Yalova Belediyesi

Yalova Belediyesi

Son dakika Yalova Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalova Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalova Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalova Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalova belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 yalova belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm yalova belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında meydana gelen yangın panik oluşturdu. Yangında hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diğer hastanelere sevk edildi.
9.08.2023 Gündem
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok AK Parti MYK toplantısı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. CHP'li vekillerin mahkemedeki görüntüleriyle ilgili konuşan Çelik, "Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok. Bu milletvekilleri empati yapsınlar, kendileri Meclis kürsüsünde konuşurken birileri tarafından kürsünün basıldığını düşünsünler. Ama böyle hakimlere dönük hakaret ederek bir tavır ortaya koyulması son derece adapsız, barbar bir davranış olmuştur. Bu konuyu Meclis'in de değerlendirmesi gerekir." dedi.
31.10.2022 Siyaset
Mehmet Özhaseki: Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim
Mehmet Özhaseki: Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yukatel Kayserispor tesislerini ziyaret etti. Özhaseki ziyareti sırasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın Mehmet Özhaseki’nin belediye başkanlığı döneminde 15 milyon TL köprü parası verdiği iddialarına karşılık yaptığı açıklamasında, “Eğer Sayıştay kararında köprüye 15 milyon TL verdiğim çıkarsa, milletvekilliğinden istifa ederim” dedi.
19.08.2022 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma yaptığı alana asılan “Bay Kemal Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 milyon lira nerede?” pankartı ile şok yaşadı. Pankart CHP Lideri konuşması sırasında öfkeli partililer tarafından binadan söküldü.
17.08.2022 Siyaset
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü...
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü... Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü. 1999 yılının 16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece meydana gelen Deprem, Kuzey Anadolu Fay Zonu'nun batı bölümünde 45 saniye sürerek büyük bir felakete neden olmuştu. Resmi rakamlara göre 23 yıl önceki sarsıntıda; 17 binden fazla kişi hayatını kaybetti ve 100 binlerce kişi evsiz kaldı. Üzerinden onca yıl geçmesine rağmen de acılar hâlâ tazeliğini koruyor.
17.08.2022 Gündem
Bakan Dönmez: Batıda ne varsa doğuda da o olacak anlayışıyla 81 ilin tamamına doğalgazı götürdük
Bakan Dönmez: Batıda ne varsa doğuda da o olacak anlayışıyla 81 ilin tamamına doğalgazı götürdük Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle, batıda ne varsa doğuda da o olacak anlayışıyla 81 ilin tamamına doğalgazı götürdük” dedi.
13.08.2022 Ekonomi
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme Yalova Belediyesi’nin görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman'ın da aralarında bulunduğu 1’i tutuklu 18 sanığın 'zimmet ve resmi belgede sahtecilik' suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, davanın tek Reşat Elgin’in tutukluk halinin devamına ve yeni bilirkişi raporu hazırlanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
14.12.2021 Gündem
Yalova'da camiyi mahkemeye verdiler! Cami cemaatine büyük şok
Yalova'da camiyi mahkemeye verdiler! Cami cemaatine büyük şok Yalova'da hayırseverler ve vatandaşlar tarafından yaptırılan Hacı Hafız Yaşar Sabri Yıldırım Cami, deniz manzarasını kapattığı gerekçesiyle mahkemeye verildi.
20.11.2021 Yaşam
Yalova Belediyesi'nde 3 milyon TL'lik zarar
Yalova Belediyesi'nde 3 milyon TL'lik zarar Zimmet soruşturmasıyla gündeme gelen Yalova Belediyesi’nde, icra yoluyla satılan 8 taşınmazdan elde edilen 3 milyon liranın, alacaklıların hesabından düşürülmediği ortaya çıktı.
5.01.2021 Gündem
Vefa Salman'ın tutuklanması için yakalama kararı talebi
Vefa Salman'ın tutuklanması için yakalama kararı talebi Yalova Belediyesi'nde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında tutuksuz olarak yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi bir süre önce mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, reddedilen bu kararın kaldırılıp Vefa Salman için tutuklamaya yönelik yakalama kararının çıkarılmasını talep etti.
11.09.2020 Gündem
CHP'den istifa edip MHP'ye geçtiler
CHP'den istifa edip MHP'ye geçtiler CHP’den geçtiğimiz günlerde istifa eden Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ile Çınarcık Belediyesi Meclis Üyesi Ali Altıparmak, düzenlenen törenle MHP’ye geçti.
