Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?

Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?

Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın ölümünden sonra Ceylin'in suçlanması, Eren'in ise verdiği mücadele izlenmeye değer. Yargı 63. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Yargı'da gerçek katil ortaya çıkıyor! 63. bölüm sezon finalinde neler oldu?

Ilgaz'ın gerçek katili yakalandı. Ceylin akli dengesini kaybediyor.

EREN OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Olayı öğrendiğinden bu yana Ceylin'i suçlarmışçasına davranan Eren, şüphe çekmeyecek bir yerde Ceylin ile konuştu. Suçun Ceylin'in üzerine atılmaya çalıştığının farkında olduğunu ve dikkat çekmeden hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Eren, Turgut Ali'den şüphelendiğini söyledi.

Cezaevi savcısının yanına giden Eren, en son Ilgaz'ın cezaevinden biriyle konuştuğunu söyledi. Savcı da kendisi konuştuğunu söyleyip Haluk'un yanına kimin geldiğini sorduğunu ve Turgut Ali ile Ömer'in olduğunu söyledi. Eren ise savcıya renk vermeden daha da emin bir şekilde cezaevinden ayrıldı.

METİN YOĞUN BAKIMDA

Ilgaz'ı sonken görmek için morga giden Metin, tam içeri girecekti ki bir anda yere yığıldı. Hemen ambülansa haber veren Derya ve Çınar, Metin'i hastaneye zor yetiştirdi. Yoğun bakıma alınan Metin'in durumu sabit.

YEKTA, CEYLİN'İN YANINDA

Özcan savcı olup biteni enteresan bulunca Turgut Ali olayı kurcalamaması için kendi adliyesine geri gönderdi. Ceylin'in sorgusuna giren Turgut Ali, türlü türlü sorularla köşeye sıkıştırmaya çalıştı. Yekta ise var gücüyle Ceylin'i korumaya devam etti.

Haberin Devamı

Eren akşam saatlerinde Yekta'nın yanına gidip şüphelendiği Turgut Ali'den bahsetti. Yekta ise şüphelerine hak verip kızı için Haluk'tan para almaya çalışabileceğini söyledi.

TURGUT ALİ DELİL KARARTMAYA DEVAM EDİYOR

Ceylin sorgusunda bıçağın yerini soran Turgut Ali, gece saatlerinde Ceylin'in ofisine girip bahsettiği saksıyı ve cinayet bıçağını ortadan yok etti. Ömer ile buluşup delilleri Ömer'e teslim eden Turgut Ali, Ömer'e yaptığı plan yüzünden kızsa da plana sadık kalmaya mecburdu.

AKLI CEYLİN'E OYUN OYNUYOR

Ilgaz'ı çok seven Ceylin, ölümü bir türlü kabullenemedi. Gözaltındayken uykuya dalan Ceylin, rüya içinde rüya gördü. Uykudan uyandığında ise karşısındaki polis memurunu anlık Ilgaz sandı.

Eren, Ceylin'in yanına gittiğinde ise Ceylin, Eren'den Ilgaz'ın kıyafetini istedi. Ilgaz'ın kokusunu unutmaktan korkan Ceylin, Ilgaz'ın ceketi geldiğinde kokusunu içine çekip geçmiş anıları anımsadı.

Haberin Devamı

CEYLİN FİRAR EDİYOR

Gözaltındayken baygınlık geçiren Ceylin, hastaneye kaldırıldı. Hastanede kendine gelince kaçmak için adım atan Ceylin, tam hastaneden çıkacakken Yekta'ya yakalandı. Ilgaz'ı çoktan defnettiklerini söyleyen Yekta, Ceylin'in kaçmasına izin vermedi. Ertesi gün duruşmasında tutuksuz yargılanma olasılığını hatırlatıp, Ceylin'in kendisini yakmasına izin vermedi.

Mahkeme karşısında Ceylin'i savunan Yekta, tutuksuz yargılanma şartıyla serbest bırakılmasını başardı.

Serbest kalan Ceylin, ilk iş olarak Ilgaz'ın mezarına gidip Ilgaz ile vedalaştı.

EKİP TEKRAR TOPLANIYOR

Ilgaz'ı öldürenin Turgut Ali olduğundan emin olan Eren, Derya, Yekta ve Ceylin, Ceylin'in ofisinde toplanıp nasıl bir yol izleyeceklerini düşündüler. Ellerinde var olan delilleri incelerken Ceylin, Turgut Ali'nin Ilgaz'ın öldürüldüğü gün üstünü değiştirdiğini fark etti.

Yekta ile plan yapıp Turgut Ali'nin odasına giren Ceylin ve Yekta, o güne ait kıyafetlerini buldu.

Haberin Devamı

TURGUT ALİ YAKALANDI

Turgut Ali'ye ait delilleri tamamlayan Ceylin ve Yekta, sonuçları Derya'ya iletti. Derya ise Turgut Ali hakkında dosya hazırlayıp sundu. Ailesiyle Almanya'ya gideceği sırada yakalanan Turgut Ali, 2 dakikalık süre isteyip ailesini uğurladı.

Turgut Ali tutuklandığı sırada Rafet baş komiser de müfettişlerin zoruyla görevden istifasını imzaladı.

Tutuklanmayı gururuna yediremeyen Turgut Ali, cezaevinde memurdan silahını gizlice alıp kafasına sıkarak hayatına son verdi.

CEYLİN, ILGAZ'IN PEŞİNDE

Ilgaz ile Alaçatı planı iptal olan Ceylin'e, Eren sürpriz yapıp Alaçatı'ya götürdü. Başta hiç istemeyen Ceylin, her yerde Ilgaz'ın hayalini görmeye başladı. Sokakta bir adamı Ilgaz'a benzeten Ceylin peşinden koştu. Adam döndüğünde ise Ilgaz'ı karşısında gören Ceylin, sımsıkı sarıldı.

YARGI 63. BÖLÜM SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.