Gazete Vatan Logo
Magazin Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?

Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?

Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı 61. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?

Ilgaz'ın düşmanı meslektaşı çıktı.

CEYLİN VE YEKTA ARASINDA ESKİ DEFTERLER AÇILIYOR

Ceylin'in bütün uğraşları ve kızların bulduğu son delil sonucu Ilgaz beraat aldı. O sırada mahkeme salonunda olan Ömer ise hemen tutuklandı. Gözaltına alınan Ömer koridorda Ceylin ile karşılaşınca eline bir adet boş kovan verdi. Boş mermi çekirdeğini ise Yekta'nın yolladığını söyledi.

Ceylin ise Derya'nın odasına geçip Ilgaz ve Eren ile birlikte Yekta'yı sorguya çekti. Yekta ise geçmişte düşmanlık besleğini fakat şimdi Ömer'den kurtulmak için arkalarından iş çevirmediğini söyledi.

Ceylin, Eren, Ilgaz ve Derya, Yekta'ya güvenmekte zorluk çekti.

ÖMER YENİ PLANLAR PEŞİNDE

Gözaltına alınan Ömer, savcı karşısına çıktı. İfadesinde Yekta ve Laçin'i suçlayan Ömer, bütün okların Yekta'ya dönmesine neden oldu. Savcı ise zaman kaybetmeden Yekta'yı yakalama kararı çıkardı.

Ceylin ve Ilgaz'ın gözü önünde Yekta gözaltına alınınca Ceylin'den yardım istedi. Ilgaz ise yardım etmek için biraz daha zaman gerektiğini söyleyip izin vermedi.

Haberin Devamı

CEYLİN VE OSMAN AĞIZ BİRLİĞİ YAPIYOR

Ceylin hakkında açılan soruşturma nedeniyle Eren, Ceylin ve Osman'ın ifadesini almak için odasına çağırdı. Panik olan Osman, Ceylin'in soğuk kanlılığıyla sakinleşmeye çalışırken o sırada Eren geldi ve takipsizlik kararı çıktığı için ifade almayacağını söyledi.

YENİ OPERASYON BAŞLIYOR

Ilgaz, tarihi eser kaçakçılarını yakalamak için Eren, Ceylin ve Derya'nın da dahil olduğu yeni bir operasyon başlattı. Eren ise sahte kimlik ve kredi kartlarını ekibe dağıttı.

Operasyon için sahte kimliklerle kiraladıkları arabalarda birçok kaçak tarihi eser yakalan ekip, Ilgaz'ın haksız yere hapis yatmasına neden olan ekibi yakalamasını sağladı.

ÖMER İÇİN YEKTA'YI YAKTILAR

Yekta'yı yalnız bırakan Ilgaz ve Ceylin, daha sonra bir şekilde Yekta'ya planı anlattılar. Özcan savcının da işin içinde olduğunu düşündükleri için Yekta suçluymuş gibi davranmasını istediler. Plana uyan Yekta çaresiz kaldı. Ömer ise serbest kalınca doğrudan Yekta'nın evine gitti. Ömer'i karşısında gören Laçin bir hayli korktu.

Haberin Devamı

 

EYÜP, PARLA'YI KAÇIRIYOR

Tuğçe ve Parla derste olduğu sırada bir anda sınıfları duman kapladı. Öğrenciler hunharca kaçışırken astım hastası olan Parla tıkandı. Okul boşaldığı sırada Eyüp arkadan yaklaşarak Parla'yı sürükleyerek çıkardı.

ILGAZ'IN DÜŞMANI YAKININDA ÇIKTI

Ömer'in serbest kaldığını öğrenince başsavcı nedenini sordu. Planını açıklayan Ilgaz, Özcan savcıdan da şüphelendiğini söyledi. Turgut Ali ise Ilgaz'ın tarafında durduğunu belli ederek Özcan'ın yanına gitmek için dışarı çıktılar. Turgut Ali, Özcan'ın yanına gidiyormuş gibi yapıp Ilgaz'ı otele götürdü ve silahını yanına aldı.

O sırada Ilgaz'a gelen telefon Ömer'in iplerini tutan kişinin kimliğini öğrenmesini sağladı. Turgut Ali arabaya bindiğinde Ilgaz yüzleşmek istedi. Turgut Ali ise Ilgaz'a silah çekerek istediği yere arabayı sürmesini istedi.

YARGI 61. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.