7.09.2020 Siyaset
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında görülen davanın üçüncü gününde yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Dava bitiminde ise adliye binası önünde sanıkların yakınları arasında yaşanan arbede sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
5.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman hakkında tutuklama talebi
Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman hakkında tutuklama talebi Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı, Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanmasını talep etti. CHP'li Yalova Belediyesi'nin kasasından 30 milyon lira kaçırılarak yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle başlatılan dava duruşması devam ediyor.
4.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün
Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında görülen dava ikinci gününde de devam etti. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasında tutuklu Eski eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleçin (48) şöförü A.Ş.I. şahit olduğu rüşvet olayı nedeniyle kendisine mobbing uygulandığını ileri sürdü.
3.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında flaş gelişme
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında flaş gelişme Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında ilk duruşma bugün görüldü. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasının ilk duruşmasına, koronavirüs tedbirleri kapsamında tutuklu sanıklar SEGBİS ile katıldı. Tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Tutuklu sanıklardan Yalova Belediye Eski Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Mali İşler Müdürlüğünde görevli Reşat Elgin, belediyedeki paraların aktarıldığı müteahhit Bekir Bilgi ve Halit Güleçin sekreteri Bahar Taşkömür, resmi belgede sahtecilik ve zimmet suçlamasıyla haklarında açılan davada savunma yaptı. 4 tutuklu sanığın savunması 11 saat sürdü.
2.09.2020 Gündem
CHP'li belediyede vurgun! Belgeler ortaya çıktı
CHP'li belediyede vurgun! Belgeler ortaya çıktı CHP'li Yalova Belediyesi'nde gerçekleşen 30 milyon liralık yolsuzluğun belgeleri ortaya çıktı.
4.07.2020 Gündem
Yalova'daki 'zimmet' soruşturmasında sekreter Taşkömür yeniden tutuklandı
Yalova'daki 'zimmet' soruşturmasında sekreter Taşkömür yeniden tutuklandı Yalova Belediyesi’nde yürütülen milyonlarca liralık ‘zimmet’ soruşturmasında tutuklanıp, avukatlarının itirazları sonucunda 13 Mayıs'ta adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Bahar Taşkömür, yeni delillerin ortaya çıkmasıyla tekrar tutuklandı. Taşkömür, tutuklanan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in sekreteri olarak görev yapıyordu.
17.06.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki soruşturmada şoke eden iddialar! Savcıya 4 sayfalık mektup yazdı
Yalova Belediyesi'ndeki soruşturmada şoke eden iddialar! Savcıya 4 sayfalık mektup yazdı Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 17 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında olan ve paraların aktarıldığı iddia edilen paravan şirketin sahibi müteahhit Bekir Bilgi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına mektup yazdı. Mektupta, kendisine yatırılan paraların büyük bölümünü Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Elgin’e geri verdiğini öne süren Bilgi, bu işlemlerin hukuki zeminde olduğunu düşündüğü için yaptığını yazarak, "Hiçbir şüphem yok ki, bu işten Reşat Elgin’den başlayarak, silsile usulüyle en alttan en tepeye herkesin haberi ve bilgisi vardır" ifadelerini kullandı.
10.03.2020 Gündem
Muharrem İnce Yalova konusunda neden sessiz kaldı?
Muharrem İnce Yalova konusunda neden sessiz kaldı? Yalova Belediyesi bir süredir yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor. Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanı Reşat E'nin muhasebe kayıtlarında usulsüzlük yaptığının belirlenmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Salman İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı. Tüm bu süreçler yaşanırken eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce neden sessiz kaldı?
8.03.2020 Siyaset
Yalova'da AK Parti sürprizi! Mustafa Tutuk Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi
Yalova'da AK Parti sürprizi! Mustafa Tutuk Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine Belediye Başkan Vekilliğine meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi.
6.03.2020 Gündem
Yalova Belediyesindeki zimmet soruşturmasında 5 kişi daha gözaltına alındı
Yalova Belediyesindeki zimmet soruşturmasında 5 kişi daha gözaltına alındı Yalova Belediyesi'nde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişi daha gözaltına alındı.
28.02.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 tutuklama daha...
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 tutuklama daha... Yalova Belediyesinde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
28.02.2020 Gündem
Yalova Belediye Başkanı Salman görevinden uzaklaştırıldı
Yalova Belediye Başkanı Salman görevinden uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı’nca, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve şu an tutuklu olan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Anayasanın 127’nci maddesinin 4’ncü fıkrası ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 47’nci maddesi gereğince geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.
27.02.2020 Siyaset
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 gözaltı daha
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 gözaltı daha Yalova Belediyesi'nde Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘Zimmet’ soruşturması kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.
26.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalova Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalova belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.