Will  Smith

Will Smith

Son dakika Will Smith haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Will Smith ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Will Smith haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Will Smith

haberleri sayfasında son dakika yaşanan will smith gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 will smith haberi bulunmuştur. Tüm will smith haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net...
Hollywood yıldızı Will Smith: Kuran-ı Kerim'de o söze bayıldım! Çok net... ABD'li yıldız oyuncu Will Smith, İslamiyet ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 55 yaşındaki Hollywood yıldızı, Ramazan'da Kuran-ı Kerim'i baştan sonra okuduğunu açıkladı.
20.03.2024 Magazin
Umudunu Kaybetme filmi ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme bu akşam TV'de, konusu ve oyuncu kadrosu...
Umudunu Kaybetme filmi ne zaman çekildi? Umudunu Kaybetme bu akşam TV'de, konusu ve oyuncu kadrosu... Dram türünde akıllarda kalan yapım bu akşam TRT 1'de sinemaseverlerle buluşuyor. Umudunu Kaybetme filminin konusu ve oyuncuları merak edilir oldu. Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in başrolünde olduğu Umudunu Kaybetme filminin yönetmenliğini Gabriele Muccinı yaptı. Peki Umudunu Kaybetme konusu nedir, oyuncuları kimler?
26.12.2023 Televizyon
Kocasını aldattığını canlı yayında itiraf etmişti! ‘Eşinin kendisini aldatmadığına gerçekten inanıyordu’
Kocasını aldattığını canlı yayında itiraf etmişti! ‘Eşinin kendisini aldatmadığına gerçekten inanıyordu’ Will Smith'in 26 yıllık eşi Jada Pinkett Smith, geçtiğimiz günlerde resmi olarak boşanmasalar da aktör ile yıllardır ayrı olduklarını itiraf edince, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çifte yakın bir kaynak ise, "Evliliğimizi yürütmeye çalışmaktan yorulduğumuzda, bu kararı verdik" diyen Jada'nın söylediklerini yalanlayarak; ünlü ismin canlı yayında Smith'i aldattığını itiraf ettiği 2020 yılını işaret etti.
13.10.2023 Magazin
Tony Rock'tan Will Smith'e yalancılık suçlaması!
Tony Rock'tan Will Smith'e yalancılık suçlaması! Geçtiğimiz yıl Oscar Ödülleri'nin dağıtıldığı 94'üncü Akademi Ödülleri gecesinde Will Smith ile Chris Rock arasında yaşananlar töreni gölgede bırakmıştı. Tony Rock, geçtiğimiz yıl düzenlenen Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith'in ağabeyi Chris Rock'a tokat attıktan sonra ünlü komedyeni aradığını söylemesini yalanladı. Tony Rock, "Bu doğru değil. Will Smith, ağabeyimi hiç aramadı" dedi
3.04.2023 Magazin
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular!
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular! 1929’dan bu yana her yol Amerikan Sinema Sanatları ve Bilim Akademisi tarafından verilen Oscar ödül töreninde en iyiler belli oldu. Geçen sene canlı yayında sunucu Chris Rock'ı tokatlayarak törenin gündemine damga vuran oyuncu Will Smith ise 10 yıl boyunca Oscar Ödül törenine katılımı yasaklandığından seyirciler arasında yer alamadı. Ödüller açıklandıktan sonra Oscar ödülleri kazananlar araştırılmaya başlandı. Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülünü alan oyuncular merak konusu oldu. Peki, Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ile Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular…
13.03.2023 Televizyon
Oscar Ödülleri'nde geri sayım başladı (Bu kez 'tokata' karşı hazırlık var)
Oscar Ödülleri'nde geri sayım başladı (Bu kez 'tokata' karşı hazırlık var) Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokat geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu
2.03.2023 Kültür Sanat
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
Will Smith, Chris Rock'a attığı tokat için büyük pişmanlık yaşıyor!
Will Smith, Chris Rock'a attığı tokat için büyük pişmanlık yaşıyor! 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Smith, o günden beri gündemden düşmeyen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde bir özür videosu yayınlamış ve "Kendimi adi biri olarak görmemeye çalışıyorum" demişti. Tüm bunların ardından People'a konuşan bir kaynak, Smith'in çok pişman olduğunu ve özür videosunu yayınlamasının sebebinin artık bunu yapmasının zamanının geldiğini hissetmesi olduğunu açıkladı. İşte detaylar...
2.08.2022 Magazin
Will Smith'ten Oscar tokadı sonrası pişmanlık videosu! 'Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım'
Will Smith'ten Oscar tokadı sonrası pişmanlık videosu! 'Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım' 28 Mart 2022 gecesi Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen 94'üncü Oscar Ödülleri töreninde, sunucu Chris Rock'a tokat atan dünyaca ünlü aktör Will Smith, uzun süren sessizliğini bozdu. 53 yaşındaki oyuncu, paylaştığı altı dakikalık videoda, "Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen ben buradayım" diyerek seslendiği Chris Rock'tan özür de diledi.
