Web

Web

Son dakika web haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan web ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını web haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Web

haberleri sayfasında son dakika yaşanan web gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.009 web haberi bulunmuştur. Tüm web haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek talimat verdi, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı müfettişler sahaya indi. Harcamaları kazançlarıyla uyumlu olmayanlar radara girdi. Bu kez ‘web kazıma’ gibi yenilikçi yöntemlerle daha derin incelemeler yapıldı. Analizler sonucunda radara takılan 30 bin influencer yakın takibe alındı.
5.04.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar!
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından dolandırıcılar başta enflasyonu kullanarak emeklileri hedef almaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, "Sosyal medyada gördükleri içeriklere yönelik olduğu için de bu oltalama durumu çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. Dolandırıcılar amaçlarına ulaşabiliyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte
Fahiş fiyatlar için harekete geçildi! Marketler ve alışveriş merkezleri yakın takipte Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçildi. Özellikle bayramlık ürünlerin fiyatlarındaki değişiklik yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı süresince denetimlerini etkin şekilde sürdürdüğünü açıkladı.
2.04.2024 Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı TFF, Süper Lig'de 28. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinin tartışmalı pozisyonuyla ilgili hakemlerin konuşmaları paylaşıldı.
5.03.2024 Futbol
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe maçları da yayınlandı
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe maçları da yayınlandı Süper Lig'de 27. hafta maçları dün oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçıyla tamamlandı. TFF, haftanın öne çıkan VAR kararlarındaki kayıtları paylaştı.
27.02.2024 Futbol
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Blok Zincir Yarışması, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taşımak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diğer uygulama alanlarındaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetişmiş insan gücünü arttırmak amacıyla düzenleniyor.
27.02.2024 Yaşam
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi
Anadolujet Ramazan kampanyası | Anadolujet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılır? AnadoluJet Ramazan İndirimi AnadoluJet Ramazan Kampanyası ile ilgili aramalar devam ediyor. Ucuz bilet almak isteyen vatandaşlar AnadoluJet’in Ramazan kampanyasından yararlanmak isteyenler AnadoluJet Ramazan bileti nasıl alınır, AnadoluJet kampanyalı biletten nasıl yararlanılır? Sorularına yanıt arıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu
Ucuz bilet kampanyası başladı! AnadoluJet tarihleri duyurdu AnadoluJet, Ramazan ayına özel olarak bilet fiyatlarını düşürme kararı aldı. 599 liradan başlayan fiyatlarla yurt içi biletler alınabilecek.
20.02.2024 Ekonomi
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Turizm Teknolojileri Yarışmasında katılımcılardan zengin kültür, turizm imkânlarını ve faaliyetlerini akıllı, yenilikçi bilgi teknolojilerinden faydalanarak tanıtacakları çalışmalar bekleniyor.
19.02.2024 Yaşam
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
Statik Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Statik Ip'nin Faydaları Nelerdir?
Statik Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Statik Ip'nin Faydaları Nelerdir? Özellikle internet hizmeti alıcılarının en çok kullandı işlemler arasında bulunmaktadır. Bunun en büyük avantajlarından biri her bağlantıyı aynı IP adresinden açmayı sağladığı için olmaktadır. Bundan dolayı da birçok yerde ve merkezde bu tarz uygulamalar ve ürünler tercih edilmektedir.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Web ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki web haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.