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümünde; sevdiğine evlenme teklifi edemeden vurularak öldürülen Rıdvan'ın yanısıra Ilgaz Savcı'ya gelen mesaj yer aldı.
27.02.2023 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'ı yıkan mesaj: Beni öldürecekler abi!
Yargı'da Ilgaz'ı yıkan mesaj: Beni öldürecekler abi! Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 5 Şubat akşamı 53. bölümüyle ekrana geldi. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı gibi usta isimlerin rol aldığı Yargı yeni bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde, Ilgaz'ı yıkan mesaj kardeşi Defne'den geldi.
5.02.2023 Televizyon