30.07.2022 Magazin
Will Smith'in cezası belli oldu! Oscar töreninde Chris Rock'ı tokatlamıştı
Will Smith'in cezası belli oldu! Oscar töreninde Chris Rock'ı tokatlamıştı Oscar töreninde komedyen Chris Rock'a tokat atması ünlü oyuncu Will Smith'e pahalıya mal oldu. Will Smith, 10 yıl Oscar galaları ve Akademi etkinliklerinden men edildi.
8.04.2022 Magazin
Güntekin Onay çıldırdı! 'Will Smith'e özendin galiba'
Güntekin Onay çıldırdı! 'Will Smith'e özendin galiba' Trabzonspor - Beşiktaş maçından sonra yorumlarda bulunan ve siyah beyazlı takımın yıldız oyuncusunu hedef alan ifadeler kullanan Güntekin Onay'ın 'Will Smith' benzetmesi oldukça dikkat çekti. İşte dünkü derbinin ardından yaşanan sıcak gelişmeler ve Rosier'in 'Aboubakar' paylaşımı...
4.04.2022 Beşiktaş
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım'
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım' Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey de oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı.
3.04.2022 Magazin
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın'
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın' 94. Oscar Ödülleri'nde Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'le ilgili esprisi nedeniyle sunucu Chris Rock'a tokat atmıştı. Dünya gündeminde olay olan bu görüntüler, ülkemizde de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokat sahnesini akıllara getirdi. 22 yıl önce canlı yayında Ataizi'ne tokat atan Demirel, "Nerede görsem kaçıyor" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Magazin
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı
Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Sosyal medya hesabından paylaştı Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, 'Oğlumu Londra'da sahnede izledim, harikaydı. Josef K. oynadılar aslanlar gibi' notuyla dikkat çekti.
2.04.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Will Smith yaşanan olayın ardından sessizliğini bozdu: Özür dilerim Chris haddimi aştım!
Will Smith yaşanan olayın ardından sessizliğini bozdu: Özür dilerim Chris haddimi aştım! ABD'nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, sunucu Chirs Rock'ı tokatlayan Will Smith gündem olmuştu. Bir kısım Smith'i desteklerken bazıları da tepki göstermişti. Yaşanan olayın ardından sessizliğini bozan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...
29.03.2022 Magazin
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı?
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı? Oscar Gecesi'nde oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığıyla alay edince, sinirlenen Will Smith sahneye koşarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" deyip yumruk attı. Peki, Jada Pinkett Smith’in hastalığı ne? Alopecia (Alopesi) nedir, nasıl anlaşılır ve neden olur?
28.03.2022 Sağlık
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi...
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi... Oscar Ödül töreninde yaşananlar dünya gündemine oturdu. Törenin sunucusu Chirs Rock oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in imajını diline doladı. Yapılan şakaya sinirlenen Will Smith, sunucu Chris Rock'a tokat attı. Çok konuşulan tokadın ardından akıllara magazin tarihine damga vuran canlı yayın kavgaları geldi. Twitter'da Sevda Demirel ve Hande Ataizi gündem oldu.
28.03.2022 Magazin
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar! Will Smith Chris Rock'ı sahnede tokatladı...
Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar! Will Smith Chris Rock'ı sahnede tokatladı... Oscar Ödülleri töreninde Chris Rock'ın sözleri Will Smith'i çılgına çevirdi. Sunucu Chris Rock'ı sahnede 'Karımın adını ağzına alma!' diyerek tokatlayan Will Smith küfür ederek yerine oturdu. Herkesin gerçek mi yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadığı o anlarda Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a tokat attı.
28.03.2022 Magazin
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor...
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor... Ünlü rap şarkıcısı Iggy Azalea, çocuk oyun alanı yaptırmak için komşularından inşaat izni çıkmayınca evini satmaya karar verdi. Azalea, evini bir milyon dolar karla satışa çıkardı.
19.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Will Smith ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki will smith haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.