Zimmet

Zimmet

Son dakika zimmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zimmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zimmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zimmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zimmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.300 zimmet haberi bulunmuştur. Tüm zimmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Banka ‘zimmet’ şikâyeti yapmış! 'Keşke yakalansaydım'
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Banka ‘zimmet’ şikâyeti yapmış! 'Keşke yakalansaydım' Bankacı Seçil Erzan’ın dolandırıcılıkla suçlandığı “gizli fon” davasında mağdur avukatı Rezan Epözdemir’in mahkemeye bankanın zimmet suçuna yönelik yaptığı başvurunun belgesini sunduğu ortaya çıktı.
31.12.2023 Gündem
Sivas İcra Müdürlüğü'ne '15 milyonluk' zimmet operasyonu
Sivas İcra Müdürlüğü'ne '15 milyonluk' zimmet operasyonu Sivas İcra Müdürlüğü'ne polisin operasyonunda, müdürlüğün hesabındaki 15 milyon liranın zimmete geçirildiği iddiaları üzerine 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
20.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Osman Kurtcu, “Bir ponzi sistemi. Bu bilgilere göre, bu durum bizim hukuk boyutumuzun dışarısında, vergi kaçağına sebebiyet veren bir sistem olabileceği kanaati var. Tabii ki hukuk noktasında değerlendirilecek ama elden para verilmesi de sorumluluk kapsamında” dedi.
29.11.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında 2. perde! Fatih Terim ile ilgili çarpıcı itiraf
Seçil Erzan olayında 2. perde! Fatih Terim ile ilgili çarpıcı itiraf Bankacı Seçil Erzan, ifadesinde banka yöneticilerine ağır suçlamalarda bulundu. Çorlu’daki evinde alıkonulduktan sonra bankanın genel merkezine götürüldüğünü, burada koluna serumlar takıldığını ve ses kaydı alındığını anlatarak, “‘Eğer banka dışında yaptığını söylersen güveni kötüye kullanma olur, bankada olduğunu söylersen zimmet olur, ömrün çürür’ diyerek baskı kurdular” dedi. Öte yandan Seçil Erzan'ın ifadesinde Fatih Terim ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulunuldu.
27.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu 29 kişiyi, 43 milyon 920 bin 82 dolar ve 15 milyon 625 bin TL dolandırdığı iddiası edilen bankacı Seçil Erzan (46) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
22.10.2023 Gündem
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları…
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları… Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2023-2024 eğitim öğretim yılında 2.000 erkek 500 kadın olmak üzere toplam 2500 öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Öğrenci alımına ilişkin başvuru şartları ve tarihler belli oldu. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirecek. Peki, Peki 2023-2024 PMYO alımı ne zaman, Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı şartları neler? İşte, PMYO taban puanları ve şartları…
1.08.2023 Personel Alımı
Deprem bölgesindeki yardımları evine götüren polis: Kaybolmaması için eve götürdüm
Deprem bölgesindeki yardımları evine götüren polis: Kaybolmaması için eve götürdüm Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde takviye gönderildikten sonra deprem bölgesindeki yardımları alıp evine getiren polisin yargılamasına başlandı. Duruşmada polis, yardımları kaybolmaması için evine götürdüğünü söyleyerek kendisini savundu.
27.07.2023 Gündem
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı?
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen adli hakimlik ve savcılık sınavı, idari hakimlik sınavı, avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavı mülakat sonuçları bakanlığın internet sitesinde yayınlandı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Muslera'nın ifadesi ortaya çıktı! 80 milyon dolarlık vurgunda yeni gelişme
Muslera'nın ifadesi ortaya çıktı! 80 milyon dolarlık vurgunda yeni gelişme Denizbank’ın Levent şube müdürü Seçil Erzan’ın, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu çok sayıda varlıklı kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklandığı soruşturma dosyasında futbolcu Nestor Fernando Muslera şikâyetçi sıfatıyla ifade verdi.
12.05.2023 Gündem
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim
Banka müdürü ünlü isimleri böyle dolandırmış! Tek tek itiraf etti: Parayı döndüremedim Bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde "özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, tutuklanan banka müdürü Seçil E.'nin ifadesi ortaya çıktı. Seçil E. ifadesinde olayı nasıl patlak verdiğini itiraf etti. Seçil E'nin ifadesinde, borsa ve hisse senedinde kayıp yaşaması üzerine zararının büyüdüğünü, güvendiği insanlardan yatırım vaadinde bulunarak para almaya başladığını ve 2021 yılından sonra çıkmaza girdiğini söyledi. İşte detaylar...
28.04.2023 Gündem
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zimmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zimmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.