Gerçek

Gerçek

Son dakika gerçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 41.890 gerçek haberi bulunmuştur. Tüm gerçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Yıldız isim Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır?
İtme Momentum Formülleri Nelerdir? İtme Nasıl Hesaplanır? Duran bir kutuya kuvvet uyguladığınızı düşünerek kutuyu itmeniz gerekir. Fizikteki itme kavramı ise, genellikle bu ilişkiyi anlatır. İtmenin formülünün (matematiksel modeli ya da tanımı) kuvvet ile kuvvetin uygulanma süresinin çarpımına denir. İtme ise, vektörel bir büyüklüktür. Çünkü kuvvet de vektöreldir. İtmenin yönü ise, her zaman kuvvet vektörünün yönü ile aynıdır. 
22.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor İnsan sağlığına iyi geldiği su götürmez bir gerçek olan sağlıklı besinler bir araya geldiklerinde faydaları kat kat artıyor. İlaç ya da takviye gıda almaya bile gerek bırakmıyor.
22.04.2024 Yaşam
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
Fenebahçe'de kriz! Ali Koç küplere binecek, İsmail Kartal umursamamış, hepsi kafası göre vurmuş
Fenebahçe'de kriz! Ali Koç küplere binecek, İsmail Kartal umursamamış, hepsi kafası göre vurmuş Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu sezon başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı. Bu turda Yunanistan takımı Olympiakos ile eşleşen sarı-lacivertli ekip, ilk mücadeleyi deplasmanda 3-2 kaybetti. İstanbul'da oynanan rövanşta öne geçmesine rağmen zaferi penaltılarda kaçıran Kanarya'da flaş bir gerçek ortaya çıktı. İşte Ali Koç'u çılgına çevirecek gelişme...
20.04.2024 Fenerbahçe
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ziyaret dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 İddaa
İsmail Yüksek için İstanbul'a geliyorlar! Olympiakos maçı öncesi bomba gerçek ortaya çıktı
İsmail Yüksek için İstanbul'a geliyorlar! Olympiakos maçı öncesi bomba gerçek ortaya çıktı Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı Artık çocuklarımız için sağlıklı atıştırmalıklar bulmak o kadar da zor değil! Evde gerçek meyvelerden yapılan jelibonlar, işlenmiş ve sağlıksız şeker yüklü atıştırmalıkların yerine harika bir alternatif sunuyor. Hem de yapması da çok kolay!
16.04.2024 Yaşam
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024 İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Savaşın yankısı devam ederken “İran’ın askeri gücü” merak edilmeye başlandı. Peki, İran askeri olarak güçlü mü, İran askeri güç sıralaması nedir? İşte Orduların dünya sıralaması…
14.04.2024 Gündem
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi Bayram tatili sona erdi, geride lezzetli sofraların tadıyla dolu anılar kaldı. Tatil boyunca çeşit çeşit yemeklerle keyifli vakit geçirilirken, kaçınılmaz bir şekilde kilolar alındı. Tatil bitti, şimdi gerçek hayata dönme vakti geldi. Kiloları yağa dönüşmeden adım atmanın zamanı geldi. Diyetisyen Rıdvan Arslan ödem atıcı tarif verirken, dikkat edilmesi gerekenleri de sıraladı.
14.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gerçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.