Yabancı Uyruklu

Yabancı Uyruklu

Son dakika yabancı uyruklu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı uyruklu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı uyruklu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Uyruklu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı uyruklu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.997 yabancı uyruklu haberi bulunmuştur. Tüm yabancı uyruklu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Vatan TV
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde TIR, arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına çektiği otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi öldü, 2’si polis, 3 kişi yaralandı.
30.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
KALKAN-13 operasyonları! 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı
KALKAN-13 operasyonları! 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-13” Operasyonlarında; 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 333 düzensiz göçmen yakalandı.
28.02.2024 Gündem
30 milyon TL dolandırdılar! Eş zamanlı operasyonla yakalandılar
30 milyon TL dolandırdılar! Eş zamanlı operasyonla yakalandılar Kendilerini müşteri hizmetleri personeli olarak tanıtarak vatandaşların telefonlarına gelen kodları alıp 30 milyon lira dolandıran 8 şahıs tutuklandı.
20.02.2024 Gündem
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya paylaştı
Suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-36' operasyonlarında yurtdışı bağlantılı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda örgüt elebaşının da içerisinde olduğu 18 kişinin yakalandığı belirtildi.
5.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ üyesi şüpheli yakalandı1 ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan yabancı uyruklu T.Ş. yakalandı.
18.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında Can Sağlığı Vakfı yürütücülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor.
17.01.2024 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Uyruklu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı uyruklu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.