Uzman Çavuş

Uzman Çavuş

Son dakika uzman çavuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzman çavuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzman çavuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzman Çavuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzman çavuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.928 uzman çavuş haberi bulunmuştur. Tüm uzman çavuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu duyurdu.
9.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı Konya’da 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim için havalanan Türk Yıldızları'na ait uçağın kaza kırıma uğraması sonucu 1 asker şehit oldu.
15.03.2024 Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil memleketi Osmaniye’nin merkeze bağlı Çona köyünde gözyaşlarıyla torağa veridi.
4.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Hakan Gün'ün babasıyla telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Hakan Gün'ün babasıyla telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün babasıyla telefonda görüştü.
14.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
16 yıl sonra aynı acı! Şehidimizin yürek yakan hikayesi
16 yıl sonra aynı acı! Şehidimizin yürek yakan hikayesi Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun acı haberi, İstanbul'un Tuzla ilçesindeki baba ocağına ulaşırken acı bir detay da ortaya çıktı.
13.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı
Şehit Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'ya uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan (30), Van'da düzenlenen törenin ardından memleketi Amasya'ya uğurlandı.
12.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit, 1 asker yaralı
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit, 1 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı.
11.01.2024 Gündem
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar?
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar? Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı için araştırmalar arttı. 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci sonuçlandı. Memur toplu sözleşme zammı 2024 için yüzde 15+10, 2025 içinse yüzde 6+5 olarak gerçekleşecek. Enflasyon bu oranların üzerinde çıkarsa enflasyon farkı da eklenecek.
3.01.2024 Ekonomi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı
Pençe-Kilit şehitleri, Şırnak’taki törenin ardından memleketlerine uğurlandı  Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in de katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı. 
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından terörle mücadele mesajı vererek, 'Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.' dedi.
23.12.2023 Gündem
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu? Irak Hakurk’ta Pençe 1,2 Harekat Bölgesi’nde  Şehit Uzm.Çvş.Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’na hain terör örgütü tarafından pusu kuruldu. Saldırı da 6 askerimiz şehit oldu. Peki, Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzman Çavuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzman çavuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.