Valilik Açıkladı

Valilik Açıkladı

Son dakika valilik açıkladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan valilik açıkladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını valilik açıkladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valilik Açıkladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valilik açıkladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 877 valilik açıkladı haberi bulunmuştur. Tüm valilik açıkladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarındaki Gabar Dağı bölgesinin, 10-24 Şubat tarihlerinde 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı!
Okul tatili: 27 Kasım Zonguldak okullar tatil edildi mi? Valilik açıkladı! Zonguldak Valiliği, kentte 27 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili açıklamayı yaptı. Türkiye genelinde yaşanan kar yağışı sonrası öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin gözü kulağı valiliklerden yapılan açıklamalara çevrildi. İşte, Zonguldak Valiliği'nin konuyla ilgili son açıklaması ve okullarla ilgili son durum...
26.11.2023 Gündem
Artvin yarın okullar tatil mi? 20 Şubat Pazartesi Artvin'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı!
Artvin yarın okullar tatil mi? 20 Şubat Pazartesi Artvin'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı! Artvin'de 20 Şubat okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yarı yıl tatili bitti. 71 ilde okullar 20 Şubat 2023 Pazartesi açılıyor. Ancak Artvin'de yaşanan olumsuz hava koşulları sonucu Artvin Valiliği'nden açıklama geldi. Peki Artvin'de okullar tatil edildi mi?
19.02.2023 Gündem
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
İstanbul'daki 93 okul için yeni karar! Valilik açıkladı, pazartesi başlıyor
İstanbul'daki 93 okul için yeni karar! Valilik açıkladı, pazartesi başlıyor İstanbul'da 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibarıyla, riskli bulunan 93 okulda eğitim ve öğretim yapılmayacağı, eğitim gören öğrencilerin depreme güvenli okullara nakledileceği duyuruldu. Yapılan yazılı açılamada, “51 bin 995 öğrencimiz ve 2 bin 765 öğretmenimiz de depreme karşı güvenli okullarda eğitimlerine devam edecekler. Bu süreçte sevgili öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sabır ve anlayışına teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
18.02.2023 Gündem
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi 15 Temmuz yollar kapalı mı 2022, Bugün hangi yollar kapalı, 15 Temmuz'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 15 Temmuz'da yapılacak anma programları nedeniyle yolların açık olup olmadığı, hangi yolların kapalı olacağı sorgulanıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bugün İstanbul'un belli bölgelerinde anma programları düzenleneceği için, bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da köprü kapalı mı 2022, bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da trafiğe kapalı olan yollar…
15.07.2022 Gündem
Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Valilik açıkladı!
Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Valilik açıkladı! Manavgat’taki kadın olayı nedir, Manavgat’ta dolaşan kadın zihinsel engelli mi? Antalya Valiliği, Manavgat ilçesinde çıplak halde dolaşırken görüntülenen kadınla ilgili açıklama yaptı.
1.06.2022 Yaşam
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı...
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. Öte yandan gece yarısı Valilik bir kararı daha duyurdu. Buna göre ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve kamyonların girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyecek. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Hastanede rezalet! Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darbeden şüpheli tutuklandı
Hastanede rezalet! Doktor Ebru Ergin Bakar'ı darbeden şüpheli tutuklandı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ilacını yazmak için rapor istediği hastası tarafından darbedilen Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar, "Masaya, duvara her yere vurdu beni. Üzerime oturdu ve boğmaya çalıştı. Nefes alamadığım için ölüyordum. Şikayetçi oldum" dedi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Feray Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Feray Y. ifadesinin ardından, 'görevi başındaki doktoru kasten yaralama' suçundan tutuklanması talebiyle sulh ceza mahkemesine çıkarılan Feray Y. tutuklandı.
23.02.2022 Gündem
Hastasının darbettiği doktor: Üzerime oturup, boğmaya çalıştı, ölüyordum
Hastasının darbettiği doktor: Üzerime oturup, boğmaya çalıştı, ölüyordum Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ilacını yazmak için rapor istediği hastası tarafından darbedilen Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar, "Masaya, duvara her yere vurdu beni. Üzerime oturdu ve boğmaya çalıştı. Nefes alamadığım için ölüyordum. Şikayetçi oldum" dedi. Öte yandan şüpheli Feray Y., 3359 sayılı kanunun 12’nci maddesi gereğince ‘görevi başındaki doktoru kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
23.02.2022 Yaşam
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor'
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor' Yunanistan'ın geri ittiği göçmenlerden 19'unun Edirne'nin İpsala ilçesinde donarak yaşamını yitirmesinin ardından aynı grupta olan 2 Bangladeşli, Yunanistan'da kampa götürülüp, 3 gün boyunca aç ve susuz bırakıldıklarını ardından Türkiye'ye itildiklerini anlattı.
3.02.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten göçmen tepkisi: Yunan hükümeti yalan söylüyor.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten göçmen tepkisi: Yunan hükümeti yalan söylüyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Cumhurbaşkanımız Ukrayna’ya hareketinden önce Yunanistan’ın göçmenlerin ölüme sürüklenmesindeki sorumluluğunu net bir biçimde ifade etti. Yunan Hükümeti Cumhurbaşkanımıza cevap vermiş. Ayrıntıya gerek yok, Yunan hükümeti yalan söylüyor.' dedi.
3.02.2022 Siyaset
Bakan Koca'dan Yunan mevkidaşına: İnsanlık ölmemeli
Bakan Koca'dan Yunan mevkidaşına: İnsanlık ölmemeli Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sınırdan geçmek isterken geri itilen ve donarak ölen 12 göçmene sağlık hizmeti veremediklerini belirterek, Yunan mevkidaşına "İnsanlık ölmemeli" çağrısında bulundu.
