Veto

Veto

Son dakika veto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veto gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.599 veto haberi bulunmuştur. Tüm veto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Sınırlarımızın etrafında 'teröristan' adacıklarını kurmak isteyenlere şimdiye kadar müsaade etmedik ve bunda sonra da etmeyeceğiz." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Uluslararası kurullar bunu durduramıyorsa hiçbir işe yaramıyorlar demektir. Bu kurumlara ihtiyaç yok demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu Birlemiş Milletler’de (BM) Cezayir tarafından sunulan Gazze’de ateşkes kararına 13 üye devlet destek verirken, oylamada tek karşı oy kullanan ülke ABD oldu. İngiltere ise oylamaya katılmadı.
21.02.2024 Dünya
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti Trabzonspor; orta saha, stoper gibi eksik bölgelere takviyeler beklenmesine rağmen ara transferde sadece sağ bek aldı. Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki yıldızı Thomas Meunier'yi renklerine bağlayan Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadaki ciddi hareketlilikten sonuç çıkartamadı.
10.02.2024 Trabzonspor
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım
ABD’den Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık askeri yardım ABD Ukrayna’ya hava savunma, topçu ve hafif silah mühimmatı ile tanksavar silahları içeren 250 milyon dolarlık askeri yardım paketini onayladı.
28.12.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de  iki yüzlülük sergiliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki: Batı, Gazze'de iki yüzlülük sergiliyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün 75. yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, "Batılı devletlerin çoğu çocuk katilleri ile el sıkışarak, Filistinlilerle dayanışmak isteyen halklarını engelleyerek, barış isteyen sesleri sansürleyerek iki yüzlülük sergiliyor" tepkisini gösterdi.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) görüşülen ve Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısı ABD tarafından veto edildi. Skandal karara tepki yağarken İsrail ve ABD medyası Biden yönetiminin operasyonlarını tamamlaması için Tel Aviv'e süre verdiğini yazdı.
9.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Bakan Kacır: İsrail bir kez daha bir insanlık ve savaş suçu işledİ
Bakan Kacır: İsrail bir kez daha bir insanlık ve savaş suçu işledİ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, ihracatın lokomotifinin imalat sanayisi olduğunu belirterek "Bugün Türkiye yıllık 255 milyar dolar ihracat yapıyorsa bunu sanayicilerimize borçluyuz. Bazı alanlarda dünyada bir numarayız, bunların başında insansız hava araçları geliyor" dedi.
19.10.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
'Ara verme' çağrısına ABD'den veto
'Ara verme' çağrısına ABD'den veto ABD, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde Gazze Şeridi’ne insani yardım sağlanması için İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalara “ara verme” çağrısında bulunan karar tasarısını veto etti.
18.10.2023 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Orta Doğu barışının en temel şartlarından biri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 1967 sınırlarında, bağımsız, bütünleşik, egemen ve başkenti Kudüs olan Filistin devletinin kurulması için çalışılması gerektiğini belirterek, “Sadece kağıt üzerinde var olan, mahalle mahalle bölünmüş bir Filistin değil, toprak bütünlüğü de temin edilmiş bir Filistin’in kurulması hem İslam dünyasının en temel ödevlerinden hem de Orta Doğu barışının en temel şartlarından birisidir.” dedi.
16.10.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan evlilik yolundaydı! Bomba iddia geldi 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan çifti ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
10.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. İddialar sonrası Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.
3.10.2023 Magazin
Ankara'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş açıkladı! 65 yaş ego kartı kalktı mı ?
Ankara'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş açıkladı! 65 yaş ego kartı kalktı mı ? Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, düzenleme olmaması durumunda, 15 Ekim'de tüm illerde ücretsiz binişlerin kaldırılmasına karar vereceklerini söyledi. Özel Halk Otobüsleri Birliği, artan maliyetleri gerekçe göstererek Ankara'da 65 yaş üstü dahil ücretsiz taşımayı sonlandırıyor, haberlerinin ardından Ankaralı 65 yaş üstü vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve Ankara’da 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma kalktı mı? sorusuna yanıt arıyor. EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş’tan açıklama geldi.
21.09.2023 Gündem
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu
İsveç'ten skandal karar! Yüksek Mahkeme PKK'lı şahsın Türkiye'ye sınır dışı edilme kararını bozdu İsveç'te Yüksek Mahkeme, terör örgütü PKK için haraç toplamaya çalışan ve temmuz ayında 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan şahsın hapis cezasını onadı ancak cezasını çektikten sonra Türkiye'ye sınır dışı edilmesi kararını iptal etti.
20.09.2023 Dünya
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Gündem
İsmail Kartal resti çekti! Suudi Arabistan'dan boşuna gelmesin, yeni transfer iptal
İsmail Kartal resti çekti! Suudi Arabistan'dan boşuna gelmesin, yeni transfer iptal Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Fenerbahçe, İsmail Yüksek ve Miguel Crespo'nun yanına tartışılmayacak bir 6 numarayı katmak isterken sürpriz isimler gündeme geliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın dünyaca ünlü yıldızı veto ettiği öne sürüldü. İşte haberin detayları...
12.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, Gaziantep FK karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Galatasaray, Gaziantep FK karşısında 3 puanı 3 golle aldı Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantep'i 3-0 mağlup etti.
2.09.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Veto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.