3.02.2022 Gündem
Valilik açıkladı! Donarak ölen göçmenlerin sayısı 19'ya yükseldi
Valilik açıkladı! Donarak ölen göçmenlerin sayısı 19'ya yükseldi Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada bölgede yapılan arama tarama faaliyetleri sonucunda 7 göçmenin daha cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı; sayı 19'a yükseldi.
3.02.2022 Gündem
Yasak kararı! 15 gün boyunca uygulanacak, valilik duyurdu
Yasak kararı! 15 gün boyunca uygulanacak, valilik duyurdu Yasak kararı! Valilik açıkladı. 15 uygulanacak yasak vatandaşlara bildirildi. Van’da 15 gün boyunca yapılacak gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı.
12.01.2022 Gündem
İstanbul’da piknik yapmak yasak mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Valilik açıkladı!
İstanbul’da piknik yapmak yasak mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Valilik açıkladı! Günlerdir devam eden orman yangınlarının ardından bazı illerde önlemler alınmaya başlandı. Türkiye genelindeki orman yangınları sonrasında İstanbul Valiliği de bir takım tedbirler aldı. Peki, İstanbul’da piknik yapmak yasak mı? Piknik alanlarında mangal yasak mı? Ormana girmek yasaklandı mı? İşte İstanbul Valiliği'nin açıklaması...
2.08.2021 Gündem
Trabzon'da flaş koronavirüs karar! Valilik açıkladı: 30 kişi...
Trabzon'da flaş koronavirüs karar! Valilik açıkladı: 30 kişi... Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye haritası üzerinden yayımlanan verilerine göre, 8-14 Şubat 2021 tarihleri arasında Kovid- 19 vaka sayılarının en yüksek olduğu iller sıralamasında ilk sırada yer alan Trabzon'da virüsün cenaze namazları ve taziye ziyaretleri ile yayıldığının belirlenmesi üzerine sınırlama kararı alındı.
17.02.2021 Gündem
Valilik açıkladı! İkinci bir duyuruya kadar yasak
Valilik açıkladı! İkinci bir duyuruya kadar yasak Mardin'in Artuklu, Ömerli ve Nusaybin ilçelerinde, 9 kırsal mahalle ve mezralarında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
7.02.2021 Gündem
Valilik açıkladı! HES kodu olmadan girilemeyecek
Valilik açıkladı! HES kodu olmadan girilemeyecek Erzincan Valiliği, öğrenci, veli, görevli ve ziyaretçilerin HES kodu sorgulamalarının yapılmadan okul ve pansiyonlara alınmayacağını bildirdi.
4.11.2020 Gündem
Meteoroloji uyardı! Son 97 yılın en yüksek sıcaklığı... (Bugün hava nasıl olacak?)
Meteoroloji uyardı! Son 97 yılın en yüksek sıcaklığı... (Bugün hava nasıl olacak?) Meteoroloji il il uyardı. Valiliklerden peş peşe açıklamalar geliyor. O satalerde dışarı çıkmayın. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yurt genelinde etkili olan sıcak hava dalgası cumartesi gününe kadar etkisini artırarak devam edecek. Güneş çarpmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde de uyarı bulunuldu. İstanbul valiliği 11.00 ila 16.00 saatleri arasına dikkat çekti. Antalya valiliği o saatlerde dışarı çıkmayın uyarısı yaptı. Prof. Dr. Orhan Şen sıcak havalarda insan vücudunda oluşan termal stres yorgunluğunun, sıcak çarpmaları, kramplar ve benzeri hastalıklara hatta ölüme bile yol açabileceğini belirtti.
2.09.2020 Yaşam
Valilik açıkladı! İzmir'de yeni corona virüs kararları
Valilik açıkladı! İzmir'de yeni corona virüs kararları İzmir'de covid-19 tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik yeni tedbirler alındı.
18.08.2020 Gündem
Valilik açıkladı: Halı sahalara HES kodu ile girilecek
Valilik açıkladı: Halı sahalara HES kodu ile girilecek Denizli'de, Vali Ali Fuat Atik'in başkanlığında olağanüstü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, corona virüs tedbirleri kapsamında halı sahalara HES koduyla girilmesi kararı alındı.
12.08.2020 Gündem
Valilik açıkladı! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik açıkladı! 15 gün süreyle yasaklandı Muş Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kentte toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı.
2.08.2020 Gündem
Valilik açıkladı! İstanbul için flaş bayram kararı
Valilik açıkladı! İstanbul için flaş bayram kararı İstanbul Valiliği, Kurban Bayramı'na ilişkin alınan kararları duyurdu. Bayramlaşma programları açık alanlarda gerçekleştirilecek. Kapalı alanda olması durumunda sosyal mesafe kuralına uyulacak. Sosyal mesafenin korunması, maske takılması, temizlik, sağlık ve izolasyon kurallarına azami özen gösterilecek. Kurban satış ve kesim yerlerinde kontrol ve denetimlere ağırlık verilecek. İl Sağlık Müdürlüğünce, sağlık kurumlarında yeteri kadar personel görevlendirilerek eksiksiz sağlık hizmeti verilmesi sağlanacak. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi de bayram tedbirlerini açıkladı. İşte İstanbul için alınan kararlar...
29.07.2020 Gündem
Valilik açıkladı! Toplu bayramlaşma yasaklandı
Valilik açıkladı! Toplu bayramlaşma yasaklandı Karabük Valiliği corona virüs tedbirleri kapsamında Kurban Bayramı’nda toplu bayramlaşma, toplu yemek ve etkinlikleri yasakladı.
29.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilik Açıkladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valilik açıkladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.